Ocigledno je da svi ne mislimo isto sto je negde i prirodno a kod nas Srba se na zalost i podrazumeva. Na zalost kazem iz razloga sto nam do sada, kroz istoriju, to nije donelo nista dobro.
Svi kandidati su izneli svoje stavove, neki po vise puta, i mislim da je svima jasno sta ce odlucivati o tome koji ce igraci biti u repki, na primer. I mom slucaju, vestine potrebne za datu poziciju ce biti presudne i mislim da se bez potrebe uslo u neku pausalnu analizu koji je kakav igrac na osnovu plate, DMI-ja, godina i frizure...
Do delimicne rekonstrukcije NT-a ce sigurno doci.
Savetujem Vam dve stvari:
1...da postujete coveka koji je visestruki prvak Srbije u BB-u i ciji rad je profilisao reprezentaciju iz nicega i od 15-tak aktivnih korisnika, slicno situaciji u kojoj se nalazi(o) LA-Boban sa NT-om Crne Gore. Najvaznije -> koji vam je pomagao savetima i odgovorao na vasa pitanja kada jos niste znali ni tim da sastavite.
2...da sacuvate energiju za buduci rad ili na poziciji selektora ili kao clanovi strucnog staba i da se vise fokusirate na nudjenje resenja a ne na konstantno kritikovanje, vrlo cesto iz subjektivnih razloga ili bez pokrica.
Last edited by Laimbeer40 at 5/11/2008 3:16:23 AM
"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos