Vakar,kā jau paredzams,guvām virsroku pret krietni vājāko Ekvadoras jauniešu valstsvienību. Ar rezultātu starpību neesmu pārāk apmierināts,jo gaidīju vairāk. Aizsardzība,kā jau katrā spēlē - līmenī,savukārt uzbrukums gan mani īpaši neapmierināja. It kā tika spēlēts uz pretinieka vājo pusi..labi varēju paņemt ātrāku spēles stilu,bet kā jau esmu teicis vairākas reizes - vēlos dažādību. Īpatnēji,ko esmu pamanījis,ka vairākas komandas kas ir daudz vājākas pār saviem sāncenšiem izmanto ātru spēles tempu,kas priekš manis ir baigi dīvaini(tāpati Ekvadora šodien pret mums),jo tomēr viņiem labāk ir gūt pēc iespējas mazākus mīnusus,līdz ar to spēlēt lēnāk.
Nu ko,vieglās pastaigas mums ir beigušās,tagad pretī nāks jau cietāki rieksti. Sākam jau ar nākamo nedēļu,kur Nīderlandē sacentīsimies ar vietējiem holandiešiem. Pretinieks,ja salīdzina ar to,kas mums ir bijis iepriekš,ir jau daudz nopietnāks...spēlei gatavosimies ļoti atbildīgi,cīnīsimies par uzvaru lai paliktu TOP 10! Runājot no tabulas viedokļa,uzvarot nākamnedēļ pacelties augstāk mēs vairs nevarēsim,savukārt ja cīņa izvērtīsies sīva,un uzvara tikai ar kādu +1-6 starpību, pilnībā iespējams,ka mēs varētu nokrist pa 2 pozīcijām. Ja uzvarēsim pārliecinošāk,tad domāju,mums jāpaliek 7.vietā! Savukārt zaudējums mūs var nobīdīt uz kādu 18,19 vietu. Bet par tādu iespēju zaudēt pat nedomājam,un dosimies pretī tikai un vienīgi uzvarai!!!:)
PAR LIELU LATVIJU!!!PAR JAUNU LATVIJU!!!
Lakeris