Na początek gratuluję wygranej:). Następnie mały komentarz;)
14,21, 23,14 wiesz co to za liczby ? A te ? 14, 10, 13, 14.
Już odpowiadam. Pierwsza grupa to liczba TO Twojej drużyny, a druga to liczba TO rywala. Szczególnie w przypadku meczu z CoHones oraz Siarą, ta różnica jest spora, a jeżeli spojrzeć na różnicę wyniku? Można wysnuć wniosek, że ten czynnik miał spory wpływ na końcowy brak sukcesu;).
Ok, ale o co chodzi?:). Kiedyś, już nie pamietam gdzie;) napisałeś coś w stylu iż w PLK nie warto trenować pobocznych tzn jechać z wszelkiej maści rzutami i defensywą. PS i inne i tak skaczą przy tym od czasu do czasu. W PLK liczy się brutalna siła, jeszcze nie czas na jakieś niuanse:).
(Nie wiem czy dalej ta myśl jest Twoją myślą przewodnią, lecz warto się zastanowić czy ona nadal jest aktualna;).
W tym miejscu chciąłbym podkreslić, że to nie jest żaden atak na Ciebie, ani próba zdyskredytowania Twoich osiągnięć. Po prostu stwierdziłem, że może się rozwinąć ciekawa dyskusja, a ja mały, skromny Prezes wepchnięty przez tryby wielkiej machinerii BB do PLK, z wielką przyjemnością nauczę się więcej od polskiej elity.)
Moim zdaniem OF to ważny, bardzo często lekceważony czynnik. To jest własnie taki niunas ( który powoli zaczyna mieć znaczenie) , a dokładnie składowa wypadkowa kilku pomniejszych. W regułach stoi :OF -czyli jak dobrze dystrybuowane są podania i unikane straty i właśnie ten drugi człon jest dla mnie ciekawszy. Unikane straty co ma na to wpływ? Jaka jest wasza opinia? Czy tylko należy patrzeć na swoją drużynę?
...kończę bo ropzpisałem się jak na maturze z polskiego;),( być możę tak samo chaotycznie i nie skłądnie;) ) kończę bo moja luba wzywa mnie;). Na koniec zapytam czy wiecie, że obecne staty pomeczowy nie przystają do nowego silnika meczowego? BB sami to przyznali ( GM może potwierdzić) Mają to zmieniać powoli, pyatnie tylko kiedy?