BuzzerBeater Forums

Hellas - III.8 > Season 14

Season 14

Set priority
Show messages by
This Post:
00
159200.329 in reply to 159200.328
Date: 1/1/2011 1:13:17 PM
Overall Posts Rated:
7676
Εχασα απο μια πληρης ομαδα σημερα...Δεν εχω δει ακομη τις αποδωσεις και ουτε το τελικο αποτελεσμα αλλα πηγαινει οπως το ειπα...Πολλες χαμενες βολες κατα κυριο λογο,ριμπαουντ και αντοχη ισως και φυσικα ενα καταστροφικο 3ο δεκαλεπτο...Πιστευαμε στην νικη και αυτη δεν ηρθε..Δεν απογοητευομαστε,η ομαδα ειναι ετοιμη ηδη για του χρονου...

Μπραβο φιλε μου Γιωργο...Αν δεν ανεβεις και φετος....:))))

Βασικα τωρα που τα ειδα ειναι ξεκαθαρα θεμα βολων και αντοχης...Εκει δηλαδη που υστερει η ομαδα μου οπως και να το κανουμε...Ηπιζα να μην μου στοιχεισει για φετος αλλα τελικα δεν το πετυχα...Του χρονου παλι...

Αληθεια,τελικα ποιος ειναι ο καλυτερος ψηλος του πρωταθληματος φετος?

Last edited by Aizenbro at 1/1/2011 1:16:31 PM

This Post:
00
159200.330 in reply to 159200.329
Date: 1/1/2011 1:54:20 PM
Overall Posts Rated:
4141
Καλή χρονιά!

Μπασκετικά καλά μας μπήκε, αφού δώσαμε ελπίδες στον ψιψίνο το πρώτο ημίχρονο, τον...γαβγίσαμε στο 3ο δωδεκάλεπτο και δώσαμε λίγο ενδιαφέρον προς το τέλος του αγώνα, για να κρατήσουμε ψηλά την τηλεθέαση! :-pppp

Σοβαρά τώρα, τα είδα όλα στο 1ο ημίχρονο, ο ΣΦ δεν απέδωσε τα συνήθη όπως τις άλλες φορές, αλλά με καλύτερη άμυνα (διπλάσιες τάπες και κλεψίματα) και με τα μισά λάθη από αντίπαλο τα καταφέραμε...Οι αντίπαλοι ψηλοί πολύ καλοί, αλλά δεν άντεξαν απέναντι στον Μπαλματσέντα και τον Κορεντίν, ασσίστ πήραμε από πολλούς παίχτες σε αντίθεση με τον αντίπαλο που δόθηκαν μονόπλευρα από PG...Αυτό λίγη σημασία έχει, καθώς υπήρχε ισοδυναμία σε ασσίστ και ριμπάουντ, μεγάλη διαφορά στις βολές (δεν την ξαναπατάω όπως πέρυσι!), για αντοχή δεν ξέρω...Αν είναι η διαφορά μας μόνο σε αυτά που λές Χάρη, τότε πολύ εύκολα θα τα βελτιώσεις...

Απέναντι έκανε την έκπληξη ο Φάιτκλαμπ, τον Ζάπα ήξερα πως να τον αντιμετωπίσω, ο τωρινός αντίπαλος μου είναι άγνωστος, κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη! :-)))))

This Post:
00
159200.331 in reply to 159200.330
Date: 1/1/2011 2:24:20 PM
Overall Posts Rated:
7676
Κοιτα δεν θελω να λεω ψεμματα,πραγματικα και σημερα οπως και προπερσι πιστευα οτι θα κερδισω..ισα ισα σημερα ειχα περισσοτερες πιθανοτητες...Ωστοσο η ομαδα ξεκινησε για να ειναι ετοινη την χρονια που ο Χατζησπυρος θα ειναι 21 δλδ του χρονου..Εχω ηδη κλεισει το ροστερ μου και τωρα απλα το βελτιωνω..Το κακο ειναι οτι θα ανεβασω αρκετα μισθους του χρονου και να δω πως θα την παλεψω...Αν αναλογιστει κανεις το ροστερ των ομαδων μας γενικα νομιζω οτι εχω καλυτερο PG(αλλα οχι σκορερ),εμφανως χειροτερο SG(αλλα το ξερεις και συ,εξαιρετικο αμυντικο),χειροτερο SF αλλα νομιζω πιο ολοκληρωμενο(ο μικρος ειναι 1-3)..Μεχρι εδω καλα..Στο C θεωρω τον δικο μου καλυτερο για την δουλεια μου καθως εσκεμμενα διαλεξα ψηλο χωρις ιδιαιτερη πασα για να παιρνει περισσοτερες προσπαθειες(νομιζω τον κερδισε προσωπικα τον ισπανουλη σημερα)...Η μεγαλη μας διαφορα ομως ηταν στο PF οπου ο κυριος Ροζκα ειναι εξαιρετικος παικτης αλλα οχι για το συστημα μου..Εχει τα παντα αλλα δεν ειναι inside ΠΦ και εκει την πατησα με τον Κορεντιν που ειναι παικτουρας...Απο κει και περα βολες και παλι βολες...

Εντυπωση μου κανουν και τα πολλα επιθετικα ριμπς και απο τις δυο ομαδες που θα με κανει να ψαξω να βρω τι και πως...

Δεν περιμενα να σου βγει το κοιτα μεσα λογω της καλης μου περιφεριακης αμυνας που ολως παραδοξως βγηκε πιο χαμηλη απ οτι περιμενα...

Εκανα ενα λαθος μεσα στην χρονια και προπονησα αρκετα Drive που στο συστημα μου δεν ειναι οτι πιο χρησιμο...Αν ειχα δωσει περισσοτερη πασα τωρα θα μιλουσαμε σε αλλη βαση..Απλα το συνειδητοποιησα μετα...

Μεγαλη εμαφνιση απο τον Τσιμηδακη σημερα που σημειωσε triple-double στον τελικο...Σπανια βλεπεις παικτες να το κανουν αυτο...

MVP του αγωνα ο Μοργκρτ με μεγαλη ανεση αφου αυτος εκανε τη διαφορα...

Δεν επιασαν τοπο οι καταρρες μου τελικα και περασες αλωβητος την αγωνιστικη..Θα βαλω προστιμο στον Αλλατινη...

Ο φαιτκλαμπ ειναι η αληθεια οτι ειναι λιγο αινιγμα και για μενα καθω στο μεταξυ μας παιχνιδι περιμενα να κερδισω και εφαγα 15 στο κεφαλι,αρα το ροστερ του ειναι πιο ποιοτικο απ οτι δειχνει...

Δυστυχως εγω ανοιξα τον αγωνα στο 3ο δεκαλεπτο και ενω ειπα αρχικα το πηραμε το ματσακι αποδειχτηκα μαυρος γατουλης και καναμε τραγικη εμφανιση μεχρι το τελος του...

Ο Στεφανος ξεπουλαει την ομαδα του,οποτε βλεπουμε το πρωταθλημα σε αλλη βαση του χρονου παλι...

Μαλλον μας κουρασατε κυριε ΑΓΟΡ φετος και πηραμε την αποφαση να σας διωξουμε...Εχεις το ποιοτικοτερο ροστερ και φανηκε και στην ερωτηση που ειχα κανει για συνολικα χαρακτηριστικα παικτων...Πιστευω εισαι ο μονος που μου ριχνει σε συσχετισμο μισθου-συνολικων χαρακτηριστικων...

Αυτα νομιζω τα παραλειπομενα απο τα πλει οφ μεχρι στιγμης...Ριξτε καμια ματια στο ελληνικο φορουμ στο νημα λιγα μαθηματικα,νομιζω θα σας βοηθησει αρκετα...

This Post:
00
159200.332 in reply to 159200.331
Date: 1/2/2011 3:00:15 AM
Kallithea
III.6
Overall Posts Rated:
253253
Second Team:
Kallithea Wildcats
meta apo 2 nikhfora apotelesmata enantion tou dadi swthika mallon anapantexa gia fetos(meta apo tis allages sto roster omws tou antipalou eixe adynatisei ypervolika me apotelesma na to ekmetalleytw). Se anamonh twn draft kai mias prosthkhs stis theseis 4-5 efoson vrethei kapoios paikths tha palepsoume me thn idia syntagh.(kai oso anteksoume)

This Post:
00
159200.333 in reply to 159200.331
Date: 1/2/2011 7:33:11 PM
Overall Posts Rated:
4141
Όσον αφορά το ρόστερ, θα κάνω και εγώ μια...επιφανειακή σύγκριση, καθώς δεν ξέρω τα στοιχεία των παικτών σου+δεν θέλω να αποκαλύψω των δικών μου! :-)

PG: Κοντό που να κανει triple-double με ριμπάουντ σπάνια βλέπεις, το γεγονός ότι έδωσε τόσες ασσίστ αυτόματα τον αναγορεύει σε ιδανικό για την θέση του, εγώ ήθελα ασσίστ+σκοράρισμα από τον δικό μου PG, γι'αυτό τον πήρα και σχετικά μικρό για να τον βελτιώσω, αλλά και αρκετά έτοιμο για να ανταπεξέλθει...

