kakvi ste bre :S I KAD DOJU PORAZI I KAD DODJE TUGA UVEK CE TE VOLETI GROBARI SA JUGA NUSKNVP!!!
Videces kad ostaris s tom parolom,i skontas da se sve svodi na poraze i tugu!!!!
Sta reci za ovo veceras,svaka cast ili borili su se??? Ili mozda bice bolje protiv Tuluza???
Koga vise boli kurac za "pobede' nad Radom,Jagodinom,Proleterom sa Slane Bare itd....daj bre nesto ozbiljno!Pa ja sam ko klinac,sa 11 godina, isao u Osijek i Vinkovce da ih gledam,mene ne zanima vise domaca liga,mozda vama mladjima domaca liga i ima neke drazi,ali meni,a pogotovo nekom starijem od mene,NEMA.Sto se bre jajare ne ugledaju na kosarkase,momci nemaju za zvaku a deru CSKA i Panatinaikos,nabijem ih na kurac sve do jednog na celu s Krstajicem alkoholicarem,koji ce sutra opusteno otici do Novog Sada,napiti se u Kiliju,Prontu gde li vec pije,staviti svojih 25k evra mesecno u dzep i jebe se njemu!A ja i jos mnogo nas da kidamo zivce zbog njegovih kartona i kiseva??Tomic ce od muke opet da se nasmrce,i pravice se kao da je sve u najboljem redu( i meni bi bilo da imam belog svaki dan)!
To je to,FK Partizan=proslost!!!