Będą zmiany jeśli wszyscy zamkną usta. Lepiej jest krytykować niż pomóc?
i w nawiązaniu do tego:
Chodzi mi dokładnie oto, że mamy pomagać przed meczem selekcjonerowi. Dawać mu jakieś wskazówki, narady itp. Astarotte krytykuje od razu po przegranym meczu i robi się bałagan na forum.
Oznajmiam wszystkich, że to moja ostatnia wypowiedź. Chcę wreszcie żeby się zrobił porządek na tym forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
stary ale gość o nic nie prosił więc nie wiem jak miałem mu się narzucać?
Wydaje mi się, że nadinterpretujesz mój stosunek do Matiego..ja nie walę w niego bo go nie lubię..ja chcę go zmobilizować
mówisz, że astarotte od razu pisze po przegranym meczu - a czemu miałbym nie pisać? skoro kadrą się interesuję i trzymam za nią kciuki a wynik np z NZ jest jakimś żartem. Ale nawet wtedy - wybacz ale takie były moje intencje - chciałem zmobilizować Matiego by niekoniecznie przejmował się porażką ale by wyciągnał wnioski z analizy meczowej.
ja pisałem tak:
(163565.84) i to był sposób na mobilizację Matiego by dał jakieś podsumowanie meczu co potwierdzam dwa posty niżej (nie widzę bym jakoś atakował Matiego)
za to on daje to:
(163565.90) - no sorki ale chyba dwa mecze wcześniej było fajne podsumowanie i tego się spodziewałem przy okazji nowej jakości.
więc według mnie nie powinieneś pisać tak:
Astarotte krytykuje od razu po przegranym meczu i robi się bałagan na forum.
tylko zadać sobie pytanie czemu selekcjoner robi fajne podsumowania tylko po wygranych meczach:/
ja tego nie rozumiem i uważam, że pomimo porażki powinien dalej robić dobrą robotę w kwestii otoczki a więc przyjąc to na klatę ruszyć wątek by znaleźć odpowiedź czemu przegraliśmy...nie uważasz???
ja nie widzę u siebie ataku na Matiego za wynik tylko i wyłącznie aleza to, że przy porażce wypiął się na coś fajnego co zapoczątkował wcześniej i co miało prowadzić do rozwoju wątku kadry.