Uopšte ne mislim da su ljudi u upravi Partizana pošteni, naprotiv. No, za tako nešto, ja ne nalazim krivce u državi ili Zvezdi - i tu je ta razlika.
I kad je to bio momenat da se Zvezdi izgradi hala, a da to nije bio mnogo bolji momenat da se izgradi Partizanu? Pre 5 godina, 10, 20? Ili pre 30? Možda 50ih godina, mada Zvezdi nije ni trebala, jer se tada furalo na šljaci.
@ Kakvo je to rovarenje po fudbalu, basketu? Šta sad, sve svinjarije u srpski sport i državu su došle uporedo sa uspesima Partizana? A pre toga smo bili svi fini, cvetale ruže, pa iz tog raja izašla jedna Zvezde i osvojila KEŠ?
Takav sistem je u srpskom sportu oduvek, nameštale su se utakmice i mnogo pre nego što je Arkan odlučio da se igra sportskog direktora, tako da ne vidim razlog da se sad svi pravimo naivni.
I kao što ti kažeš da Partizan rovari, tako i ja mogu da kažem da se Partizan nije ponašao kao Zvezda, dok je bio u podređenoj ulozi, tj. nije lajao na sudije, Ameriku, vanzemaljce i ostale, svaki dan. A imao je zašta: ako išta za ono otimanje titule 1986. godine, što je FSJ naknadno priznao kao grešku (doduše, kad je već ciklus KEŠa bio odigran). Da je takva situacija danas, knjaz od Sopota ne bi pisao saopštenja, već romane u stilu Dostojevskog.