Εδω γιαννη διαφωνω..Καθε παιχτης εχει την ταση να κανει αυτο που ξερει καλυτερα.Αν εχει μεγαλη εμβελεια θα τεινει να βαραει τριποντα,ακομα και σε κοιτα μεσα.Βεβαια θα μου πεις αν εχει ακομα υψηλοτερη πασα?Θα βαραει τριποντα?Τοτε ναι,θα περιορισει τα τριποντα του και θα περναει τη μπαλα μεσα.Αν ειναι φοβερος σε ολα?Θα παιζει ολα τα συστηματα.Αλλα τι μισθο θα εχει?Ποσες ομαδες μπορουν να εχουν εναν τετοιο παιχτη?Αν ειχες μπατζετ 10χιλ για τον πλει μεικερ σου σε κοιτα μεσα,ποση εμβελεια θα του εδινες?Εγω αθλιος.
ΚΑΝΕΝΑ σκιλ που έχει 1 παίκτης δεν είναι άχρηστο σε ΚΑΜΙΑ τακτική.
Δηλαδη αν ηθελες να παιξεις κοιτα μεσα,με βαρος στους ψηλους,με ψηλους που εχουν σουτ/μπασιμο πες 5-6,θα εδινες στον πλει σου σουτ/μπασιμο/εμβελεια 15?Πιστευεις οτι θα δουλευε?Εγω οχι..Δε θα ηταν κοιτα μεσα.Θα αντιμετοπιζοσουν με 3-2.Γι αυτο ναι πιστευω πως δεν ισχυει παντα το ''οσο περισσοτερο τοσο καλυτερα''.Πιστευω στην ισορροπια της ομαδας και πολλες φορες αυτο σημαινει οτι καποιος παιχτης ειναι προτιμοτερο να εχει ενα σκιλ χαμηλοτερα κι οχι ψηλοτερα.
Εν τελει θεωρω την εμβελεια στο κοιτα αχρηστη..Και πολλες φορες και αρνητικη (και πανω απο ολα στο θεμα μισθου)..Εννοειται γνωμη μου φυσικα :)))))))))))
Last edited by yperihitikos at 9/2/2010 3:35:03 PM