BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Nacionalna debata

Nacionalna debata (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
3511.323 in reply to 3511.322
Date: 5/10/2008 8:16:09 PM
Overall Posts Rated:
2424
Da te podsetim ti si SELEKTOR.
Verovao ili ne jos imas tu funkciju!
A odgovor na pitanja neces da mi das iz prostog razloga sto ga nemas!!!!!

Ali ne ne ne ne ne...bravo selektore odlicno vodjenje reprezentacije! Ti si najbolji selektor! Nemam zamerki na tvoj radi! Odlicno si obavio svoj posao! Ti si najbolji! Glasajte za za njega jer vam Selektor to kaze!!!

A u stvari OCAJNA komunikacija! OCAJNA saradnja sa ostalim aktivnim clanovima (izuzem "cipiripi" ekipice), OCAJNA strategija treniranja "mladih", OCAJNA selekcija igraca (zato sto je mogla duplo bolje), i na kraju OCAJNA pozicija reprezentacije!

P.S.
shvati ovo kao "vikanje"...jer mi se stvarno zaglavi CapsLock

This Post:
00
3511.324 in reply to 3511.322
Date: 5/10/2008 8:23:59 PM
Overall Posts Rated:
2424
Selektor:
Ko si ti da ja tebi dajem odgovore!
Od samog pocetka provociras,nazivas nas glupanima,da koristimo repku zbog licnih interesa...
I ja tebi treba nesto da odgovaram,da se pravdam?
Nebudi smesan :)))

Ne znam iza koga sada pokusavas da se sakrijes...ja se tebi obracam, a ne nekom kolegijumu ili lobiju koji stoji iza tebe!

Nazivam "vas" glupanima?????? Molim te mi nadji taj post!
...ne mozes? Uh kako? Ajde pokusaj da nadjes gde sam upotrebio tu reci plizzzz?
Jaoooo selektore pa nije valjda da ste pribegli metodi foliranja...c,c,c,c,c,c

P.S.

nebudi se pise odvojeno!!!! Ovako:
NE BUDI

Last edited by Ozzy at 5/10/2008 8:25:19 PM

This Post:
00
3511.325 in reply to 3511.320
Date: 5/10/2008 8:52:29 PM
Overall Posts Rated:
88
Velika slova mi nisu bila sa namerom da vicem nego da bih ti objasnio.
Kada objasnjavam velikim slovima to je zato sto mislim da treba da se promeni stav onoga kome objasnjavam.

This Post:
00
3511.326 in reply to 3511.325
Date: 5/10/2008 10:14:54 PM
Overall Posts Rated:
00
batalite sa spamovima

Last edited by Zadnji Glavni at 5/10/2008 10:23:05 PM

From: Sire
This Post:
00
3511.327 in reply to 3511.326
Date: 5/10/2008 11:53:39 PM
Scorpions Mld
Prva Liga
Overall Posts Rated:
280280
A da vas ja pitam nesto...
Imam igraca na poziciji 2, koji igra za hrvatsku reprezentaciju. Nekad prvi bek, nekad drugi. A kao sto smo svi videli hrvati su osvojili ovaj turnircic...

Pa me zanima kako je mom beku plata samo 14 000?

Nadam se da ce vam to mozda pomoci malo oko vase prepiske...

Hvala sto ste me saslusali:)

This Post:
00
3511.328 in reply to 3511.327
Date: 5/11/2008 2:46:49 AM
Overall Posts Rated:
178178
Ocigledno je da svi ne mislimo isto sto je negde i prirodno a kod nas Srba se na zalost i podrazumeva. Na zalost kazem iz razloga sto nam do sada, kroz istoriju, to nije donelo nista dobro.
Svi kandidati su izneli svoje stavove, neki po vise puta, i mislim da je svima jasno sta ce odlucivati o tome koji ce igraci biti u repki, na primer. I mom slucaju, vestine potrebne za datu poziciju ce biti presudne i mislim da se bez potrebe uslo u neku pausalnu analizu koji je kakav igrac na osnovu plate, DMI-ja, godina i frizure...
Do delimicne rekonstrukcije NT-a ce sigurno doci.
Savetujem Vam dve stvari:
1...da postujete coveka koji je visestruki prvak Srbije u BB-u i ciji rad je profilisao reprezentaciju iz nicega i od 15-tak aktivnih korisnika, slicno situaciji u kojoj se nalazi(o) LA-Boban sa NT-om Crne Gore. Najvaznije -> koji vam je pomagao savetima i odgovorao na vasa pitanja kada jos niste znali ni tim da sastavite.
2...da sacuvate energiju za buduci rad ili na poziciji selektora ili kao clanovi strucnog staba i da se vise fokusirate na nudjenje resenja a ne na konstantno kritikovanje, vrlo cesto iz subjektivnih razloga ili bez pokrica.

