הי נועם,
מצטער, אבל אני לא עשיתי שום רצח אופי לפיני, הוא עושה את זה בעצמו. כתבו לי כמה אחרים להתעלם מפיני ולא להמשיך בדיון איתו, עוד ממש בהתחלה, אבל החלטתי שאני לא אקשיב להם, ואזרום עם פיני בדיון. חשבתי שהוא התבגר והשתנה מלפני כמה עונות. גיליתי שלא. הוא אגב לא התייחס לשום נקודה כמעט שכתבתי. לפעמים היו תגובות שבהם הוא באמת התקדם קצת, היה נראה כאילו הוא בא לפתח דיון. והודעה שניים אח"כ גיליתי שלא. הוא זז בחזרה 300 צעדים אחורה. לאותם נימוקים שלא עומדים במבחן המציאות.
שוב אני אומר, אני לא אוהב את ההנהלה הנוכחית של מכבי, ביקרתי אותה יותר מפעם אחת פה בבאזרביטר, כתבתי גם את זה לפיני, והאשמה על הכישלון של מכבי ביורוליג, נופלת מבחינתי, שווה בשווה בין גודס להנהלה. אולי אפילו החלק של ההנהלה גדול יותר. אבל, בליגה, הכישלון כולו נופל על גודס (וגרשון.. וגרשון..), הסגל של מכבי בליגה כ"כ חזק הרבה יותר מכל סגל אחר בליגה, שזה פשוט בדיחה להשוות בין הסגלים שלמכבי לסגלים של קבוצות אחרות. הם לא עובדים על הקהל של מכבי בעיניים, הם אומרים את זה בגלוי, קרא את הראיון עם ניקולה. אף אחד לא מסתיר שם שום דבר. מכבי היום בעשיריה השניה ביורוליג מבחינת הוצאות על סגל השחקנים, מכבי היום לא בין 20 הראשונות באירופה מבחינת הוצאה על תקציב שחקנים. זה כואב לי לא פחות משזה כואב לפיני. (לטעמי יותר, זה לא נראה כאילו פיני אוהד מכבי, אבל אולי זה רק אני).
אני לא חושב שההנהלה של מכבי מרוויחה כסף על חשבון האוהדים, כמו שאני חושב שהם פשוט מנהלים בצורה לא טובה את הכסף שיש להם ביד. אני חושב שאחוז משמעותי יותר צריך ללכת לתקציב שחקנים. אני חושב שהרעיון של האקדמיה של ניקולה הוא רעיון מוטעה. אני חושב שההוצאות על מנהלה ואנשי צוות מסביב מוגזמים. והייתי מפטר את מחלקת הסקאוטינג ובראשה אבי אבן מהר ככל האפשר. למרות הכל, אני לא חושב שפדרמן לוקח כסף ממכבי. אני לא חושב ששמעון לוקח כסף ממכבי. אני חושב שמכבי נמצאת על תקציב מאוזן פחות או יותר. עונה אחת הם מכניסים קצת כסף, עונה אחרת הם מכסים את ההוצאה שלהם.