SG: Τον Αβέσιο τον θυμάμαι όταν έψαχνα για SF, σίγουρα είναι καλύτερος ο δικός μου επιθετικά (αν και δεν απέδωσε), και αμυντικά όμως δεν πάει πίσω! ;-)

SF: O βοσκός σου ήταν εντυπωσιακός όσο έπαιξε, αλλά έχω πιο πλήρη SF αυτή τη στιγμή, λίγο πεσμένο βέβαια...

PF: O βέλγος μου έχει βελτιωθεί αρκετά, τώρα είναι καλός για ΙΙΙ, έκανε την διαφορά όπως είπες, αλλά για πιο πάνω θέλει παραπάνω skills...

C: O...ισπανούλης έχει πάσα όχι για να μην παίρνει προσπάθειες, αλλά για να παίρνω σκορ και από αλλού όταν τον μπλοκάρουν, το οποίο αποδείχτηκε περίτρανα στον αγώνα μας, στον οποίο δεν απέδωσε επιθετικά τα μέγιστα, αλλά μοίρασε τόσες ασσίστ όσες και ο PG μου! Θεωρώ ότι η βασίλισσα είναι ο πιο δυνατός C που έχω αντιμετωπίσει στον όμιλο (μάλλον ο Μπαμπαλιώτης είναι ο καλύτερος...)

Δεν περίμενα διαπρεπής στο εσ.σουτ, ωραίος ο γατούλης, πολύ καλός φέτος, απέναντι βλέπω να φουντώνει ο ανταγωνισμός!Ο φάιτκλάμπ έχει νικήσει στα play-off τις εσωτερικές τακτικές, με έναν εξαιρετικό PF, γεγονός που με προβληματίζει...

Ελπίζω μόνο να μην έχουμε κανένα απρόοπτο τραυματισμό και να καταφέρω να με ξεφορτωθείτε, αλλιώς θα ακολουθήσω την τακτική του Στέφανου!

Συγχαρητήρια στην Καλλιθέα για την παραμονή, αν μείνουν και οι Σέρρες θα ολοκληρωθεί η μπλέ έκπληξη! :-)

PS: Μου αρέσουν τα μαθηματικά, αλλά το παλικάρι στο φόρουμ έχει ξεφύγει, πολύ ψάξιμο, αν βγαίνουν και ασφαλή συμπεράσματα...

Last edited by fireblaze at 1/2/2011 7:35:15 PM

This Post:
00
159200.334 in reply to 159200.333
Date: 1/3/2011 4:38:54 AM
Overall Posts Rated:
2525
Καλημερα και χρονια πολλα ,καλη χρονια!

Για εμενα η ομαδα που εκλεψε τις εντιποσεις ειναι οι F.C. ....σιγουρα η εμπειρια του στο παιχνιδι φανηκε .Καταφερε να κανει εναν πολυ καλο δευτερο γυρο και να παει τρενο στον τελικο των κοκκινων και εκει να επικρατηση.Απο την αρχη ο Ζαππα δεν εδειχνε την ομαδα που θα εκανε την διαφορα..αυτο βεβαια εκανε ποιο ευκολο το εργο του ΑΓΟΡ, μιας και πιστευω οτι φετος ειναι η σειρα του για την ΙΙ κατηγορια.
Απογοητευσαν φετος με την αποδοση τους οι Δαδι, δεν περιμενα οτι θα πεσουν..ηταν γενικα ενα μεγαλο ερωτηματικο, καθως και η πορεια του Στεφανου ηταν πορεια ανοδου αλλα στο τελος την πατησε!
Ο Χαρης εδειξε οτι εχει ομαδα που μπορει να σου κανει την ζημια αλλα οχι για τιποτα παραπανω....
Η δικη μου ομαδα πληρωσε τα σοβαρα λαθη που εγιναν κατα την διαρκια της σεζον...καταφερα και χαλασα ενα καλο συνολο που ειχα..Στην επομενη σεζον σιγουρα θα ειναι διαφορετικα τα πραγματα για πολλους απο εμας.
Επισης μπραβο στον Αρη που καταφερε εστο και στο τελος να μπει στα πλαι αουτ και να παλαιψει για την παραμονη του..ειναι η τελευταια ελπιδα των κοκκινων για να πουν οτι κατι εκαναν και φετος.

