BuzzerBeater Forums

Slovensko - II.1 > Nova sezona

Nova sezona (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: razor

This Post:
00
191613.326 in reply to 191613.323
Date: 10/23/2012 4:01:27 PM
Overall Posts Rated:
284284
myslim ze v tvojom pripade nejde o to ze si nevytrenoval inside. neviem sice ako na tom boli skillovo tvoji hraci, to ze boli na TL som sa dozvedel az teraz, no podla tych platov a podla toho ako sa platy v medzisezone zdvihli usudzujem ze si dost trenoval skilly ktore liezli do platu a doplatil si na to. pravdu povediac, taketo nieco som u teba cakal ze sa stane, pretoze tie platy boli fakt dost vysoke. dalsou vecou je, ze si riadne na tych hracoch prerobil, zarobil si len na Siompolosovi, ktoreho by som z tej trojice trenovanych chcel asi najviac. cize podla tych cien mi vychadza, ze to neboli prilis multiskillovi hraci.
moja rada (ber ju ako sucast analyzy, ktoru som trosku spravil vyssie):
vyber si dvoch hracov ktorych budes trenovat. dokup zaklad, ale nie zbytocne platovo narocny. dalej, kamenom urazu bola dost aj tvoja lavicka. chapem ze pre teba je dolezity 6. a 7. hrac, no potom sa ti strieda len 7 hracov v rotacii a ak tych hracov fixujes do zostavy, co predpokladam ze hej, tak to ide na ukor formy.

From: Sib
This Post:
00
191613.327 in reply to 191613.326
Date: 10/23/2012 7:00:31 PM
Overall Posts Rated:
7676
vava: smola, no :) mozno nabuduce

Razor: ja som ten jeho tim videl a rozhodne to nebol tim, ktory by si zasluzil bilanciu 4:13. Myslim, ze som tam videl aj celkom zaujmavych combo-guardov. Neviem no, muselo byt v tom time nieco seriozne zle. Neda sa zivit hentak platovo narocny tim a prehrat pri tom vsetky zapasy vonku (jedine zapasy,ktore su z hladiska financii ozaj dolezite).

From: tomasko26

This Post:
00
191613.328 in reply to 191613.326
Date: 10/24/2012 12:36:38 AM
Overall Posts Rated:
88
nejaki ste vsetci mudri teraz :D.. tak to trochu poopravim, nezbankrotoval som, mal som -300k, takze stale sa to dalo riesit, ale nejak som stratil motivaciu.. prestal som vidiet zmysel mojej prace, kedze sa mi uz par sezon nedarilo postupit.. stacilo predat podkosaka a bolo by to v pohode.. alebo vymenit trenera, ktory uz mal 80k
1. samozrejme, ze multiskillovych hracov som mal a tahal som aj sekundarne (lacne) skilly, takze tam problem nebol
2. prerobenie bolo uplne samozrejme, hed si porovnas ceny SG/PG pred 4 sezonami a teraz, tak prerobi kazdy..
3. lavicka bol samozrejme problem, to priznavam, ale bolo to skoro neriesitelne, kedze som mal negativnu financnu bilanciu

podstatou tejto hry je Inside a ja som mal PF/C s inside shooting 10, to bol problem kardinalny.. trenoval som sice 2 mladych, ale zameral som sa u nich na sekundarne skilly, takze boli este hodne slabi na to, aby som mal lepsie vysldky.. chcelo to este 2-3 sezony treningu a bolo by lepsie
moj plan je jasny, kupim 3 mldych reprezentantov a zacnem ich trenovat.. aspon ma tato hra zacne znova bavit ;)

This Post:
00
191613.329 in reply to 191613.328
Date: 10/24/2012 1:50:21 PM
Overall Posts Rated:
284284
traja reprezentanti je tazky oriesok. ak chces trenovat naozaj troch, musis ich skombinovat tak, aby mali co najviac rovnake skilly. Byt tebou pockam do draftu, a U21 trenerke pisem, kolko mam penazi a aby mi nasla hraca podla mojich predstav. Cize sustred sa na jedneho hraca, vek 18 pot. min. MVP. Ostatni dvaja nech su taki z polovice hotovi, len dotrenovat na nich iste veci. A pri vybere krajiny pre mladeho hraca urcite uprednostni Slovensko, nie Pakistan. Ma to aj svoje dovody. Kedze je to domaci hrac, tak ak by bol reprezentant, v porovnani s cudzincom ti bude dodavat vacsi zisk z tovarov. Dalsim bonusom na tovaroch by bolo keby si toho 18 r. MVP sam draftoval.

Trosku ta opravim: podstatou tejto hry nie je samotny inside, ale multiskill, z ktoreho musis vytazit co najviac.
Viem ze ceny sa pohybuju rozne, no ubezpecujem ta, ze kazdy by neprerobil. Treba len umiestnit hracov na TL vo vhodnom case a zarobis na nich.

