BuzzerBeater Forums

BB Latvija > Latvijas U-21 izlase

Latvijas U-21 izlase (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Lakeris
This Post:
00
246450.329 in reply to 246450.328
Date: 6/22/2015 10:07:21 AM
Overall Posts Rated:
214214
Neko lieki domāju es nerakstīšu. Šodien spēlējam ar pavisam zemāka līmeņa pretinieku - Ekvadoru.Nedaudz tiks pamainīta rotācija. Vienkārši ceram uz pēc iespējas lielākiem plusiem. Visa jautrība sāksies no nākamās nedēļas... :)
PAR LIELU LATVIJU!!!PAR JAUNU LATVIJU!!!

Lakeris

This Post:
00
246450.330 in reply to 246450.329
Date: 6/23/2015 5:57:58 AM
Overall Posts Rated:
214214
Vakar,kā jau paredzams,guvām virsroku pret krietni vājāko Ekvadoras jauniešu valstsvienību. Ar rezultātu starpību neesmu pārāk apmierināts,jo gaidīju vairāk. Aizsardzība,kā jau katrā spēlē - līmenī,savukārt uzbrukums gan mani īpaši neapmierināja. It kā tika spēlēts uz pretinieka vājo pusi..labi varēju paņemt ātrāku spēles stilu,bet kā jau esmu teicis vairākas reizes - vēlos dažādību. Īpatnēji,ko esmu pamanījis,ka vairākas komandas kas ir daudz vājākas pār saviem sāncenšiem izmanto ātru spēles tempu,kas priekš manis ir baigi dīvaini(tāpati Ekvadora šodien pret mums),jo tomēr viņiem labāk ir gūt pēc iespējas mazākus mīnusus,līdz ar to spēlēt lēnāk.
Nu ko,vieglās pastaigas mums ir beigušās,tagad pretī nāks jau cietāki rieksti. Sākam jau ar nākamo nedēļu,kur Nīderlandē sacentīsimies ar vietējiem holandiešiem. Pretinieks,ja salīdzina ar to,kas mums ir bijis iepriekš,ir jau daudz nopietnāks...spēlei gatavosimies ļoti atbildīgi,cīnīsimies par uzvaru lai paliktu TOP 10! Runājot no tabulas viedokļa,uzvarot nākamnedēļ pacelties augstāk mēs vairs nevarēsim,savukārt ja cīņa izvērtīsies sīva,un uzvara tikai ar kādu +1-6 starpību, pilnībā iespējams,ka mēs varētu nokrist pa 2 pozīcijām. Ja uzvarēsim pārliecinošāk,tad domāju,mums jāpaliek 7.vietā! Savukārt zaudējums mūs var nobīdīt uz kādu 18,19 vietu. Bet par tādu iespēju zaudēt pat nedomājam,un dosimies pretī tikai un vienīgi uzvarai!!!:)

Lakeris

This Post:
00
246450.331 in reply to 246450.330
Date: 6/23/2015 8:11:20 AM
BC kipucis
Virslīga
Overall Posts Rated:
823823
Man domāt, ka tādām NT neviens neko nedomā. Uzliek LI un miers.. kā jau 90% pasaules

This Post:
11
246450.332 in reply to 246450.331
Date: 6/28/2015 5:46:11 PM
Overall Posts Rated:
214214
Nu ko,rīt mūs sagaida pēdējā Mierinājuma kausa regulārās sezonas spēle. Spēle ļoti atbildīga,pret jau spēcīgāku pretinieku,kā iepriekšējās reizēs,un viņu laukumā - Nīderlande. Pēc tās spēles arī mēs noskaidrosim kurā vietā noslēgsim "reguļarku". Vai uzvaras gadījumā 7.-9. vai zaudējuma gadījumā 15.-18. Protams par zaudējumu nekādā gadījumā netiek domāts,un tiek skaitīta vieta tikai uzvaras gadījumā :) Tika pavadīts laiciņš pie datora,izpētot mūsu rītdienas sāncensi līdz sīkumiem,kurus protams šeit neatlāšu,jo sazin vai,vrb viņi mūs stalko :D Vienīgais ļoti apbēdināja šīs nedēļas formas mūsu džekiem(labi,ka Nīderlandei nav tās daudz labākas)...bet tiešām ļoti cerēšu,ka tā notiek pēdējo nedēļu,un ka man nevajadzēs katru nedēļu sūtīt brīdinājumus lai turam savus džekus formās :)
Gaidīšu jūs visus,rītdien 20:05 LIVE,spēles čatā. Čaļiem noderēs atbalsts :)

