BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Πως έχασα αυτό το παιχνίδι;

Πως έχασα αυτό το παιχνίδι;

Set priority
Show messages by
This Post:
00
176733.325 in reply to 176733.324
Date: 3/25/2014 1:28:35 PM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
830830
Second Team:
Avengers B.C.
Mια βδομαδα μετα την καταπληκτικη συζητηση που ανοιξαμε ερχεται αυτο το παιχνιδι σαν θειο δωρο να γεννησει νεες αποριες
(68974997)

Ενθουσιασμος της ομαδας μου 8. Ενθουσιασμος του αντιπαλου μαξιμουμ 8. Αρα εδω δεν υπαρχει πλεονεκτημα. Αγηνψ στην ακρη τον τραυματισμο του παικτη μου στο 3ο λεπτο και τις αποβολες των 2 πρωτων σκορε στο παιχνιδι.

1)Γιατι λαθη 4-12 κατα μου εφοσον εχω ισαξια ροη και καλυτερη περιφερειακη αμυνα;
2)Γιατι 11-22 τα φαουλ κατα μου παρολο που η διαθεση ειναι ιδια ο ενθουσιασμος καλυτερος η ισος και εχω την εδρα;
3) Ποιος ο λογος να πληρωνω 100χιλιαρικα περισσοτερα στους αναπληρωματικους μου οταν οι δικοι μου αναπληρωματικη εναντιον των δικων του ηρθαν σε επιμερους σκορ 10-10 οταν ηταν ταυροχρονα μεσα ολοι οι αναπληρωματικοι μας.

3 πολυ ευλογα ερωτηματα με την πρωτη ματια που δεν μπορω μονος μου να τα λυσω. Και αν καποιος μου πει οτι ολα αυτα τα αντισταθμησε η μονη προβλεψη ε τοτε δε μιλαμε απλα για ενα παιχνιδι τυχης αλλα για σκετη ρουλετα.

ΥΓ. και για να δικαιολογησω το 6-11 των βολων μου οι 4 βολες χαθηκαν απο παικες με 12 στο συγκεκριμενο σκιλ

This Post:
00
176733.327 in reply to 176733.326
Date: 3/25/2014 2:10:19 PM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
830830
Second Team:
Avengers B.C.
Ο Dani εχει 10αρι χειρισμο και 5αρα πασα. Ξερεις πολλους καλυτερους με τετοια δευτερα στην τριτη; Εγω οχι. Δεν δικαιολογουν λοιπον τα σκιλς τα 6 λαθη. Επισης ο αντιπαλος εχει αναλογους παικτες που δερνουν. Ακριβως το ιδιο εκανα κι εγω. Να φορτωσω το τριαρι του με φαουλ ειτε με τον παικτη που τραυματιστηκε ειτε με τον σικες.

Αλλα τελειωσε μονο με 3 φαουλ. Εισης ο 3αρης χειρισμος του 4αριου του ανατμοιφθηκε με0 λαθη. Λογικοτατο και αυτο. Οι αναπληροματαικοι μου εχουνκλασεις καλυτερα core skills απο τον αντιπαλο. Για να μη μιλησω για δευτερευοντα ετσι. Μιλαμε για 6-7 εσωτερικα στον παγκο. Σε ολους ανεξερετως ομως. Τρυπες πουθενα ομως

Μου φαινεται εντελως χαζο που εγραψες την 3η παρατηρηση σου. Δειχνει οτι δεν εβαλες ισως να συγκρινεις τους παικτες του παγκου μεταξυ τους. Αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση τετοιας συγκρισης

Last edited by Meteoritis at 3/25/2014 2:18:37 PM

This Post:
00
176733.329 in reply to 176733.328
Date: 3/25/2014 3:08:02 PM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
830830
Second Team:
Avengers B.C.
Νομιζω πως εξαρχης δεν μιλησα για θεμα ηττας ετσι; Οι αποριες μου ηταν αλλες. Οσο για τον υπολογισμο των αναπληρωματικον που λεω δεν εχω κανει λαθος. Μετρας το συνολικο 5/5 του Σομπολεβσκι ενω εγω σου μιλαω για ματς καθαρα αναπληρωματικοι VS αναπληρωματικοι δηλαδη οταν ηταν ολοι οι αναπληρωματικοι ταυτοχρονα μεσα πραγμα που δεν μπορεις να δεις απο το φυλλο.

Εκει το παιχνιδι ηταν 10-10 δηάδη μηδεν κερδος. Οσο για το μεγαλυτερο ροτεισον του αντιπαλου δεν το βλεπω καπου.
Η αλλαγη pg επαιξε 7 λεπτα και η δικη του 6. Τα 2αρια 9 ο δικος μου 10 ο δικος του. Τα τριαρια 11 ο δικος μου 9 ο δικος του. Και οι ψηλοι 15 ο δικος μου 23 οι δικοι του. Συνολο 42-48. Ε δε το λες και μεγαλυτερο ροτεισον που κανει διαφορα. Αλλοστε ενα παραπανω. Οι κακιστοι αναπληρωματικοι του επρεπε να εχουν ζημια για αυτον.

