Moze li se odigrati takticki savrsenije nego sto sam ja odigrao protiv Vracara?
Ocekivao sam da ces biti makar malo realniji u svom pristrasnom ocenivanju. Ali izgleda da opet nisi video da su sudije dvojici mojih centara sudili 6 faulova u prvih 7 minuta utakmice... i da je on mene napunio dok je meni igrao covek koji ima 3k platu, ali dobro.Mogao si makar da mi cestitas sto se taktike tice na 2 poslednja meca sam odigrao besprekorno... samo sto su sad sudije uradile svoje i jos plus 16 skokova u napadu na 2-3 zonu... ali dobro, igrao je kuci mogu da se tesimSvaka tebi cast na pobedi! prominent (medium) na sut spolja se ne vidja cesto!
Ti si dobio jer imas napumpan entuzijazam, imas klupu, znas sta ce on odigrati, i mogao si da biras gde da ga napadnes... Jedino te je mogao dobiti na entuzijazam, ali ti si za razliku od mene u proslom kolu nisi napravio istu gresku i zatvorio si mu Lamy-ja (2-15 sut za 3p).Svejedno cestitke i njemu. Dobar mec!
Jebes mi sve ako ovaj FMP nije isti ko Zabe Krastace!Samo LI... Raduljica i Samardzinski (Raduljica je naravno Grka:)
Jebes mi sve ako ovaj FMP nije isti ko Zabe Krastace!Samo LI... Raduljica i Samardzinski (Raduljica je naravno Grka:)Nema nikakve razlike :)))
pa jbt ti si COVIC. vau :))
pa jbt ti si COVIC. vau)Hehe... ne znas koliko je to blizu
pa jbt ti si COVIC. vau)