Slazem se sa sva tri gornja posta (jednog ne pominjem, jer se zajebava). Ali sta god uzmes u obzir ne moze niko za 5 minuta igre i postignuta 2 poena da zaradi ocenu 18. Protivnik koga je on cuvao za to vreme je sutnuo jednom i pogodio. Sada cekam da neko napise kako mu ovaj moj (svih pet minuta) nije dao ni da primi loptu. Uvek cu biti srecan kada moj Matiason (to je onaj primer sa manjom platom, odnosno slabijim skilovima) zabije 20 pts, pa neka mu ocena bude i u minusu.
Krdžo, ja sam mislio da si ti skapirao, ali nakon ovog posta ti i dalje objašnjavaš nešto što niko drugi ne protivureči.
Svaki igrač startuje tekmu sa nekom ocenom koja odgovara njegovim skilovima i formi. Na samoj tekmi ta ocena ide gore ili dole u zavisnosti od svega do sada pomenutog-odbrane, napada, zalaganja, protivnika...Kada igrač odigra 5min on nema dovoljno vremena ni dobro ni loše da odigra, pa je zato ocenjen tom startnom ocenom, a često ostane i neocenjen, jer ocena nema smisla za tako kratko vreme. Vidm da tebe to buni, jer misliš da se ocena zarađuje, tj. da svi startuju od nule, a to nije slučaj.