BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Szócséplés és agymenés

Szócséplés és agymenés

Set priority
Show messages by
This Post:
00
254065.322 in reply to 254065.321
Date: 2/28/2014 4:19:53 PM
Overall Posts Rated:
350350
Azért mert Chosen egyetértett, h pm be folytassuk. (254065.287)
Senkinek sem hiányzik a vita, a többségnek biztosan nem, különben vonyítanának, h "fejezd már be!!!" mint te is tetted már illetve 43-an a Kossuth téren..

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/28/2014 4:23:16 PM

This Post:
00
254065.323 in reply to 254065.319
Date: 2/28/2014 4:21:00 PM
Overall Posts Rated:
310310
A teljes üzenetet nem másolom be, mert nem tudom, engedélyezi-e a szabályzat, hogy a hozzájárulása nélkül megtegyem, úgyhogy csak a lényeget írom.

Hát a 42 kirekesztett emberről kiderült, hogy abban benne van Domi, cimi, Dzsevasz, Wolwerine, Chosen, Péter, te, én, sőt még a rég eltűnt wenger is, valamint Dawa, Norbi, Lazic, Hakeem, szóval mindenki, aki amúgy itt bármikor minden infót megkap. Egyébként a 43 regisztrált tagból összesen 13-an írtunk legalább egy hozzászólást az idők folyamán. A 42 ember az végülis Gila egyedül, de annak meg oka van.
A keret erősségéről megint kétértelmű válasz jött, nem sikerült megválaszolni, hogy ha szezon elején is le lett szólva a keret, meg most egy hete is, akkor miért is volt elvárás az első hely a csoportban a világranglistavezető előtt.
A pénzügyeknél szerinte a charáról beszélt és nem a saját problémáit hozta fel, hanem általánosságban, mások nevében beszélt. Szerintem meg nem, úgyhogy nem tekintem megválaszoltnak a kérdést.
Az hogy én nem nyitom ki a leveleit valamiféle gondolatolvasással párosított túlfilózás következménye lehet, mert nem tudott példát mondani ilyen esetre.
Nem ismeri az idei skilleket, szóval az összehasonlítás megint csak benyögés alapján történt. Ráadásul ugye a saját időszakánál azt mondta, hogy figyelembe kell venni a körülményeket, szóval erre még várom a választ, hogy a mostani és a 16. szezonbeli keret hogy állt erősségben az aktuális ellenfelekhez viszonyítva.
Igazából nem tudom, hogy értékeljem a következő kérdésre adott válaszát (kérdésre kérdéssel válaszolt: "Ki mondta, h megvertem komoly csapatot?"). Szerintem elismerte, hogy nem vert meg semmi komoly válogatottat a 24. szezonban, még ha virágnyelven is. Arra viszont nincs válasz, hogy akkor mire vonatkozott az az állítás, hogy ő egy Trabanttal ért el eredményt az F1-es mezőnyben. Konkrétan a norvégokat, skótokat, svédeket, azerieket és fehéroroszokat sikerült legyőznünk, meg a második körben a rettegett holland sztárcsapatot (irónia).
Annyit legalább már sikerült kihúzni, hogy az akkori továbbjutásban "volt benne szerencse, de azt nem kell magyarázni". Szerintem meg csak és kizárólag a vakszerencsén múlt, szóval ezt sem igazán tekintem megválaszoltnak. Vagy felőlem játszhatunk olyat, hogy nem kell megmagyarázni, de akkor idén se kelljen.

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.324 in reply to 254065.323
Date: 2/28/2014 4:39:02 PM
Overall Posts Rated:
350350
"Gratulálok".. Kérlek maradj vonalban, kollegina egyezteti az adatokat és futárral küldjük a nyereményed, ami egy szócső.

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/28/2014 4:41:15 PM

This Post:
00
254065.325 in reply to 254065.324
Date: 2/28/2014 4:42:31 PM
Overall Posts Rated:
310310
Mi a probléma? Nyilvánosan rágalmazás és kritizálás megy, de utána már nem vállalod a véleményed, ha te kapsz kérdést? Eleve nem értettem (illetve dehogynem, le is írtam előre, még mielőtt a "válaszaid" megérkeztek), hogy ha te nyilvánosan boncolgatsz egy kérdést, nyilvánosan teszel kijelentéseket, akkor miért kell utána pm-ben folytatni. Hát ezért. Mert nincsenek válaszaid. Mert minden válaszod hamis, vagy hülyeség.

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.326 in reply to 254065.325
Date: 2/28/2014 4:49:38 PM
Overall Posts Rated:
350350
Mert végtelenszer ismétlem ugyanazt, de nem látod fától az erdőt.. nem fogom ismételgetni, amit már itt leírtam sokmilliószor. a rágalmazás meg azt gondolom jogos volt, h kiderült majd' 3* több pénzen ültem,mint ahogy tévesen állítottad!

