BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Kérdés és csevegő XVIII.

Kérdés és csevegő XVIII. (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
217339.321 in reply to 217339.320
Date: 6/25/2012 5:24:50 AM
Overall Posts Rated:
6262
Nem kell, ahogy mondod. A játszott posztján megkapja az edzést nálad

From: Mikhail

This Post:
00
217339.322 in reply to 217339.318
Date: 6/25/2012 6:46:51 AM
Overall Posts Rated:
188188
Értékesítés kapcsán írtam a II.2 fórumba ott is van némi infó.

From: Chosen
This Post:
11
217339.323 in reply to 217339.322
Date: 6/25/2012 8:29:14 AM
West-Buda
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
274274
Na kedves BB társadalom,

Egy kicsit túlzásnak érzem, hogy GM-eknek és NT mittudomén kiknek mindent szabad a játékban....

Én eladtam egy játékost, aminek bár nem volt kiírva értékbecslése levontátok majdnem a felét az átigazolási összegből...GM általi büntetés...hozzáteszem teljesen tiszta tranzakció ment végbe, eladó listán volt egy játékos és valaki kifizette az árát és megvette, pont úgy mint amikor bemegyek a botlba és veszek valamit...Nem reklamálok a pénztárnál h én csak a felét fizetem ki...
Ezzel szemben ti Dzsevasz és Choosen előre megbeszélés alapján - és ráadásul még a forumon is közölt formában - majd kétszeres áron vesztek egymástól játékost...

Na hogy is van ez? Azzal az ürüggyel hogy bajban van a csapat?

1) Kit érdekel hogy bajban van? Szarul menedzselsz és bajban vagy? Ha én bajban vagyok engem ki segít meg?
2) Akkora bajban vagy, hogy egyből veszel két játékost akiknek összfizetése majdnem utoléri azt akit eladsz...

Többször kerültem már szabályos játékkal hátrányba a buzzerbeateres pályafutásom során, de azt gondoltam ezeket a MÁSOKNAK FELÁLLÍTOTT tulzottan is szigorú szbályokat nem ilyen nyíltan hágjátok át...

Remélhetőleg az erre az ügyre érkező több feljelentés(közte az enyém is) megtette a hatását és nem tusoltátok el az ügyet, bár szerintem a legkorrektebb az lenne, ha mindkettőtöket letörölnének az oldalról, mert többeket sikerült már ok nélkül is...

Mit képzeltek ti magatokról?

Kinek kell titeket feljelenteni, hogy történjen is valami szabályszerű eljárás?

Kedves Brian_Griffin!

Először is hadd köszönjem meg a közösség nevében is a segítőkészségedet, hogy a feljelentéseddel is elősegítetted a játék tisztaságának fenntartását! Még akkor is, ha frusztrált, kicsinyes bosszúvágy vezetett, hiszen a szándékod ettől függetlenül nemes és magasztos volt.

Röviden hadd reagáljak a vádjaidra:
A történet ott kezdődött, hogy nemrégiben elhatároztam, megválok faultrekorder centeremtől, a szintén válogatott-közeli Vona Mátyástól, amit meg is tettem. Már a döntés megszületése óta vadásztam a lehetséges jelöltekre, akik a helyére léphetnek. Több jelölt is volt, igaz egyik sem válogatott. Épp kapóra jött, hogy Dzsevasz szabadulni volt kénytelen Aczétól, akire le is csaptam. Tény, hogy magasabb áron volt, kint mint az árbecslés, de korántsem ez az egyetlen szempont, amit egy játékos piaci árának megállapításánál figyelembe kell vennünk. Azt hiszem, erre mindegyikünk tudna példákat mondani.
Hogy Dzsevasz milyen okból tette ki a centerét, ahhoz nekem az ég egy adta világon semmi közöm, nem is érdekel. És másnak sincs köze hozzá, magánügye.

Ami a téged ért folyamatos igazságtalanságokat illeti, megvan a megfelelő fóruma annak, hogy fellebbezz minden téged érintő döntés ellen. Ha megtetted megkaptad a megfelelő választ rá, ha nem, akkor meg miről beszélünk?

Mellesleg honnan veszed, hogy mennyi feljelentés érkezett az ügyben? Van ennek köze ahhoz, hogy egy szánalmas alak csapatot regisztrált annak érdekében, hogy névtelenül gyarapíthassa a feljelentések számát?

Nem mellesleg a kiemelt GM-ek megvizsgálták a feljelentéseket, és minden körülményt mérlegelve elutasították őket. Többet ezzel kapcsolatban nem kívánok mondani, és a szabályok szerint nem is tehetem. Aki hitetlenkedne az forduljon nyugodt szívvel GM-Foto-hoz, az illetékes kiemelt GM-hez.

