BuzzerBeater Forums

BB Poland > [NT] Sezon 14 - nowa jakość!

[NT] Sezon 14 - nowa jakość!

Set priority
Show messages by
This Post:
00
159725.329 in reply to 159725.313
Date: 11/19/2010 2:28:11 AM
The Soulcrashers
IV.9
Overall Posts Rated:
12111211
Będą zmiany jeśli wszyscy zamkną usta. Lepiej jest krytykować niż pomóc?

i w nawiązaniu do tego:

Chodzi mi dokładnie oto, że mamy pomagać przed meczem selekcjonerowi. Dawać mu jakieś wskazówki, narady itp. Astarotte krytykuje od razu po przegranym meczu i robi się bałagan na forum.

Oznajmiam wszystkich, że to moja ostatnia wypowiedź. Chcę wreszcie żeby się zrobił porządek na tym forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stary ale gość o nic nie prosił więc nie wiem jak miałem mu się narzucać?

Wydaje mi się, że nadinterpretujesz mój stosunek do Matiego..ja nie walę w niego bo go nie lubię..ja chcę go zmobilizować

mówisz, że astarotte od razu pisze po przegranym meczu - a czemu miałbym nie pisać? skoro kadrą się interesuję i trzymam za nią kciuki a wynik np z NZ jest jakimś żartem. Ale nawet wtedy - wybacz ale takie były moje intencje - chciałem zmobilizować Matiego by niekoniecznie przejmował się porażką ale by wyciągnał wnioski z analizy meczowej.
ja pisałem tak: (163565.84) i to był sposób na mobilizację Matiego by dał jakieś podsumowanie meczu co potwierdzam dwa posty niżej (nie widzę bym jakoś atakował Matiego)

za to on daje to: (163565.90) - no sorki ale chyba dwa mecze wcześniej było fajne podsumowanie i tego się spodziewałem przy okazji nowej jakości.

więc według mnie nie powinieneś pisać tak:
Astarotte krytykuje od razu po przegranym meczu i robi się bałagan na forum.

tylko zadać sobie pytanie czemu selekcjoner robi fajne podsumowania tylko po wygranych meczach:/
ja tego nie rozumiem i uważam, że pomimo porażki powinien dalej robić dobrą robotę w kwestii otoczki a więc przyjąc to na klatę ruszyć wątek by znaleźć odpowiedź czemu przegraliśmy...nie uważasz???

ja nie widzę u siebie ataku na Matiego za wynik tylko i wyłącznie aleza to, że przy porażce wypiął się na coś fajnego co zapoczątkował wcześniej i co miało prowadzić do rozwoju wątku kadry.

This Post:
00
159725.330 in reply to 159725.328
Date: 11/19/2010 2:48:43 AM
The Soulcrashers
IV.9
Overall Posts Rated:
12111211
hmmm muszę przyznać, że ja też Cię lubię ;)

ale..ja uważam, że nawet najgorsze danie dobrze podane ma swój niepowtarzalny urok..więc:
-jeśli byłyby wyniki to faktycznie można odpuścić otoczkę stwierdzeniem, że tajemne stowarzyszenie masonów wynosi nas na wyżyny wśród sprzedawców cebuli;)
-jeśli nie byłoby wyników a byłyby tzw."gołe baby" na forum to na bank po porażkach rozmowy a więc i czerpanie wiedzy przez innych na forum zmniejszyłoby niezadowolenie tłumów - lub chociaż dowiedziałbym się czegoś o poszczególnych krajach.
-jeśli nie ma wyników i nie ma otoczki to jest jak teraz - rozmowa toczy się o selekcjonerze bez selekcjonera - zamiast o kadrze z selekcjonerem (i nie odbijam piłeczki bo uważam, że mobilizacja - nawet w formie konstruktywnej krytyki - jest akceptowalna i nie powinna wywoływać obrażalskiej postawy ---> patrz odpowiedzi o SS<40 sic! co to jest za temat?)
Powiem Ci, że faktycznie jestem lekko wyczulony na sprawę kadry (nie nie zamierzam startować) :) bo miło w pracy się czytało wątki meczowe przy poprzednich selekcjonerach.
Przy tym sam musisz przyznać,że do poczytania jest mało a nawet w zeszłym sezonie nie było nic (mówię o tekstach pisanych przez selekcjonera lub sztab)
Teraz Ondai zapoczątkował coś fajnego Mati wcześniej podsumowywał mecze (jak piszę wszelkie rozważania na temat taktyk czytałem z przyjemnością i brałem to jako naukę)
do radzenia na temat taktyk nie czuję powołania (patrz moja pozycja ligowa) więc i tego nie krytykuję w NT ale do otoczki to jako stały czytelnik mam swoje wymagania i o to proszę od dawna Matiego. Czy to wiele?

