UI2 Nem tudtatok olyan játékost mutatni,amit kértem, de ezt Charlie is megerősítette.
közepes 4-500k-s játékosért meg cseszegetve vagyok, hogyan mertem csak egy ilyen nyomi húzóembert feledzeni,mint Zimmermann volt?
Bocsi, hogy így később válaszolok, most vettem csak észre az utóiratokat. Ez már megint csak a terelés része dolgoknak. Én is tudnék itt dobálozni hogy a 221 centis legenda 8as skillekkel rendelkező centert fogom edzeni, és ennek ugyan annyi a valóságalapja mint annak a játékosnak akit te irogatsz. És senki sem azért cseszegetett mert Zimmarmann-t kiedzetted, hanem azért mert mástól (asszem pont Charlie-tól) számonkérted, hogy mért nem edz monster centert U21-re. És erre jött a kérdés, hogy ha ennyire kell akkor mért nem edzel te? Meg a példa, hogy te sem edzettél ilyet akkor mért kérsz mástól, ráadásul olyan stílusban mint tetted? Idén is volt jó és olcsó center, meg tudod nézni a draftos topikban, csak éppen úgydöntöttél, hogy ez téged nem érdekel, pedig az új infók alapján még el is tudnád tartani, ami miatt régebben ugyan úgy sírtál, hogy te azért nem edzel centert meg csődbe mennél, most akkor mi is az igazság?