"csupán érdekelt volna, hogy magyarok vagy külföldiek stb nyomták rá azt a +1-et." És ha magyarul teszed fel a kérdést, akkor hogyan derül ki a külföldiek számára, hogy mit kértél/kérdeztél? :D Csak nem az összeesküvéselméleteid jöttek elő?
Itt meg gondolom többek között rám gondolsz: "Vannak ugye azok, akik meg fél évente szólnak hozzá valamihez, de akkor egyből megy a savazás." Meg itt is: Bírom azokat akik kritizálni feljárnak meg beszólogatni, amúgy meg semmit se tesznek le a közösség oltárára. Gyertek csak mosolyogjatok, kritizáljatok. Ez így van rendjén, ez a legegyszerűbb és legmenőbb. Mit ki nem lehet hozni egy ártatlan hsz-ből is. Gratulálok! Fél év múlva újra találkozunk.
Egy: milyen savazásra gondolsz? Ez valami képzelt dolog lehet részedről. Szerintem nem volt korrekt ez esetben a hozzáállás, ezt jeleztem most, annak apropóján, hogy elég bizarrnak tartottam, hogy még ki is röhögtétek a szlovén gyereket. Ami igazán ott van: mindezt magyarul, hogy még véletlenül se értse. Minek jön persze ide, ugye?
Kettő: nem érek rá sajnos arra, hogy minden egyes fórum poszthoz hozzászóljak, arra meg pláne nem, hogy a játékosfigyelésben részt vegyek. Ettől még a fórumon néha-néha azért lehet, szólni, vagy nem? Azt hittem, hogy ez erre van. A kritikát meg nyilván nem bírod jól, ez a legutolsó mondataidból is kiderült. Eredetileg nem is neked jeleztem egyébként a dolgot, hanem Encibencinek, csak a röhejes szavazós hozzászólásod miatt válaszoltam Neked is. (Erről részletesebben ld. fent.)
Amúgy nézd meg Gila válaszát. Vele idén leveleztem pl. egy szupersztáral kapcsolatban, akiben 3 év folyamatos edzés van. Azt mondta, hogy nincs esélye, elfogadtam, megyünk tovább mindannyian.
No, ha már igy belemelegedtem, akkor azért megragadom az alkalmat, hogy további jó munkát kívánjak a scoutoknak, és a válogatott vezetésének, az eredmények egyebekben magukért beszélnek.
üdv: e.