From: tomasko26

This Post:
00
191613.330 in reply to 191613.329
Date: 10/25/2012 12:41:39 AM
Overall Posts Rated:
88
slovenski reprezentanti ma nejak specialne nezaujimaju, nemam dobre skusenosti so SVK reprezentaciou..na U21 trenerku som sa samozrejme obratil, ale nic pre mna nema.. k pakistanu mam blizko, trenoval som tam 2 sezony U21, viem aka je uroven a aj to, ze je pomerne jednoduche vytrenovat hraca do pakistan senior NT.. takze pojdem radsej touto cestou a budem sa motivovat aj tym, ze budem mat v time tutovych reprezentantov..
co sa tyka multiskillu o tom by sa dalo na poziciach PG/SG polemizovat.. viem, ze sa v nasich ligach razi tato teoria, ale ked si pozriem hracov z najlepsich reprezentacii, tak na ID a IS maju tak maximalne 7, takze nejak sa to neprecenuje.. myslim, ze su dolezitejsie sekundarne skilly ako je kontrola lopty a samostatne akcie, pretoze su lacne a v tejto hre robia rozdiel

This Post:
00
191613.331 in reply to 191613.330
Date: 10/25/2012 3:51:20 AM
Overall Posts Rated:
7676
To by som chcel vidiet tie najlepsie reprezentacie, ktore popisujes. O dolezitosti IS/ID na guardoch som sa osobne presvedcil uz davno. Kludne by som to oznacil za jeden z klucovych bodov uspesneho LI.

K tym slovenskym reprezentantom... To sa potom necudujem, ze priemerny Merch v tejto lige je 43k, ked polovica timov nema ziadnych slovakov :D

From: vava93

To: Sib
This Post:
00
191613.332 in reply to 191613.331
Date: 10/25/2012 4:56:31 AM
BK Lavíny Kežmarok
II.2
Overall Posts Rated:
8888
Ja mam az dvoch a za tovary 49 421. Ale je pravda ze aj chces kupit dobreho SVK tak za dobru cenu je to skoro nemozne, lebo ich je v porovnani napr. s Talianmi alebo Spanielmi a inymi zalostne malo. Odvija sa to hlavne od mnozstva timov:( A u nas to neni prave ruzove...

This Post:
00
191613.333 in reply to 191613.330
Date: 10/25/2012 11:21:46 AM
Overall Posts Rated:
284284
O to presne ide. Pri PG ID a IS 7 staci v pohode. U SG sa to navysuje na takych 9-10 a SF je kapitola sama o sebe. Opacny pripad je pri podkosakoch. Toto je zaklad multiskillu a ak sa tomu neblizis, tak na BB jednoducho nemas sancu uspiet.

Zalezi na tom, kedy si sa obratil na Vierus. Ak teraz, tak je pochopitelne ze nic nema, ved sa pozri - sme v podstate na konci sezony, vtedy nikdy nie je a ani nebol 18-rocny potencialny NT reprezentantna trhu, iba ak by jeho tim botoval.
K tomu tvojmu cielu: mozno ta urazim ale trenovat hracov do NT Pakistanu, Jamajky a selijakych takychto zapadakov na BB - to dokaze kazdy. To nie je realne vyuzitie schopnosti a moznosti ktore mas aj ty. Pakistansky reprezentant ti na tovaroch v porovnani so slovenskym zarobi cca o 20-30% menej. Ja sice tiez mam v time mladeho hraca z Indonezie, no to je trening pre moju vlastnu potrebu a nahoda len bude ked sa dostane do U21. Na NT s potencialom 7 nema narok.

A preco nemas dobre skusenosti so SVK reprezentaciou?
Ako si predstavujes tutoveho reprezentanta? Napr. toho tvojho Pakistanca? Napis sem skilly ako by mal asi vyzerat po dotrenovani.

This Post:
00
191613.334 in reply to 191613.333
Date: 10/25/2012 11:39:53 AM
Overall Posts Rated:
7676
To s tymi tovarmi mozes potvrdit nejakym zdrojom alebo to si dal svoj nazor? :) S tymto ja bohuzial skusenosti nemam, ale myslel som, ze tie straty su tam vacsie, tak rad by som sa nehal poucit.

Inak, Razor, ked uz tu tak rozoberame timy, mas aj dovod preco sa pustas do treningu hraca s potencialom 7? :)

From: LeBron

This Post:
00
191613.335 in reply to 191613.333
Date: 10/25/2012 11:40:29 AM
Overall Posts Rated:
4141
Nechcem sa miešať do komunikácie ... rozhodol som sa sem neprispievať radšej aj tak tu už dlho nebudem :D O IS,ID u guardoch sám viem ako to je moj reprezentant Macau má IS,ID cez 10 ale to len na okraj ... že to je velmi doležité ked chceš hrať momentálne výherné taktiky Inside..

A razor nechápem načo píšeš min. MPV::.... ked už skoro žiadnu top repre nezaujimajú MVP pot... okej sú vynimky ale to sa málo kedy stáva a nevydrží do konca reprezentovať

This Post:
00
191613.336 in reply to 191613.335
Date: 10/25/2012 1:38:52 PM
Overall Posts Rated:
284284
A razor nechápem načo píšeš min. MPV::.... ked už skoro žiadnu top repre nezaujimajú MVP pot... okej sú vynimky ale to sa málo kedy stáva a nevydrží do konca reprezentovať

ked chce trenovat Pakistancov...

Advertisement