Ενα ειναι το σιγουρο , οτι οι κοκκινοι δυναμοσαν αρκετα και πλεον οι μπλε τους βλεπουν με αλλο ματι.Θα τα πουμε στην επομενη σεζον...

This Post:
00
159200.335 in reply to 159200.334
Date: 1/3/2011 6:20:01 PM
Overall Posts Rated:
4141
Οι πιο πολλοί που δεν έχουν υποχρεώσεις δεν κάνουν login συχνα, ο άγρυπνος Χάρης όμως δουλεύει πυρετωδώς για το αυριανό κουπόνι του στοιχήματος....Πόσο πόντους διαφορά δίνεται ο πρώτος τελικός??? :-)

Όσον αφορα τα ερωτήματα που είχαν τεθεί, αντε να ακούσουμε και τους υπόλοιπους!

-Καλύτερο ρόστερ: βάση ισορροπίας μισθών-θέσεων και μόνο, θα έδινα πρώτα το δικο μου, μετά Αστερίες (αν δεν ξεπουληθεί η ομάδα), Αιζ, Ζάπα (μου φαίνεται λείπει ένας καλός ψηλός) και Ηρακλής (η ισπανο-κινέζικη αποικία αν δεν ξεπουληθει, φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο!)

-Καλύτερος προπονητής: (εκτός από μένα :-p) εκ του αποτελέσματος και της πορείας που έχουν κάνει, θα έλεγα Αίας και Φάιτκλάμπ, και οι δύο δεν ήταν αναμενόμενοι

-Πολυτιμότερος παιχτης: Ο αγαπημένος μου Μπαμπαλιώτης αν έπαιζε σε όλους τους αγώνες και είχε και επιπλέον υποστήριξη, ο Camaiani θα έλεγα ότι ήταν το βαρόμετρο για ομάδα του

-Αγαπημενος παικτης της ομαδας μου: ο Κουφοντίνας ο Βομβιστής, χρυσό εργαλείο από τα σπάργανα τις ομάδας! :-)))

Last edited by fireblaze at 1/3/2011 7:14:01 PM

This Post:
00
159200.336 in reply to 159200.335
Date: 1/4/2011 4:41:16 AM
Overall Posts Rated:
170170
Μιας κ βρήκα λίγο χρόνο ας γράψω κ γω! Αρχικά πιστεύω πως ο ΑΓΟΡ θα μας αφήσει για άλλες πολιτείες! βέβαια ο ανταγωνιστης μου ο fightclub δείχνει να έχει κρυμμένα όπλα αλλα δεν πιστεύω οτι φτάνουν!

κ στα ερωτήματα τώρα!

-Καλύτερο ρόστερ : Νομίζω πως ο Αγόρ κατακτά αυτην την θέση μιας κ εχει ενα ισορροπημένο ρόστερ με καλους παίχτες σε όλες τις θέσεις!

-Καλύτερος προπονητής : αν πρέπει να ψηφίσω με βάση αυτόν που εντυπωσίασε χωρίς να το περιμένουμε μάλλον βάζουμε τον φαιτκλαμπ που έκανε ένα πολύ καλό ντεμαραζ κ με την νικη εκτος απέναντι στον Ζαπα πέρασε στον τελικο. Από την άλλη ο πιθανός πρωταθλητής ( κ με πολύ καλό ρεκόρ) αγορ είναι πολύ ψηλά στην προτίμησή μου . Ψηλά στη προτιμηση μου ήταν κ ο Αστερίες αλλά μετά τον αποκλεισμό του με πλεονέκτημα έχασε την ψήφο μου. κ στην λίστα στο τέλος μπικε κ ο ΑΙΖFBA με την νικη εκπληξη εκτός έδρας στα πλευ-οφ . Απο τους τρέις λοιπόν η ψήφος μου πάει ............ ΣΤΟΝ ΦΑΙΤΚΛΑΜΠ !!!!!!!!!!!!!!!

- Πολυτιμότερος παιχτης : Balmaceda κ ξερό ψωμί μιας κ η αδυναμία μου είναι οι καλοί ψηλοί!!!!

