Alooo bre ljuuudi!!!!Sta ste svi danas nadrndani?!?!Da se ja pitam, ja bi ovuda proterao autobus!xDDDDDAjde bre dajte kezove na lice, 8. je mart!Kupite cvece devojci ili zeni i u setnju!:))Kupi devojci ili zeni cvece i vodi je u setnju svaki dan a ne samo za 8. mart! ;)Za sada mi treba devojka...:)Ali Vi pojma nemate šta znači ljubav... Nije to cmakanje po ulicama... Ljubav je bila u XVI veku.xDDPa tada sam ja rodjen! ;)Zato te svi zovu "Cika"
Alooo bre ljuuudi!!!!Sta ste svi danas nadrndani?!?!Da se ja pitam, ja bi ovuda proterao autobus!xDDDDDAjde bre dajte kezove na lice, 8. je mart!Kupite cvece devojci ili zeni i u setnju!:))Kupi devojci ili zeni cvece i vodi je u setnju svaki dan a ne samo za 8. mart! ;)Za sada mi treba devojka...:)Ali Vi pojma nemate šta znači ljubav... Nije to cmakanje po ulicama... Ljubav je bila u XVI veku.xDDPa tada sam ja rodjen! ;)
Alooo bre ljuuudi!!!!Sta ste svi danas nadrndani?!?!Da se ja pitam, ja bi ovuda proterao autobus!xDDDDDAjde bre dajte kezove na lice, 8. je mart!Kupite cvece devojci ili zeni i u setnju!:))Kupi devojci ili zeni cvece i vodi je u setnju svaki dan a ne samo za 8. mart! ;)Za sada mi treba devojka...:)Ali Vi pojma nemate šta znači ljubav... Nije to cmakanje po ulicama... Ljubav je bila u XVI veku.xDD
Alooo bre ljuuudi!!!!Sta ste svi danas nadrndani?!?!Da se ja pitam, ja bi ovuda proterao autobus!xDDDDDAjde bre dajte kezove na lice, 8. je mart!Kupite cvece devojci ili zeni i u setnju!:))Kupi devojci ili zeni cvece i vodi je u setnju svaki dan a ne samo za 8. mart! ;)
Alooo bre ljuuudi!!!!Sta ste svi danas nadrndani?!?!Da se ja pitam, ja bi ovuda proterao autobus!xDDDDDAjde bre dajte kezove na lice, 8. je mart!Kupite cvece devojci ili zeni i u setnju!:))
Uuuuuu koji spameri!!!
Uuuuuu koji spameri!!!izvinjavam se, evo brisem post :(
Uuuuuu koji spameri!!!izvinjavam se, evo brisem postOdakle tebi takve kuraži da obrises post???Salim se pope...Danas mi je najzanimljiviji dan, otkad igram BB!A i skinuo sam gips jutros...Tako da, ko promasi trojku, bice gudalo!:DD
Uuuuuu koji spameri!!!izvinjavam se, evo brisem post