Last edited by Laimbeer40 at 5/11/2008 3:16:23 AM

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
From: Laimbeer40

To: Ozzy
This Post:
00
3511.329 in reply to 3511.312
Date: 5/11/2008 3:11:01 AM
Overall Posts Rated:
178178
Magicni Pusic protiv mene nije uspeo da da vise od 13 poena iako je bio startni SF i IAKO SAM PRIMIO 136 KOSEVA!!!!! ----> sta je merilo njegovog kvaliteta ako plata nije, ucinak nije, minutaza nije...

Ovde Pusic nije tema ali na 13 poena "zaboravio" si da dodas 6 skokova, 7 asistencija i 2 ukradene lopte. Mislim da su ovakvi postovi posledica zlonamerne, kratkovide i 2D analize.
Pored toga, mi kao NT imamo samo jednog SF-a sa znacajno vecom platom a ostala trojica su tu negde. To nije ni Rankova krivica a ni Pusiceva.
Iskreno se nadam da ce naredni selektor zameniti na prvom mestu Pusica ali ne kao posledicu male plate ili velikih pritisaka vec zato sto ce na raspolaganju imati vise kvalitetnijih niskih krila.

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
3511.330 in reply to 3511.312
Date: 5/11/2008 4:21:10 AM
Overall Posts Rated:
3030
Plata je merilo visine igracovih skilova..

Izvinjavam se profesoe :)))

From: Dumbarajko

This Post:
00
3511.331 in reply to 3511.324
Date: 5/11/2008 4:30:18 AM
Overall Posts Rated:
740740
a ti stvarno covece nemas pametnija posla. juce si se ispilio u ovoj igrici i stalno delis neke savete a i dalje postavljas newbie pitanja i tvojoj cuvenoj temi. prvo i prvo plata nije jedino merilo igraca. a i drugo, ko kaze da taj tvoj cuveni centar nec biti u repki posle izbora. ako nisi znao ukoliko dodje do promene igraca u repki tokom turnira dolazi do pada entuzijazma. a i nisam siguran koliko igraca moze da se promeni.

a sto se ranka tice coveku svaka cast. aj ti sastavi reprezentaciju vrednu pomena od svega 30 aktivnih korisnika. sad nas vec ima mnogo vise, makar su prva i druge lige skoro popunjene. ja kad sam pocinjao utrecoj ligi bio sam samo ja i jos jedan zivi korisnik. pa onda u drugoj nas trojica. vidis da je i na kraju prosle sezone ispalo 6 botova iz prve lige. i kako covek da odabere reprezentaciju. od cega bre?

e sad kad dodje novi selektor mozda i ima sta da probere. lepo se da oglas na globalu pa ce i stranci da nude nesto nase ako imaju u timu.

I SHVATI JEDNOM ZAUVEK. BROJ POENA NIJE MERILO KAKO JE IGRAC ODIGRAO NA UTAKMICI. AKO NISI ZNAO POSTOJI I STVAR KOJA SE ZOVE ODBRANA, ZATIM SKOK, ASISTENCIJA, PRAVLJENJE BLOKOVA U NAPADU ITD. mrzi me vise da ti objasnjavam jer sam ubedjen da ce opet doci tvoj neki glupi komentar posle svega ovoga.

This Post:
00
3511.332 in reply to 3511.331
Date: 5/11/2008 5:24:31 AM
Overall Posts Rated:
00
Plate su svima na kraju sezone drasticno pale. Ja sam prodao centra, koji mi je bio drugi centar u ekipi, sa platom od 5 600 za 557 000. Koja budala bi dala toliko za Centra sa tom platom, tako da po meni plata NIJE merilo kvaliteta igraca. Prvi centar mi ima platu od 9 000, ali jos uvek nije za reprezentaciju. Po meni, treba mu jos dva skila na inside def. i jedan na inside shot i blocking, sto ce (nadam se) vrlo brzo dobiti, tako da ce mozda biti za NT. U finalu je imao ocenu 12, dao je 16 poena uz 13 skokova i po jednu izgubljenu, asistenciju i blokadu. Otkud mu tolika ocena??? Na prethodnoj utakmici je imao i vise poena i vise skokova, a dobio je manju ocenu, tako da (po meni) ni statistika igraca ne moze biti merilo kvaliteta. Sve je to nesto izmedju :))

From: LA-boban

This Post:
00
3511.333 in reply to 3511.323
Date: 5/11/2008 5:39:24 AM
Overall Posts Rated:
11
P.S.
shvati ovo kao "vikanje"...jer mi se stvarno zaglavi CapsLock

Upoznati smo sa tim da ti ne valja tastatura :-)

A ti na izborima glasaj za Juniora, pa će pola Žaba krastača biti u reprezentaciji! :-)
Sve se otkrije, kad tad :-)

Advertisement