-Αγαπημενος παίχτης της ομαδας μου : Ο Μπαμπαλίωτης 100% ειναι η αδυναμία μου. όπως κ ο Βλάχος που μου καλύπτει καλα την θέση 4. Κ έχουν ανδρωθεί στην ομαδα μας!!! Όμως χρειάζεται ένα ευχαριστώ ο ακούραστος Σουηδός Leijonmo που απο την στιγμή της απόκτησης του έδωσε ποιοτικά λεπτά κ την δυνατοτητα στα 2 αυτα παιδια μας να πάιζουν κ στα φιλικα ωστε να προπονηθούν χωρις να εξοντωθούν! Πάντως ξαναλέω 100% αγαπημενος ο ΑΡΓΥΡΑΚΗΗΗΗΣ ΜΠΑΜΠΑΛΙΩΤΗΗΗΗΗΗΗΣ

α, κ για να μην ξεχάσω:

-Πολυτιμότερος παιχτης: Ο αγαπημένος μου Μπαμπαλιώτης αν έπαιζε σε όλους τους αγώνες και είχε και επιπλέον υποστήριξη,

Α, δεν γινοταν να παιζει ολη την ώρα το παιδί έπρεπε (κ πρεπει ακόμα ) να βελτιωθεί στα κοντά skill :P

This Post:
00
159200.337 in reply to 159200.336
Date: 1/4/2011 10:02:32 AM
Overall Posts Rated:
11
Geia xara k apo mena.Niki mesa ston aiwnio antipalo Zapa k i prokrisi itan ekpli3i kai gia mena.Gia tous telikous den xreiazetai na poume polla, stoxos einai na kataferoume na pame ston 3o teliko gia ta lefta alla duskola:P

gia kalitero roster i psifos mou tha paei ston AGOR, kanei tin diafora fetos.

Kaliteros proponitis:Psifizw ton Aiz(sto nima nikaei ton AGOR) gia tin niki tou sta play off alla k gia ton tropo pou meletaei ta paixnidia.

Polutimoteros paixtis:Mpampaliwtis xwris deuteri skepsi.Einai ena skali panw pisteuw apo olous tous center pou iparxoun stin katigoria.

Agapimenos mou paixtis:O Veniani, den perimena na prosferei tosa alla stin ousia autos exei parei tin omada apo to xeri k tin eftase ston teliko.

This Post:
00
159200.338 in reply to 159200.337
Date: 1/4/2011 1:27:45 PM
Overall Posts Rated:
4141
Κάποιος φαίνεται να γκαντέμιασε το ρόστερ μου...

Κάποιος δίνει ευχές και κατάρες για τραυματισμούς εδώ και καιρό...

Κάποιος μου έφαγε τον SG για 2η σερί σεζόν στα play-off...

ΟΧΙ, δεν φταίει η μηχανή του παιχνιδιού...
ΟΧΙ, δεν φταίει ο φάιτκλαμπ,
φταίει η μαυρόγατα ο Χάρης! νιάου! :-)))))

Έστω και με καθυστέρηση έπιασαν οι εισηγήσεις του στον παντοδύναμο, ευτυχώς κατά το ήμισυ, γιατί αν έμενε τραυματίας και ο Μπαλματσέντα μετά το παιχνίδι θα έπαιρνα το...δίκανο! :-)

Στα του παιχνιδιού, όπως αναμενόταν ο αντίπαλος κατέβηκε με μικρότερη διάθεση και μπερδεύοντας τις θέσεις των παικτών του φτάσαμε σε εύκολη επικράτηση. Με αυτά που βλέπω να γίνονται σκέφτομαι σοβαρά να μην πράξω ανάλογα και να πάω σε τρίτο μάτς, έχοντας και κανα άλλο τρελό τραυματισμό από το μάτς του Σαββάτου (Χάρη άσε το κομποσκοίνι κάτω!). Έξτρα κίνητρο αποτελούν και τα περσινά δράματα του τρίτου τελικού... (Χάρη άσε τις δεήσεις στον Αλλάχ τώρα!)

Τέλος, οι μπλε συνεχίζουν να...δέρνουν αλύπητα τους κόκκινους, μετά την Καλλιθέα έμειναν και οι Σέρρες στην κατηγορία! Συγχαρητηρια μας!

