BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
124401.328 in reply to 124401.326
Date: 1/22/2010 3:36:35 PM
Overall Posts Rated:
343343
Χαριτολογώντας το είπα ρε παιδιά, μην τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς. Περισσότερο σαν λογοπαίγνιο ήταν με βάση την συζήτηση που κάναμε με τον karjabbar παρά κάτι άλλο. Κάτι σε στυλ ναι μεν είμαι δίπλα σου αλλά δεν θα σου χαριστώ.

This Post:
00
124401.329 in reply to 124401.328
Date: 1/22/2010 4:05:24 PM
Overall Posts Rated:
115115
Χαριτολογώντας το είπα ρε παιδιά, μην τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς

Ξέρεις, η τεχνολογία δεν έφτασε τόσο ψηλά, ώστε να βάζει και συναίσθημα στο γραπτό λόγο.

This Post:
00
124401.330 in reply to 124401.329
Date: 1/22/2010 4:08:58 PM
Overall Posts Rated:
343343
Το ξεκαθάρισα λοιπόν και όλα καλά...

This Post:
00
124401.331 in reply to 124401.324
Date: 1/23/2010 6:23:08 AM
Overall Posts Rated:
303303
Αν καποιος ειναι σε κατι μονοδιαστατος αυτος δεν ειμαι σιγουρα εγω .Τα γραφτα ειναι εδω οποιος εχει διαβασει ξερει και οι τακτικες ειναι εδω οποιος ξερει καταλαβαινει.
Αλλα ετσι για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους πιο μονοδιαστατο χρηστη απο σενα δεν εχω δει.Εχεις παρει οση βοηθεια δεν εχει παρει κανενας αλλος χρηστης στην ελληνικη κοινοτητα και αυτο επειδη κατα τυχη εγινες κοουτς της εθνικης και δεν εχεις δωσει απολυτως τιποτα σε κανενα εδω στο δημοσιο φορουμ , μονο παιρνεις .
Για αυτο και μονο τον λογο δεν θα με "κερδισεις" ποτε.

Υ.Γ. οταν ελεγα θα μαθεις το παιχνιδι πολυ γρηγορα χαρη στην εθνικη δεν περιμενα οτι θα εβγαινες να με επαληθευσεις τοσο γρηγορα .

This Post:
00
124401.332 in reply to 124401.331
Date: 1/23/2010 7:05:46 AM
Overall Posts Rated:
77
Εχεις παρει οση βοηθεια δεν εχει παρει κανενας αλλος χρηστης στην ελληνικη κοινοτητα και αυτο επειδη κατα τυχη εγινες κοουτς της εθνικης και δεν εχεις δωσει απολυτως τιποτα σε κανενα εδω στο δημοσιο φορουμ , μονο παιρνεις .

edw egw 8a sumfwnhsw me to niko se kapia pragmata...exei parei o kaja para poly boh8eia oxi mono apo to forum alla kai me pm alla to 8ema einai oti o kaja thn xreiazete pio poly apo olous mas....egine ''tuxaia'' opws eipes kai esy koouts ths e8nikhs den einai kai ligo kai malista xwris na einai kai to pio melethmeno atomo peri e8nikhs...oti anfora me to ti dinei einai alh8eia oti den ton exw dei pote na milaei alla to idio sumbainei kai me ton johny13 kai auto sumbainei mallon logw epaggelmatikwn upoxrewsewn...to paixnidi den ma8enete mesa se ena mhna 8elei xrono poly xrono kai kapia pragmata den boroun na tou ta ma8oun alloi alla 8a ta ma8ei monos tou me to kairo.....kala enta3ei re niko oxi kai gia auto to logo epoidh den milaei sto forum uparxoun kai alla 8emata....

This Post:
00
124401.333 in reply to 124401.331
Date: 1/23/2010 9:08:22 AM
Overall Posts Rated:
112112
Τι ακριβώς να "δώσω" στο συγκεκριμένο δημόσιο forum?
Τα λεγόμενά μου δεν θα είχαν καμία αξία από τη στιγμή που τα αποτελέσματά μου δεν θα μπορούσαν να τα υποστηρίξουν και απλά θα σου έδινα τροφή να με αποδοκιμάσεις περαιτέρω.
Άσε που από τη στιγμή που με θεωρείς ανίδεο manager, είναι δυνατόν να έδινες προσοχή στα επιχειρήματά μου?
Κάνω αυτό που χρειάζεται.

Δεν μιλάω, ακούω.

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
00
124401.334 in reply to 124401.333
Date: 1/23/2010 11:29:52 AM
Overall Posts Rated:
303303
Δεν εχω κανενα προηγουμενο μαζι σου και σου εχω πει οτι και ικανος εισαι και οτι θα μαθεις , ειναι αλλοι που δεν μαθαινουν εδω και χρονια προσεχε οχι σεζον χρονια ....
Υπαρχουν ενα σωρο θεματα που συζηταμε και ανταλασσουμε αποψεις , ποσες φορες εχω πιαστει εγω οτι εχω κανει λαθος και το εχω παραδεχτει? και ποσοι αλλοι χρηστες το κανουνε αν ολοι ακουγαμε ποιος θα μιλαγε?
Ισως απλα και να μην μπορουμε να συννενοηθουμε λογω γραπτου λογου , παιζει και αυτο... και για αυτο να κραταμε ο ενας στον αλλο "μουτρα".
Δεν ειναι αυτοσκοπος μου να σε αποδοκιμασω ουτε να ειρωνευτω κανενα .Με ολους μιλαω , οτι ξερω η νομιζω οτι ξερω το λεω ειδικα σε πμ .