Και επιστρεφω στο θεμα αποριες. Εστω οτι εγω δεχομαι ολα οσα λες. Θελω να μου εξηγησεις πως με ιδια ροη σε εκτος εδρα παιχνιδι και χωρις παραπανω ενθουσιασμο με γρηγορου ρυθμου συστημα εκανε 4 λαθη; Εσυ στο μεταξυ μας ματς που ηταν ολιγον blow out εκανες 11 και αυτο 4; Δηλαδη μεσα ηταν οι παπαλουκας διαμαντιδης σπανουλης ρουμιο και ματζικ τζονσον στα νιατα του;

Επισης 11 φαουλ ενω επαιξα κοιτα μεσα σε σκληρο οπως ειπες παιχνιδι με τοσες προσπαθειες πανω σε αμυνε. Τα μισα απ οσα εκανα εγω. Με παικτες εξισου φαουλιστες οπως οι δικοι μου( βλεπε θεσεις 3,4,5 οπου οι μεσοι οροι των φαουλ του ειναι παραπανω απο τους μεσους ορους των δικων μου παικτων)

οσο για παγκο οριστε

Portobello
Σούτ με Άλμα: καταρτισμένος Εμβέλεια Άλ.: δυνατός
Περ. Άμυνα: θαυμάσιος Χειρισμός: τρομερός
Μπάσιμο: θαυμάσιος Πάσες: δημιουργικότατος
Εσ. Σούτ: φυσιολογικός Εσ. Άμυνα: φυσιολογικός
Ριμπάουντς: απαίσιος Τάπες: άθλιος
Αντοχή: καταρτισμένος Ελ. Βολές: καταρτισμένος

Hongfu
Σούτ με Άλμα: καταρτισμένος Εμβέλεια Άλ.: αδέξιος
Περ. Άμυνα: θαυμάσιος Χειρισμός: καταρτισμένος
Μπάσιμο: δημιουργικότατος Πάσες: διαπρεπής
Εσ. Σούτ: φυσιολογικός Εσ. Άμυνα: αξιοσέβαστος
Ριμπάουντς: αξιοσέβαστος Τάπες: αδέξιος
Αντοχή: αξιοσέβαστος Ελ. Βολές: φυσιολογικός

Alberti
Σούτ με Άλμα: δυνατός Εμβέλεια Άλ.: απαίσιος
Περ. Άμυνα: δημιουργικότατος Χειρισμός: καταρτισμένος
Μπάσιμο: δυνατός Πάσες: αξιοσέβαστος
Εσ. Σούτ: καταρτισμένος Εσ. Άμυνα: δημιουργικότατος
Ριμπάουντς: δυνατός Τάπες: απαίσιος
Αντοχή: αξιοσέβαστος Ελ. Βολές: φυσιολογικός

Sobolewski
Σούτ με Άλμα: μέτριος Εμβέλεια Άλ.: άθλιος
Περ. Άμυνα: απαίσιος Χειρισμός: δυνατός
Μπάσιμο: μέτριος Πάσες: απαίσιος
Εσ. Σούτ: απίστευτος Εσ. Άμυνα: συγκλονιστικός
Ριμπάουντς: συγκλονιστικός Τάπες: φυσιολογικός
Αντοχή: δυνατός Ελ. Βολές: συγκλονιστικός

Eξακολουθεις να επιμενεις οτι οι αναπληρωμετικοι του ειναι καλυτεροι;

This Post:
00
176733.331 in reply to 176733.330
Date: 3/26/2014 6:26:39 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
830830
Second Team:
Avengers B.C.
To παραδειγμα με το Διαμαντιδη και το ματζαρη δεν το πολυκαλαταλαβα να σου πω την αληθεια για τον εξης λογο.Εγω μιλησα για τα ομαδικα λαθη του αντιπαλου τα οποια μου φαινονται τρομερα λιγα και ακομα δεν εχω καταλαβει το λογο που ειναι τοσο λιγα. Θα μπορουσα να δεχθω φυσικα ως απαντηση οτι βρεθηκε σε μερα η ομαδα του και εκανα μολις 4 λαθη.

Αν ειναι ετσι καλως. Αν οχι και ειναι κατι αλλο για το οποιο ευθυνομαι εγω στο συγκεκριμενο κομματι θα ηθελα να το μαθω ωστε να το διορθωσω. Γι αυο γραφω αλλωστε.

Μη μου ποστάρεις τους παίκτες σου με ύφος

Κανενα απολυτως υφος.

Προφανως δεν ξέρω τα σκιλ σας. Αν ξέρεις αυτήν την τεράστια διαφορά με του αντιπάλου σου, πες μας ακριβώς, αυτό θα είναι πράγματι ενδιαφέρον να δούμε πόση απόσταση μπορεί να μαζευτεί και με ποιον τρόπο.

