Final maçının çeyrek skorlarına bakınca az daha bir motor faciası yaşanacakmış sanırım. Fark açılınca yedeklerin oyuna girip, rakip as oyuncular farkı iyice eritene kadar da hiç çıkmaması saçmalığının bir an önce kalkması lazım. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şey yokken nereden uydurmuşlar bu saçmalığı çözemedim. O kadar NBA maçı izliyoruz, fark çok açılınca iki taraf da yedeklerini sahaya sürer ve süre almalarını sağlar. Hatta yedekler girince maç iyice antrenman havasına girer. Savunmalar gevşer, hücumda da antrenman havasında şutlar olur. Oyun yapımcıları gerçekçi bir motor yapmak istiyorlarsa, fark çok açıldığında yedeklerle yedekleri kapıştırsın veya geride olan takım "yok arkadaş, ben son saniyeye kadar ilk 3 çeyrekte olduğu gibi çoğunlukla asların oynadığı şekilde devam etmek istiyorum maça" derse, o zaman önde olan takımın aslarını da motorun keyfine bırakıp kenara almayacaksın bi zahmet. Geride olan takım yedeklerinin kalitesiyle farkı bileğinin hakkıyla kapatırsa o zaman kimse birşey diyemez ama sen rakip as oyuncuların karşısına önde olan takımın yedeklerini çıkartırsan ve ilk 3 periyotta bileğinin hakkıyla açtığı farka rağmen sırf motorun saçmalığı yüzünden maçı hakeden takım kaybederse, sen de oyun olarak hem inandırıcılığını hem de bol miktarda kullanıcıyı kaybedersin.