From: Mario

This Post:
00
159725.331 in reply to 159725.325
Date: 11/19/2010 3:44:26 AM
Overall Posts Rated:
605605
To nie sport tylko zbiór kodu 01:)

From: Hawkeyed

This Post:
00
159725.332 in reply to 159725.331
Date: 11/19/2010 5:41:24 AM
Overall Posts Rated:
7474
To była przenośnia a Twoje zdanie nikogo nie usprawiedliwia.
Skoro to zbiór kodu 01, to jest go jeszcze łatwiej rozpracować i wykorzystać jego cechy niż ma się to w rzeczywistym sporcie ;)
Tym bardziej porażki są wg mnie nieadekwatne do możliwości tego narodu

This Post:
00
159725.333 in reply to 159725.327
Date: 11/19/2010 6:00:13 AM
The French Bulldog's
II.4
Overall Posts Rated:
11501150
Second Team:
The French Bulldogs II
Wiemy, że się zgłosisz, już z 5 razy o tym pisałeś
kłamiesz...

to chcesz grać nieistniejącymi graczami
znowu kłamiesz...

od teraz wypowiadaj się częściej przed niż po meczu
rada kłamcy?

Od dziś do ksywy "mokre gacie",którą podobno posiadasz w PLK, dochodzi druga "kłamca"...
pozdr.

Last edited by tomek de Mello_ELIT at 11/19/2010 6:00:45 AM

This Post:
00
159725.334 in reply to 159725.333
Date: 11/19/2010 6:05:55 AM
Overall Posts Rated:
270270

znowu kłamiesz...

Czyli istnieją nieodwróceni na poziomie reprezentacyjnym?

Last edited by człoWeniu at 11/19/2010 6:08:50 AM

This Post:
00
159725.335 in reply to 159725.334
Date: 11/19/2010 6:28:06 AM
The Soulcrashers
IV.9
Overall Posts Rated:
12111211
z innej beczki :)

mam gracza o potencjale 4 ciekawe czy da się wykształcić go na U21 Hiszpanii :)
ma to być SF pod kosz..

This Post:
00
159725.336 in reply to 159725.334
Date: 11/19/2010 6:46:04 AM
The French Bulldog's
II.4
Overall Posts Rated:
11501150
Second Team:
The French Bulldogs II

znowu kłamiesz...

Czyli istnieją nieodwróceni na poziomie reprezentacyjnym?

Nie wiem czy istnieją, ja po prostu nigdy nie wypowiadałem się w kwestii gry "odwróconych" w reprezentacji... To kłamstwo, kłamcy.

This Post:
22
159725.337 in reply to 159725.333
Date: 11/19/2010 6:56:40 AM
Overall Posts Rated:
88
Miałem tego nie komentować, ale pozwolę sobie na mały off-top (wybacz m4ti_).
Co do pierwszego i całej wypowiedzi wejdźmy na wątek o pierwszej porażce kadry w tym sezonie (z Norwegią) i co mamy (160463.8)? No jak to nie jest informacja, że startujesz to co to w ogóle jest. Od tego momentu mam wrażenie postanowiłeś wbijać szpile na forum w m4ti_'ego ile wlezie, o tej żenadzie na czatach kadry wspominał nie będę.
Co do odwróconych? To teraz nagle dowiadujemy się, że nie chcesz nimi grać w kadrze? To ja się pytam jak ktoś może nawoływać do rewolucji jeśli chce zachować poprzedni system. Potencjalnych kadrowiczów też będziesz namawiał do prowadzenia w kierunku którego nie chcesz w kadrze? No super opcja, jak znam życie kilku Prezesów to kupi.

Także moja rada wytrzeźwiej a później wchodź na forum.

This Post:
00
159725.339 in reply to 159725.337
Date: 11/19/2010 7:17:52 AM
The French Bulldog's
II.4
Overall Posts Rated:
11501150
Second Team:
The French Bulldogs II
No jak to nie jest informacja, że startujesz to co to w ogóle jest. .

Jeszcze zostały Ci cztery moje zapowiedzi, że startuje których oczywiście nie znajdziesz bo jak zwykle kłamałeś.

o tej żenadzie na czatach kadry wspominał nie będę.

-kłamstwo w Twoim stylu.

To teraz nagle dowiadujemy się, że nie chcesz nimi grać w kadrze?

-nigdy nie na pisałem, że chcę nimi grać w kadrze! I znowu kłamstwo, czy Ty naprawdę nie umiesz inaczej?

To ja się pytam jak ktoś może nawoływać do rewolucji

Nigdy nie nawoływałem do rewolucji, kłamstwo, nie wiem już które z rzędu.

Także moja rada wytrzeźwiej a później wchodź na forum.

-moja rada - weź się w garść dzieciaku i przestań w końcu kłamać.

Ciężko polemizować z kimś, kto wypisuje same kłamstwa i jeszcze tym się karmi...

Advertisement