Last edited by fireblaze at 1/4/2011 1:29:11 PM

From: Aizenbro

This Post:
00
159200.339 in reply to 159200.337
Date: 1/4/2011 1:29:31 PM
Overall Posts Rated:
7676
Κσι επειδη ειμαι και κακο παιδι θα αρχισω τους σχολιασμους των αποψεων σας...Πρωτα ομως θα σχολιασω τα σημερινα παιχνιδια...

Δυστυχως φιλε μου Γιωργο οι μοναδικες μερες που ειχα ελευθερο χρονο για να σχολιασω ασταματητα και να μελετησω ηταν το ΣΚ οπου και ποσταρα μονος μου οταν ημουν σπιτι..

Το λοιπον,πιστευα ειναι η αληθεια ανετη επικρατηση του ΑΓΟΡ ενω ο φαιτκλαμπ ακολουθησε την τακτικη των αδυναμων ομαδων που επιτασσει να μαζευευεις ενθουσιασμο και να παρακαλας λιγο την τυχη την Παρασκευη(η να κινησαι αναλογως)..Ειναι η τακτικη που δεν ακολουθησα προπερσι και τελικα δεν ανεβηκα..Βεβαια η σχετικα ανετη επικρατηση εδωσε στον ΑΓΟΡ την δυνατοτητα να ξεκουρασει παικτες αλλα μετα τον μεταξυ μας αγωνα σαν να μαζευονται αρκετα τα λεπτα...

Οι δε Σερρες σοβαρευτηκαν λιγο στο νημα και σωθηκαν χωρις το πουλεν μου,γεγονος που δεν τους το ειχα αλλα το εδειξαν απο το πρωτο παιχνιδι..

Στα των παικτων,ο μεν μπαμπαλιωτης ειναι ο καλυτερος βαση μισθου και ικανοτητων(αφου ειναι ενας ολοκληρωμενος σχετικα ψηλος με 70+ μισθο)αλλα λογω αγ καταστασης,τραυματισμων και προπονησης σε σκιλ κοντων δεν απεδωσε τα μεγιστα του.Γι αυτο αν και καλυτερος δεν θεωρω οτι ηταν πολυτιμοτερος...

Στα των προπονητων,ο ΑΓΟΡ απλα επρεπε ηδη να εχει να ανεβει με το ροστερ που εχει και κανει που και που μερικα λαθακια λογω μη εντατικης ενασχολησης που τον προδιδουν..Πολυ σωστο στησιμο ομαδας αλλα οχι και υπερβαση νομιζω..Μακαρι να ανεβει και να μεινει στην ΙΙ καθως πιστευω πλεον το εχει..

Στα των μαθηματικων,ο εν λογω παικτης του παιχνιδιου απλα εβγαλε ακριβης συσχετισμους που εχουν να κανουν με το παιχνιδι και τα ξεραμε χρονια τωρα αλλα οχι επ ακριβως..Η πρωτη λαλακια που μου ερχεται στο μυαλο που λεγαμε ηταν το οτι για να παιξεις καλο κοιτα μεσα θες επιθετικη ροη μεγαλυτερη απο την αντιπαλη περ αμυνα..Τοσα χρονια παιζω το συστημα και αν ισχυε αυτο θα εχανα ασταματητα..Γι αυτο και μονο μου αρεσε πολυ..Ασε που σε βοηθαει να βρεις το τροπο να μετατρεψεις ενα κοιτα μεσα σε περιφεριακη τακτικη αν δεν εχεις μεγαλη εμπειρια σε αυτο..Προσωπικα τις περισσοτερες φορες αποτυγχανα,τωρα θα το δειτε πιθανον του χρονου να γελαει το συστημα μου με το 2-3...Πλακιτσα αλλα δινει καλες αρχες για καποιον που δεν ξερει...

Για την νικη των φαιτκλαμπ που την ξεχασα,δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα αλλα την μερα του αγωνα εριξα μια ματια στα ΔΜΙ των ομαδων..Ηταν περιπου στα ιδια αλλα θεωρω τον Φαιτκλαμπ πιο ολοκληρωμενη ομαδα και το ειπα και αλλη φορα στο φορουμ,αφου το μεταξυ μας αποτελεσμα με εριξε απο τα συννεφα...Αυτα τα λιγα για σημερα...Του χρονου η ομαδα που δεν ειναι για παραπανω απο το να κανει ζημια πιθανοτατα θα παει για ανοδο,σας το δηλωνω να τρομαξετε λιγο...:)))

Advertisement