BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 29

Σεζόν 29 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
263213.322 in reply to 263213.313
Date: 10/28/2014 7:25:49 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
III.4
Overall Posts Rated:
10761076
Κοτιδης ρε ιεροσυλε-Κοτιδης....χαχαχα

Ρεεεεεεεε!!!!Σοβαρευτείτε!!!!!!!!!!!!!Κάναμε αμάν και πως να τον ηρεμήσουμε μετά την νέα μας ήττα και θέλετε να τον φουντωσετε παλι αν ανακαλύψει ότι κάλα καλα δεν ξέρουν το ονομά του??????? :P

This Post:
33
263213.324 in reply to 263213.322
Date: 10/28/2014 8:07:44 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
III.4
Overall Posts Rated:
10761076
Μόλις είχε οριστικοποιήθει η ανοδός μας στην Α1,κύρια ανησυχία στο σωματείο ήταν ο παρορμητικός χαρακτήρας του πανσοφου γέροντα!!!

Πήγαμε να τον πιάσουμε με το καλό!!....''Ρε Κοτίδη''...του λέω!!!''Είμαστε πια στην Α1!!Και είσαι ο πρόεδρας!!Πρέπει να σοβαρεύτεις!Δεν νοειται να είσαι δίπλα στον κυρ-Μήτσο τον γιδοβοσκό στην εξέδρα των φανατικών και όχι στα VIP,δίπλα στους αλλους προέδρους!Θα μας κακοχαρακτηρίσουν!Θα μας πουν χωριάτες!Ούτε νοείται να κάνεις ντου όποτε σου καπνίσει στον αγωνιστικό χωρο!!Εδώ είναι Α1!Υπάρχουν κανόνες!Θα μας τιμωρήσουν!Όλοι ξέρουμε ότι είσαι λιγουλάκι νευρικός,αλλα πρέπει να συγκρατηθείς!Το υπόσχεσαι????

Ο Κοτίδης-σκνίπα στο μεθύσι από την χαρά της ανόδου-ένευσε καταφατικά!!!''Είμαι πρόεδρας στην Α1 πια!!Θα είμαι κυριος!!!It is a promise!!!!'' (y)

Τις τελευταίες μέρες ο Κοτίδης δεν ένιωθε καλά!!Εχει συμπτώματα καταθλιψης-είπε ο προσωπικός του ψυχίατρος Dr,Ηρεμόγλου!!''Συνεχώς πίνει πολύ αλκοολ και διαβάζει ένα βιβλίο!!Ανάθεμα αν καταλαβαίνει τίποτα!Είναι μονίμως μεθυσμένος και βρίζει τον ALEXANDRO7!''- 8}

Όμως ο Κοτίδης ήταν κύριος και είχε σκοπό να τηρήσει την υπόσχεση του!Φόρεσε την κοστουμιά του,κάθισε στα VIP,καλοσώρισε τον αντίπαλο πρόεδρο και είπε να παρακολουθήσει ήρεμα το ματς!

Το παιχνίδι ήταν αγωνιώδες και η ομάδα μας είχε ενα μικρο,αλλά σταθερό προβάδισμα στο σκορ!Ο γέροντας όμως τρωγόταν με τα ρούχα του!!!Μετά από μόλις λίγα λεπτα αγώνα σηκώθηκε αφηνιασμένος και όρμηξε προς την εξέδρα των φανατικών φωνάζοντας

''VIP και αρχι@@@διές!!!!!ΕΔΩ ΑΝΗΚΩ ΕΓΩ!!!!!!!!!!!!!'' :+( Πέταξε το σακάκι του και εμφάνισε ενα T-shirt που ανέγραφε:

''Θα νικήσουμε ποτέ γα@@μω την πού@@τάνα μου?????'Αγκαλιάστηκε με τον κυρ-Μήτσο,άναψε ένα καπνογόνο και άρχισε να φωνάζει: ''ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑΑΑΑ,ΓΕΡΑΑΑΑ..ΚΑΙ.........'' :X

Στις αρχές της 4ης περιόδου,ο σοφός μας έπαθε μια σκοτοδείνη!!Οι αντίπαλοι πλησίαζαν και τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά!!!Έριξε μια ανήσυχη ματια στην ιερή βίβλο της καλαθόσφαιρας και όρμξηξε στον αγωνιστικό χώρο ουρλιάζοντας:

''ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΓΙΟΛΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΓΙΟΛΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!

