sıkı bir bağınız varmış hocam sen böyle söyleyince kendimden utandım bak şimdi. birkaç hafta önce bir şut sonrasında fehmi'nin ismi skorbordda kırmızı yazıldı. bakıyorum bir şeyi yok görünüyor. geldi yanıma "koç tuvalete gidebilir miyim?" dedi. daha o anda "kovuldun" dedim. sonradan ortaya çıktı ki şuta kalkarken rakip oyuncu elinde sakladığı şırıngayla fehmi'ye mide virüsü enjekte etmiş. tabi laf ağızdan çıktı bi kere dedim ve 20binlik maaşını ödememek için geri adım atmadım. artık retired görünüyor ve sanırım kaptığı virüsü sonsuza dek 1hafta sakat yalanıyla birlikte bünyesinde taşımak durumunda kaldı.
http://buzzerbeater.com/player/29664817/overview.aspx
Hahaha! Valla sıkı koçmuşsun sen de hocam. Gözünün yaşına bakmamışsın, sieee demişsin Çakal Fehmi'ye. Oyunun yapısında nasıl kodlanmışlar bilemiyorum ama benim ehtiyarlar tam da yaşlarına uygun oynuyorlar, özellikleri ne kadar yüksek olursa olsun. Aheste aheste ama sağlam. Tam "Aha gene 24 saniyeyi mundar etti ehtiyarlar!" derken bir bakıyorsun köşede kendini unutturan ehtiyarlardan biri üçlüğü göndermiş potaya veya pota altında bomboş smaç vurmuş. Hem de 3 saniye ihlali yapmadan o yavaş halleriyle. Hayretler içinde izliyorum bunların slow moiton hareketlerini. :)