To παραδειγμα με το Διαμαντιδη και το ματζαρη δεν το πολυκαλαταλαβα να σου πω την αληθεια για τον εξης λογο.Εγω μιλησα για τα ομαδικα λαθη του αντιπαλου τα οποια μου φαινονται τρομερα λιγα και ακομα δεν εχω καταλαβει το λογο που ειναι τοσο λιγα. Θα μπορουσα να δεχθω φυσικα ως απαντηση οτι βρεθηκε σε μερα η ομαδα του και εκανα μολις 4 λαθη.
Αν ειναι ετσι καλως. Αν οχι και ειναι κατι αλλο για το οποιο ευθυνομαι εγω στο συγκεκριμενο κομματι θα ηθελα να το μαθω ωστε να το διορθωσω. Γι αυο γραφω αλλωστε.
Μη μου ποστάρεις τους παίκτες σου με ύφος
Κανενα απολυτως υφος.
Προφανως δεν ξέρω τα σκιλ σας. Αν ξέρεις αυτήν την τεράστια διαφορά με του αντιπάλου σου, πες μας ακριβώς, αυτό θα είναι πράγματι ενδιαφέρον να δούμε πόση απόσταση μπορεί να μαζευτεί και με ποιον τρόπο.
Αυτος ειναι ο λογως που ποσταρα τα σκιλς τον παικτων μου. Δυστυχως δεν ειμαι σε θεση να γνωριζω τη διαφορα των σκιλς σε απολυτα νουμερα καθως μπορω απλα να προσεγγισω στο περιπου τα σκιλς των αντιπλαων. Ο μονος λογος που ποσταρα τα σκιλς των αναπληρωματικων ειναι για να δεις εσυ και ο καθε εσυ που πιθανον εχετε την ικανοντητα να προσεγγιζεται τα σκιλς των αντιπαλων καλυτερα απ οτι εγω τη διαφορα αυτη. ( και δεν το λεω ειρωνικα)
Αν φανηκε να εχω υφος απολογουμαι καθως δεν ειχα καμια τετοια προθεση. Θεωρω εντελως χαζο καποιος να μιλαει με υφος σε ενα φορουμ ενος διαδικτυακου παιχνιδιου. Εξαρχης δεν παραπονεθηκα για την ηττα οπως προσεξες. Δεν ανεφερα καν οτι εχασα. Εξεφρασα απλα καποιες αποριες που πιθανον εχουν κι αλλα παιδια σε περιπτωσεις που τους εχει συμβει κατι παρομοιο.
Παντος για να μην ειμαι και αδικος παραδεχομαι οτι εχεις δικιο στο κομματι των αναπληρωματικων καθως αφου ειναι τοσο καλυτεροι οσο λεω θε επρεπε να τους χρησιμοποιησω παραπανω τουλαχιστον στο συγκεκριμενο παιχνιδι. Πιθανο και στα υπολοιπα να εχεις δικιο αλλα θα μου παρει λιγο χρονο μεχρι να το κατανοησω.
Ευχαριστω για το χρονο που αφιερωσες.