''Παναγία μου''...φώναξε ο Θωμάς ο Μάτσιος!''Για μένα θα λέει!!!!!! (:| Και μπήκε στο παρκέ τρέχοντας για να ξεφύγει!!

Το ματς διακόπηκε,ενώ ο Κοτίδης ορμούσε τρελαμένος συνεχίζοντας τα ουρλιαχτα!!

''ΤΟΝ ΚΑΡΓΙΟΛΗΗΗΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!'' :+(

Ο διαιτήτης ζήτησε τον λόγο απειλώντας να διακόψει τον αγώνα!!!

''Γιατί βρίζετε Κύριε Κοτίδη?????''

''Δεν βρίζω!!!!!Λέω στον άμπαλο να τους πει να μαρκάρουν καλύτερα τον Καριόληηηηη!!!!...

Ο Κοτιδης ανοιξε το βιβλιο του,εριξε μια ματια και συνεχισε!!''Τον φοργουοντ τον μικρό ντε!!!Όχι τον άλλο της δύναμης!!Ααααα,ναι τον Μαργιόλη!!!Ηλίθιος είσαι και εσύ ρε κορακι?????????Παλιοκομπογιαννίτη???Πρόσεχε πως σφυρίζεις γιατί θα σε φυτέψω!!!

Έπειτα άρπαξε το μικρόφωνο,στράφηκε προς την εξέδρα των φανατικών και έδωσε το σύνθημα

''ΣΦΥΡΑ ΚΑΛΑ Π....ΝΑΣ ΓΙΕ!!!!!!'' :X

Αυτό ήταν!!Ο ρεφερι απέβαλλε τον Κοτίδη,αναμπουμπουλα επικράτησε και η αντίπαλη ομάδα με ένα σερί στο τελος πηρε την νίκη!!!

Αυτή τη στιγμή οι διαιτήτες αποχωρουν συνοδεία αστυνομικής δύναμης,ενω ο Κοτίδης έχοντας πιει τον Βόσπορο τους περιμένει απέξω,βρίζοντας μια αυτούς,μια εμένα και μια τους παίχτες!!

Άλλη μια δύσκολη βραδιά για τους LEGENDS.......... :(

This Post:
11
263213.325 in reply to 263213.324
Date: 10/28/2014 8:13:43 PM
Overall Posts Rated:
11571157
Μέσα στην ασημαντότητα της υπαρξής μου υπάρχει και ένας Κοτίδης,......είναι η ώρα που το πραγματικό σφιχταγκαλιάζει το φανταστικό,.......η νίκη του ανθρώπου, όχι του ενός αλλά όλων μας.

Να είσαι καλά φίλε, ανδρα, ..... νικητή Κοτίδη

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
This Post:
00
263213.328 in reply to 263213.327
Date: 10/28/2014 8:28:29 PM
Overall Posts Rated:
11571157
Βρε Μάνο δεν είναι πόσα βγάζω αλλά πόσα πρέπει να βγάζω ώστε να έχω στρατηγικό απόθεμα για τις μετρήσεις μου,....μην παίζεις με τον εύλογο πόνο μου, κρίμα είμαι

From: str77

To: manu
This Post:
00
263213.329 in reply to 263213.319
Date: 10/28/2014 8:28:49 PM
Xeftilaikos
A1
Overall Posts Rated:
10971097
Second Team:
Back2Back
Eχει αγχωθει τοσο ο μαμουδιαρης που ερχομαι, που δεν γραφει ουτε στο φορουμ!!!

Να φανταστεις εχει 12 ωρες να παρει μπαλακι

This Post:
00
263213.330 in reply to 263213.329
Date: 10/28/2014 8:31:03 PM
Overall Posts Rated:
11571157
Σκέψου μόνο ότι έχει 12 μέρες να φάει γύρο με μαρούλι,......οι 12 ώρες χωρίς μπαλάκι είναι πταίσμα , παιδική αμαρτία ένα πράγμα

Advertisement