זה נכון, מבחינת הציונים, ההפרש בין הקליעה שלהם להגנה מבחוץ שלנו קטן מההפרש בין הקליעה מבפנים שלנו להגנה מבפנים שלהם, וזה בדיוק מה שניסיתי לייצר במשחק הזה, זה מה שהיה אמור לנצח את המשחק בשבילנו, וזה עבד, טקטית, אנחנו ניצחנו אותם, אנחנו שיחקנו טקטית נכון, הם הלכו על קליעות, אנחנו שמרנו נגד קליעות, הם שמרו על הקליעות ואנחנו הלכנו פנימה, בציונים אפילו היה לנו יתרון קטן
לגבי תשובה, הוא הדבר היחיד שהחזיק אותנו במשחק ברבע וחצי הראשונים, ולאחר מכן, כשהצליחו לעצור אותו, כל הנבחרת שיחקה רמה אחת פחות טוב, האחוזים שלו צנחו משמעותית, זה או שהוא סתם התחיל טוב, או חוסר נסיון עושה את שלו
מצד שני, יופז עשה את מה שציפיתי ממנו, 10 אסיסטים, חשבתי שאולי הוא יקלע יותר, אבל לא בניתי עליו שיקלע. אני מאוד מרוצה מהסנטר אבינועם זיידמן, עם 22 נקודות באחוזים טובים ובנוסף 15 ריבאונדים, ציון 8.5, העליתי אותו בשביל שיקלע, לפחות הוא עשה את העבודה שלו בצורה טובה
התקפית באמת שלא היו לנו יותר מדי בעיות, לצערי יפת שוהם לא נכנס טוב למשחק ולא שמר על היציבות שכל כך מאפיינת אותו, אבל זה קורה לכל שחקן, שלשות זרקנו 16 שלדעתי זה יותר מדי, ועוד כשקלענו רק אחת של אלישע יוקד, אלה נקודות קטנות בהתקפה שהיינו יכולים לקלוע יותר וחבל
אבל, הבעיה היא ההגנה שלנו, הם קלעו 17 מ32 מהשלוש ועוד בטקטיקה הגנתית שאמורה למנוע את זה, זה קטסטרופה, אי אפשר לשמור ככה
פה האשם הראשי זה טולדנו, ש2 הרכזים קלעו עליו 23 נקודות כל אחד, זה 46 נקודות שספגנו מעמדה אחת, וזה הרבה יותר מדי
אז יכול להיות שאין לנו את הכלים לשמור אותם, אבל אני חושב שזה היה מוגזם ולדעתי זה המשחק הכי גרוע(כולל בקבוצה האישית שלי) שאני אימנתי בו, בחיים לא הפסדתי ככה, אבל למדתי מהמשחק הזה הרבה על הנבחרת, ואני מבטיח שבמשחק הבא הנבחרת תיראה טוב בהרבה