Αυτος ειναι ο λογως που ποσταρα τα σκιλς τον παικτων μου. Δυστυχως δεν ειμαι σε θεση να γνωριζω τη διαφορα των σκιλς σε απολυτα νουμερα καθως μπορω απλα να προσεγγισω στο περιπου τα σκιλς των αντιπλαων. Ο μονος λογος που ποσταρα τα σκιλς των αναπληρωματικων ειναι για να δεις εσυ και ο καθε εσυ που πιθανον εχετε την ικανοντητα να προσεγγιζεται τα σκιλς των αντιπαλων καλυτερα απ οτι εγω τη διαφορα αυτη. ( και δεν το λεω ειρωνικα)

Αν φανηκε να εχω υφος απολογουμαι καθως δεν ειχα καμια τετοια προθεση. Θεωρω εντελως χαζο καποιος να μιλαει με υφος σε ενα φορουμ ενος διαδικτυακου παιχνιδιου. Εξαρχης δεν παραπονεθηκα για την ηττα οπως προσεξες. Δεν ανεφερα καν οτι εχασα. Εξεφρασα απλα καποιες αποριες που πιθανον εχουν κι αλλα παιδια σε περιπτωσεις που τους εχει συμβει κατι παρομοιο.

Παντος για να μην ειμαι και αδικος παραδεχομαι οτι εχεις δικιο στο κομματι των αναπληρωματικων καθως αφου ειναι τοσο καλυτεροι οσο λεω θε επρεπε να τους χρησιμοποιησω παραπανω τουλαχιστον στο συγκεκριμενο παιχνιδι. Πιθανο και στα υπολοιπα να εχεις δικιο αλλα θα μου παρει λιγο χρονο μεχρι να το κατανοησω.

Ευχαριστω για το χρονο που αφιερωσες.

This Post:
00
176733.332 in reply to 176733.331
Date: 4/6/2014 8:45:53 AM
Overall Posts Rated:
7070
Ρίξτε παρακαλώ πολύ μια ματιά σε αυτό το παιχνίδι((69900402)) και πείτε μου αν θεωρείτε ότι αδικήθηκα γιατί εγώ με βάση τα points per 100 shots βγάζω ότι το σκορ θα έπρεπε να είναι αυτό 113-105 υπέρ μου και όχι 107-111 εναντίον μου νομίζω ότι η απόκλιση είναι σημαντική και θα ήθελα αν είναι δυνατόν κάποιος να μου εξηγήσει γιατί υπήρξε τέτοια "ατυχία" που μου στοίχισε ήττα σε εύκολο παιχνίδι και επικείμενη πτώση στα εισιτίρια του γήπεδου στο επόμενο εντός. Ευχαριστώ πολύ...!

Υ.Γ.Όντας νέος στο παιχνίδι μπορεί να έχω κάνει κάποιο λάθος στο σκορ που θα έπρεπε να είναι στην πραγματικότητα οπότε αν συμβαίνει κάτι τέτοιο παρακαλώ μην λάβετε υπόψιν σας το παραπάνω σχόλιο μου

The enemy of good is...the better!
This Post:
00
176733.334 in reply to 176733.333
Date: 4/6/2014 10:26:23 AM
Overall Posts Rated:
7070
Συνολικά μόνο εξαιτίας της "τύχης" καλύφτηκαν 12 πόντοι( 6 για εμένα και 6 για τον αντίπαλο) επίσης χωρίς την διαφορά διάθεσης θα ήταν και διαφορετικά τα points per 100 shots αν δεν κάνω λάθος οπότε μάλλον δεν πρέπει να λάβουμε αυτήν την παράμετρο υπόψιν μας. Αν κάνω λάθος παρακαλώ διόρθωσε με...

Επίσης πέτυχε μια πρόβλεψη επικέντρωσης αλλά έχασε αυτή για τον ρυθμό νομίζω μως στην άμυνα του δεν είχε κάποιο πέναλτι όπως παρακολουθούσα το παιχνίδι αντίθετα είχε την τύχη με το μέρος του. Αυτό ίσως σημαίνει ότι η πετυχημένη ή αποτυχημένη μαντεψιά ρυθμού έχει πολύ λιγότερη επιρροή σε σχέση με αυτήν της επικέντρωσης όπου κερδίζεις αρκετά στα ratings.

Σύγκρινε τις δύο ομάδες και θα καταλάβεις πως χάρη στην "τύχη", την μαντεψιά αλλά και τη διαφορά διάθεσης καλύφτηκε τεράστια απόσταση μεταξύ των δύο ομαδών που υπό άλλες συνθήκες η διαφορά θα ήταν καθαρά υπέρ μου.

Last edited by Nikos Manetos at 4/6/2014 10:27:39 AM

The enemy of good is...the better!
Advertisement