ΑΕΚ και εδω, ερχομαι για να σταματησουμε πλεον να συγκρινουμε τις ομαδες απο τα αποτελεσματα απεναντι σε καλες ομαδες.
Οπως ειπα πριν ΑΕΚ ειμαι, κερδισα Μιλαν, το χαρηκα αλλα μεχρι εκει.Το μονο που θυμαμαι ηταν η ατμοσφαιρα μεσα στο ΟΑΚΑ οπου ημουν παρων μαζι με αλλα 70.000 ατομα περιπου.
Ααα για ενα πρωταθλημα που ειπες πριν με τον Σπαθα, θυμιζω το δικο μας κλεμενο το 2008 με διαφορα δυναμικοτητας τεραστια απο τον τοτε πρωταθλητη(μια τεσσαρα ευκολα κιολας).Η ΑΕΚ βρεθηκε (για την ιστορια και μονο) τις 3 πρωτες χρονιες του Γιουροπα Λιγκ στους ομιλους, απο τις λιγες ομαδες που ηταν στον θεσμο συνεχομενα, υπενθυμιζω απο την μερα που εγινε Γιουροπα Λιγκ και οχι Ουεφα.
@epanastatis79
Θες να μου πείς ότι θεωρείς τον ΠΑΟΚ μεγαλύτερο από την ΑΕΚ; Σε κόσμο, ναι, σε τίτλους, επιτυχίες και αναγνωρισιμότητα στην Ευρώπη είσαι χρόνια μακριά ακόμα.
Σε κοσμο ναι???
Εγω χαρηκα για τον ΠΑΟΚ και την μεγαλη προσπαθεια απεναντι στην Σαλκε, αλλα απο οτι εχω καταλαβει ειναι μια ομαδα με σκαμπανεβασματα.Καλο ροστερ, οταν εχει κεφια παιζει ωραια μπαλα και εχει θεαμα, οταν ομως π.χ. στο τελευταιο ματς πρωταθληματος προχτες ηταν για να φαει 4 γκολ αστα να πανε, τα 2 ηταν λιγα ετσι οπως επαιζε.Δεν ειναι σταθερη ομαδα, για αυτο δεν παει παραπερα.Σε αντιθεση με τον Ολυμπιακο, που παντοτε ειναι μετριος(για αυτο που μπορει να κανει με την ομαδα που εχει) αλλα επειδη το μετριος φτανει για πρωταθλημα στην Ελλαδα κερδιζει.Στην ευρωπη ομως δεν φτανει γι αυτο γινεται ο,τι βλεπετε.
Πιστευω οτι ο ΠΑΟΚ στα καλα του αν ηταν στην θεση του Ολυμπιακου στο cl. θα ειχε παει παραπερα.Αλλα επειδη οπως ειπα δεν ειναι σταθερη ομαδα δεν θα προχωρουσε αρα ακυρο.
Οσο για την ομαδα μου, λυπαμαι που επεσε και ελπιζω για ανοδο, δυσκολο εργο ομως!Κοροιδεψτε οσο θελετε που ειμαι στην Γ εθνικη αλλα ερχεται η σειρα ΟΛΩΝ, με πρωτο τον Παναθηναικο αλλα και τον Αρη.Καλο θα κανει σε ολους αυτο.Εγω δεν θα κοροιδεψω αν πεσει καποια αλλη ομαδα, κοροιδευω ομως την Σουπερλιγκα και τα βαρετα παιχνιδια.
Και επιτελους να σταματησουμε να βλεπουμε 7 και 8 ξενους βασικους και ολοι οι Ελληνες στον παγκο.Ειναι τραγικο...
Τελος να σχολιασω το αλλο αθλιο, να παιζεις Ευρωπη με αδειο γηπεδο(λογω τιμωριας) οπως ο ΠΑΟΚ προχτες.Ελεος δηλαδη.
Υπαρχουν ηδη τρεις μεγαλοι, Μαρινακης, Σαββιδης και ο Μελισσανιδης(αργει βεβαια γιατι ειναι στην Γ').Μπορουν να αλλαξουν το ποδοσφαιρο;Παντως αν κρινω απο τις μεταγραφες των 2 πρωτων, ειδικα του Μαρινακη, με τιποτα.Ο τριτος δεν μετραει γιατι ειναι στην Γ', θα τον κρινω οταν θα ειναι η ομαδα στην Α'.
Aυτα τα λιγα..