This Post:
00
124401.335 in reply to 124401.332
Date: 1/23/2010 12:41:50 PM
Overall Posts Rated:
170170
xrats - xrats

This Post:
00
124401.336 in reply to 124401.334
Date: 1/23/2010 1:33:48 PM
Overall Posts Rated:
112112
Σίγουρα βρε δεν έχουμε προηγούμενα. Και γιατί να δημιουργήσουμε για ένα παιχνίδι?
Ίσα ίσα που έχουμε και ένα κοινό σκοπό, το καλό της Εθνικής Ελλάδος.
Δεν θέλω να μαλώνω με κανέναν, ούτε να απογοητεύω τον εαυτό μου, ούτε εσάς.
Ούτε θέλω να κρατάμε "μούτρα" ο ένας στον άλλο, απλά θα προτιμούσα την κατ'ιδίαν επικοινωνία από το forum.
Πάραυτα θέλω να θέσω ένα θέμα για τον αγώνα της Δευτέρας. Είμαι μεταξύ του run n gun και του Princeton.
Έχουν και τα δύο καθαρά περιφερειακή προσέγγιση με τη διαφορά τους να έγγυται στο ρυθμό, το πρώτο γρήγορου ρυθμού, το δεύτερο αργού (κατά το παιχνίδι, γιατί στην πραγματικότητα είναι γρήγορου ρυθμού).
Οι απόψεις που έχω συλλέξει είναι πως στο princeton η ευστοχία των παικτών είναι χαμηλότερη από ότι στο run, αλλά και πάλι στο πειραματόζωο πλέον Προμπονά, το έχω δοκιμάσει με απόλυτη επιτυχία (και μη μου πείτε πως και η Γλυφάδα είναι μονόφθαλμος, στη ΙΙ έπαιζε πέρυσι).
Για την ακρίβεια βάζω ένα καθαρό δυάρι PG και ένα εύστοχο περιφερειακό SF και παίζω ουσιαστικά με 3 SG.
Θεωρείτε πως κάτι τέτοιο θα πηγαινε στο παιχνίδι της Εθνικής?

This Post:
00
124401.337 in reply to 124401.336
Date: 1/23/2010 2:26:55 PM
Overall Posts Rated:
5050
Αν έχουμε καλή Αντοχή, Χειρισμό, Πάσες και Σούτ με Άλμα οι Ψηλοί τότε ΟΚ από εμένα (για το Πρίνσετον)

This Post:
00
124401.338 in reply to 124401.337
Date: 1/24/2010 3:23:23 AM
Overall Posts Rated:
112112
Ένα "όχι" απλά για το Princeton θα αρκούσε Ricky. Αλλά μόλις μου εξήγησες γιατί πετυχαίνει με το σύλλογο.
Σας έχω πει πως η αντοχή και οι πάσες όχι μόνο στους ψηλούς αλλά σε αρκετούς παίκτες μας είναι ένα μείον μας.
Πρόσφατα δε διάβασα πως το 100% ενός παίκτη το παίρνεις όταν έχει 7 αντοχή και 7 game shape. Από κει και πέρα είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω παίρνεις ένα ποσοστό σαν + ή - από το 100%
Αυτή την εβδομάδα έχουμε την τύχη να έχουμε πολλούς παίκτες στο 8 και στο 9 game shape.
Στερούμαστε βέβαια για άλλη μία εβδομάδα τον Φιλιππακόπουλο που ξανά τον λιώσανε, αλλά και του Αγγελίκου που μόλις αναρρώνει και θα τον έχουμε καλύτερο από την επόμενη εβδομάδα.
Εκτός επίσης θα μείνει ο Γκαγκλιάς και ο Λογοθετίδης λόγω κακής αγωνιστικής κατάστασης.
Διάβασα αρκετά και αυτη την εβδομάδα για τις αλλαγές στο game engine στη σεζόν 11 και για την εκμεταλλευση των ψηλών τεράτων. Ουσιαστικά οι χρήστες που συμμετείχαν στο forum, οι περισσότεροι GM, ανέφεραν την ανάγκη για τη δημιουργία ισορροπημένων ψηλών κάτι που η δική μας Εθνική, αλλά και αρκετές άλλες στερούνται στην παρούσα φάση.
Κατόπιν πολύωρων συζητήσεων στο msn καταλήξαμε πως πλέον στα περιφερειακά συστήματα μόνο ένας ψηλός τέρας θα μπορούσε να απορροφηθεί.
Κάποια παιδιά όμως, συμπεριλαμβανομένου και εμένα έχουμε ξεκινήσει να βρίσκουμε χρήστες με ψηλούς που έχουν μέτρια δευτερεύοντα και ετοιμάζουμε τους ψηλούς της μεθεπόμενης σεζόν, ελπίζοντας πως δεν θα αλλάξει πάλι η game engine.
Πάντως οφείλουμε πολλά ευχαριστώ στο χρήστη του Αγγελίκου, που θα μας χαρίσει τον πρώτο ολοκληρωμένο μας ψηλό, ενάντια στην πορεία της ομάδος του, μιας και άμεσα και για κάποιες εβδομάδες θα τον δούμε σαν PG!!!
Δεν γνωρίζουμε την ταχύτητα της προπόνησής του λόγω ύψους κυρίως, αλλά έχουμε πολλές πιθανότητες να έχουμε έναν εκπληκτικό C τη σεζόν 12, αν δεν τραυματιστεί πάλι γιατί ήδη πήγαμε 2 βδομάδες πίσω.

Last edited by Kajabbar at 1/24/2010 3:24:32 AM

Advertisement