This Post:
00
254065.327 in reply to 254065.326
Date: 2/28/2014 5:04:13 PM
Overall Posts Rated:
310310
Ugyan már linket is adtam, hogy miért is gondoltam rosszul a pénzügyeidet (az volt a hibám, hogy elhittem, amit írtál), de ez ne is zavarjon. Ja és bocsánatot is kértem érte, nyilvánosan. Te mikor fogsz bocsánatot kérni a valótlan állításodért? Bár az igazi az lenne, ha erre nem kéne külön megkérni téged, hanem magadtól megtennéd, de ebben már nem reménykedem. Mondjuk ez is nevelés kérdése, de a te "akkor is igazam van, ha nincs" nevelésednek ez biztos nem képezte részét, míg tőlem megkövetelték a szüleim, hogy ha hibázok, vagy tévedek, akkor azt ismerjem be.
Jah, egyetértünk, végtelenszer ismétled ugyanazt. Csak az a baj, hogy az az "ugyanaz" nem válasz a kérdésekre, csak magyarázkodás és a mondanivaló kiforgatása. Ha egyszer igazi választ adsz, akkor majd levonom a következtetést és akkor nem kérdezem meg többet. Amíg nem is a kérdésre válaszolsz, addig sajnos a kíváncsiságom kielégítetlen marad.
Továbbá ha nem játszanád el sokadszor, hogy egyszer ezt mondod, máskor meg az ellenkezőjét (több témában is), akkor nem kényszerülnél ilyen szituba, amikor szembesítenek a saját dolgaiddal.
Az meg, hogy téged senki nem ért, elgondolkodtató. Vagyis az kéne hogy legyen számodra. Ha húszan mondjuk, hogy nincs igazad, és senki nem mondja, hogy igazad van, akkor talán újra át kéne gondolnod a dolgokat. Általában nem úgy szokott lenni, hogy egy embernek igaza van, és mindenki más hülye. Ezerből 999-szer inkább a mindenki másnak van igaza, és egy ember látja rosszul.

Last edited by LA-Charlie50 at 2/28/2014 5:05:44 PM

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.328 in reply to 254065.322
Date: 2/28/2014 5:46:46 PM
És mi vezetett rá arra, hogy 2 nappal és majd 40 hsz-el később rájöjj, hogy abba kéne ezt hagyni? Netán megint egy privát regula? Vagy csak rájöttél, hogy olyan dolgokat mondasz amiket már nem tudsz megválaszolni/már csak úgy tudod megválaszolni, hogy az az eddigieknek mondd ellen, ezért nem is akarod mert akkor fölösleges volt az eddigi szájkaratéd? Mert az eddigiek alapján nehezen hiszem el, hogy pont most fogsz elkezdeni törődni a közösséggel (aki szerinted mind hülye mert nem neked hisz), akiket eddig lesz*rtál, hogy mit kérnek tőled. Mert ha érdekelt volna már 100 vagy akár 200 hsz-el ezelőtt is abbahagyhattad volna.

This Post:
00
254065.329 in reply to 254065.323
Date: 2/28/2014 5:47:43 PM
Köszönöm szépen. Ezek szerint nagyrészt elég lett volna visszaolvasni az előző 2 hozzászólását abban kb. ugyan ennyi volt.

This Post:
11
254065.330 in reply to 254065.320
Date: 3/1/2014 5:10:49 AM
UI2 Nem tudtatok olyan játékost mutatni,amit kértem, de ezt Charlie is megerősítette.
közepes 4-500k-s játékosért meg cseszegetve vagyok, hogyan mertem csak egy ilyen nyomi húzóembert feledzeni,mint Zimmermann volt?

Bocsi, hogy így később válaszolok, most vettem csak észre az utóiratokat. Ez már megint csak a terelés része dolgoknak. Én is tudnék itt dobálozni hogy a 221 centis legenda 8as skillekkel rendelkező centert fogom edzeni, és ennek ugyan annyi a valóságalapja mint annak a játékosnak akit te irogatsz. És senki sem azért cseszegetett mert Zimmarmann-t kiedzetted, hanem azért mert mástól (asszem pont Charlie-tól) számonkérted, hogy mért nem edz monster centert U21-re. És erre jött a kérdés, hogy ha ennyire kell akkor mért nem edzel te? Meg a példa, hogy te sem edzettél ilyet akkor mért kérsz mástól, ráadásul olyan stílusban mint tetted? Idén is volt jó és olcsó center, meg tudod nézni a draftos topikban, csak éppen úgydöntöttél, hogy ez téged nem érdekel, pedig az új infók alapján még el is tudnád tartani, ami miatt régebben ugyan úgy sírtál, hogy te azért nem edzel centert meg csődbe mennél, most akkor mi is az igazság?

This Post:
00
254065.331 in reply to 254065.330
Date: 3/1/2014 6:02:41 AM
Overall Posts Rated:
411411
most akkor mi is az igazság?

Az igazság odaát van! Te nem tudtad ezt?

Last edited by JoeBlack at 3/1/2014 6:02:59 AM

This Post:
22
254065.332 in reply to 254065.327
Date: 3/3/2014 7:42:01 AM
Overall Posts Rated:
188188
Ugyan már linket is adtam, hogy miért is gondoltam rosszul a ... (az volt a hibám, hogy elhittem, amit írtál), de ez ne is zavarjon.

Íme a link: http://i.imgur.com/M93K0.gif

Ja és bocsánatot is kérnék érte, nyilvánosan.

Advertisement