Το να βαράει 1 κοντός σουτ στο κοίτα μέσα δεν έχει να κάνει απολύτως καθόλου με το αν έχει σουτ η εμβέλεια ή όχι
Εχει 100% σχεση.
Παιχτης Α:σουτ 15,εσ.σουτ 7,πασα 10
Παιχτης Β:σουτ 10,εσ.σουτ 4,πασα 9
Ποιος θα παρει περισσοτερα σουτ?Οτι στοιχημα θες ο πρωτος..κι ας εχει καλυτερη πασα.Ποιος θα βγαλεις περισσοτερες ασσιστ?Ο 2ος.
Δεν νομιζω οτι κανεις αγνοει τη σημασια της πασας,αλλα το να μπορει ενας παιχτης να πασαρει δεν σημαινει κι οτι θα το κανει κι ολας.Γι αυτο μιλησα για ισορροπια.Και σου εφερα το παραπανω παραδειγμα.
Εντάξει αν είναι δυνατόν να έχω παίκτη με έξτρα σκιλ και να λέω ''όχι δεν το θέλω μου χαλάει τη επίθεση''. Λογικά δεν στέκει.
Διαφωνω 1000%.Και ας μην παμε σε περιπλοκα παραδειγματα,σκεψου το απλο:εχεις παιχτη με αδεξιος σουτ/πασα/εσ.σουτ (σε οτι θεση θες).Ολοι υπολοιποι παιχτες σου εχουν αυτα τα σκιλ στο 15 και μπασιμο 7.Θα ηθελες ο παιχτης σου να εχει 20 μπασιμο?Πιστευεις δεν θα σου χαλαγε την επιθεση?
Tωρα για το μπασιμο στους ψηλους..Γνωμη δεν μπορω να σου αλλαξω..Απλα ομως δες τον Ματζιο..της Μαρτιου..Αν μπορεις βρες μου αλλο ψηλο της Α1 με τα νουμερα του..Δες τον Φοντι που ειναι και στη λιστα αλλωστε.Παιχταρας.Εχει +1 εσ.σουτ απο το Ματζιο..Συγκρινε αριθμο σουτ και ευστοχια.Η διαφορα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ.Που νομιζεις οφειλεται?Μαντζιος:μπασιμο 19..(και στο σουτ με αλμα φυσικα)..Παρε οποιον αλλο ψηλο θες..Θες Φαντη?Θες ακομα και Ναπιερσκι?Οχι καναν τυχαιο,Ναπιερσκι..Υπαρχει διαφορα..
Last edited by yperihitikos at 9/2/2010 4:48:03 PM