From: JoeBlack

This Post:
00
217339.324 in reply to 217339.318
Date: 6/25/2012 9:18:30 AM
Overall Posts Rated:
411411
azt tutira fixen tudom, hogy úgy nem kapsz + értékesítésit, hogy megveszed, de azon a héten még nem a te csapatodba játszotta az NT meccset. azért még az előző tulaj kapja a lóvét. ha vasárnap megveszed, a hétfői értékesítésin nem mutat plusz bevételt még az, hogy van vagy nincs NT játékosod. ha hétfőn kezdőben játszik, akkor a következő hétfői értékesítésin fogod először megkapni a megfelelő magasabb összeget, ha cserébe játszik hétfőn, akkor kövi héten egy alacsonyabb összeget kapsz majd!

From: LA-Hukli

This Post:
00
217339.325 in reply to 217339.323
Date: 6/25/2012 9:58:19 AM
Overall Posts Rated:
9797
Inkább ide írom, hogy ne legyen off a másikba. Nem sajnálom dzsevasztól a pénzt, mert megérdemli, és végülis egy válogatott reménységért ki lehet fizetni ennyi pénzt, még akkor is ha a piac szerint valószínűleg nem ér ennyit. Amit Griffin úr írt a másik topicba, az nyílván egy rossz hangvételű írás, de ahogy lentebb írták egy játékos akinek 900 ezer a max árbecslése és 1,2-ért megy el, azt miért büntetik az illetékesek? (ráaásul fél millára)

Úgy értem nyílván, ha nincs ip egyezés vagy levelezés vagy bármi kapcsolat az eladó és a vevő között.

This Post:
00
217339.326 in reply to 217339.323
Date: 6/25/2012 10:37:04 AM
Baracskai Betyárok
II.1
Overall Posts Rated:
154154
Jól van, ez megnyugtató akkor nem kell meghülyülnöm... :)

Last edited by Encibenci at 6/25/2012 10:37:36 AM

This Post:
11
217339.327 in reply to 217339.325
Date: 6/25/2012 10:40:54 AM
Overall Posts Rated:
190190
Eszembe jutott egy-két dolog így az üzeneteket olvasva, szépek és kevésbé szépek. Egy valamit azonban szeretnék megjegyezni, erősítsetek meg, ha így látjátok, vagy cáfoljátok, ha nem így van. Abban a pillanatban, hogy egy játékosnál megjelenik az az apró pici változtatás, a zászló, egy nemzeti csapat tagja, onnantól az árbecslés értelmét veszti. Biztos vagyok benne, hogy ez más országokban is így történik. Egy felnőtt válogatott játékost nem csak magának nevel az ember, hanem egy közösségnek is, többnyire a saját csapata kárára. Ezt lehet elismerni így is, egymást feljelentgetve, bár gyanítom, hogy máshol nem így teszik. Nem baj, csináljuk tovább a dolgunkat, további elismerésekért. Ja, mondtam már, hogy bedobó scoutot keresek jelen állás szerint?

Tegyünk együtt a válogatottakért, neveljünk magyar fiatalokat!
This Post:
00
217339.328 in reply to 217339.327
Date: 6/25/2012 10:51:25 AM
Overall Posts Rated:
145145
Szerintem akiknek bajuk van a dologgal, azoknak nem az árral van, mert tényleg nagy az áldozat, amit egyesek hoznak a válogatott érdekében.
Sokkal inkább a már idézett mondattal, ami nehezen magyarázható.

This Post:
00
217339.329 in reply to 217339.328
Date: 6/25/2012 11:03:30 AM
Overall Posts Rated:
190190
Mi lett volna a különbség, ha nincs az a mondat? Dzsevasz eladott volna egy játékost a GM-ünknek. Egyiket sem zárták volna ki, ugyanígy itt szenvedne valaki, hogy miért nincsenek megbüntetve. De arra a mondatra is írtam: egy válogatott játékosnak nem lehet megbecsülni az árát, és nem is szabad!

Tegyünk együtt a válogatottakért, neveljünk magyar fiatalokat!
From: Chosen

This Post:
00
217339.330 in reply to 217339.325
Date: 6/25/2012 11:06:58 AM
West-Buda
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
274274
A konkrét játékost mindenki kikeresheti az illető átigazolási listáján, mindenki eldöntheti megér-e 1,2 millát. Az árbecslésről sajnos nem tudok nyilatkozni, arra vonatkozóan nem készült hivatalos feljegyzés.
De mivel stábdöntések megvitatása továbbra is tilos a fórumokon, kérek mindenkit, hogy ejtsen minden konkrét ügyre vonatkozó témát, különben törölni fogom a hozzászólásokat.

From: wotoo

This Post:
00
217339.331 in reply to 217339.327
Date: 6/25/2012 11:13:08 AM
Overall Posts Rated:
33
Bedobó scout feladathoz van vmi kikötés esetleg, vagy egy lelkes újonc is megteszi? :)

Amennyiben igen, kérlek írj nekem egy rövid összefoglalót a munkáról, köszönöm. :)

Advertisement