Uhhh...Ovo bas potrajalo...Nigde mojih glasaca...Sta cu?!
Vidite ovako, ja mislim da da repku(kao sastav u utakmicama) podjednako mogu da vode i Kotori SS!Medjutim, sve van te tekme je za kotora nemoguce postici!Kotor je rakao da ne planira da ima svoj SS, i da moze "svako da pomogne".Kao i da ce neki iz SS dobiti poziv...E sad, ako bi Kotor pobedio na izborima, da li bi SS pomogao Kotoru da repka nastavi istim putem???To je kljucno pitanje.Jer kotor sigurno nece sam, a ni njih 2-3 uspeti da skautuje protivnike, a kamoli da trazi sve talente, konsultuje njihove vlasnike, i prati njihove napredak, brine se o formi, vodi svoj tim, i ko zna koliko jos stvarri...Zato me interesuje ono!
I jos nesto, mislim da ovde bar 100 nas moze da vodi repku, treba dosta da se skautuje protivnik, ali moze!Jedna stvar meni nije jasna, rejtinzi!Vidim da su mnogo bolji kada mi igraju 5 igraca sa platom od to 30k, nego 12 igraca sa platom od po 15k..Ali ova petorica nece izdrzati da odigraju celu na pocetnom nivou.I mnogo zavise od forme...E napisali ste 323 posta, pa bih zamolio kandidate da mi odgovore i na ovo pitanje:Koliko su dobar pokazatelj kvaliteta ekipe?I pokazu mi znaju li nesto vise od mene!:)
p.s Moji glasaci, glasajte!Napred Pekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!:)