Joj ljudi, ja sam vas previse navukao na pobede. Imaju 3-4x veci ent i domaci teren. Pobeda bi bila ravna cudu. Ali dobro, desavaju se i ona. Boricemo se :)
Izgleda sam ja jedini uz selektora koliko toliko bio realan, sve čestitke Ivko na divnoj sezoni, bilo je zanimljivo ispratiti i nadam se da si vratio kult reprezentacije.
Nadam se da ću biti i u pravu kad kažem da će mlada da osvoji utešni turnir, što se tiče forme, naši bolji unutra (treba videti i ovog jednog od retkih njihovih što ima 9-ku a nalazi se na listi da se proda i obori mu se forma), njihovi bolji spolja (šteta što nijedan od nosioca tima nema tu famoznu 9-ku, izgleda nije uspelo ubeđivanje oko treninga forme). Ovo je malo nezgodno jer će oni nas gotovo sigurno gađati da ide napad iznutra, a oni verovatno spolja ali tu ima više opcija, Krmelj želim ti svu sreću i da ih pročitaš i da vratiš pehar tamo gde mu je i mesto, a da to bude divan uvod u generaciju koja nam dolazi sledeće sezone.
I za kraj moram da se zahvalim obojici selektora jer su učinili igricu zanimljivijom i uz praćenje reprezentacija preko foruma i četova moglo se svašta novo naučiti i unaprediti shvatanje mnogih taktičkih rešenja. Pratite ljudi reprezentaciju i trenirajte domaće igrače biće vam mnogo zanimljivije...