Lakeris

From: gurijs

This Post:
00
246450.333 in reply to 246450.332
Date: 6/29/2015 2:46:38 PM
Konons
II.3
Overall Posts Rated:
4747
Apsveicu!:)

This Post:
00
246450.334 in reply to 246450.333
Date: 6/29/2015 2:55:25 PM
Overall Posts Rated:
2424
Lakeris tagad dusmīgs, bet vismaz uzvara ar +7. :D

This Post:
00
246450.335 in reply to 246450.334
Date: 6/29/2015 4:31:40 PM
Overall Posts Rated:
214214
Lakeris dusmīgs. Pēc spēles uzkavējāmies ar čaļiem pretinieku hallē,un izpildijām ik katras pēc-spēles rituālu. Cik ielaisti punkti,tik atspiešanās. Par godu šīs dienas spēlei vēl papildus 50 par drausmīgo 4/4.
Nepaklausīju savu intuīcija,un neuzliku zonu,un GDP(tā arī likās,ka Zem Groza spēlēs),bet visas pārējas nianses bija gaidāmas,un pirmajās 3 trešdaļās viss notika pēc plāna. Sākoties 4/4 sākās kkāds murgs..kkas pilnīgi nereāls. Nekad dzīvē,neēsmu redzējis,ka divu minūšu laikā pretinieks veic kādus 6,7 precīzus metienus pēc kārtas,(taču iepriekšējās 3 ceturdaļās metot ar 25-30% precizitāti)un otra komanda arī pieļauj kādas 4 kļūdas pēc kārtas... Bet,tāds tas buzzeris ir,un es piemēram nekad neēsmu drošs par uzvaru pat ja ir +20. Šajā gadījumā vēlos sveikt Nīderlandes izlasi,kas izkrāpa sev pēc iespējas mazākus mīnusus. (Uzvara gan būtu pavisam nepelnīti) Dusmas ir vairāk par to,kad pēc tik debīla noslēguma,ļoti iespējams,ka atkritīsim uz 8.vietu,jo leišiem lai mūs apdzītu ir vajadzīga vsmz +43 uzvara,un spēle viņiem ir pret Ekvadoru..cerams Ekvadora nāks pie saprāta,uzliks CT,un spēs mājās zaudēt ar mazāk kā +43.
PAR LIELU LATVIJU!!! PAR JAUNU LATVIJU!!!

Lakeris

This Post:
00
246450.336 in reply to 246450.335
Date: 6/30/2015 8:01:22 AM
Overall Posts Rated:
214214
Ekvadoras treneris nebija diez ko attapīgs,un spēlēja ar normal. Tāpat man patika leišu domju gājiens ar GDP,ka pretinieks spēlēs Zem Groza,un pie normāla tempa :DDD Kopumā,tur kādi +60,un regulāros sezou noslēdzam 8.vietā! Mums pretī uzkrīt Čīles U21 izlase,kas nav diez ko labi,jo no visas 5-3 grupiņas,uzskatu,ka tieši viņi ir neparocīgākie pretinieki! Sezonas sākumā spēlēja PČ atlasē,un tikai tāpēc viņi arī ir ap to 25.vietu..tā es domāju būtu kkur blakus mums,vai arī zemāk. Tākā viņi,un Kanāda tagad tikai cīnās par nākamās sezonas Amerikas U21 sacensību rīkošanu,tad es domāju pilnībā saprotami ir,kā viņi spēlēs... Tāpat esam Izraēlas zarā,kas manuprāt ir potenciālākā Mierinājuma kausa uzvarētāja. Būs jācīnās,bet pirmās divas kārtas ir pārvarāmas. Uz PO gaidāms viens papildinājum garajā garā, un es ļoti ceru,ka varēsim arī uzspēlēt stiprākā sastāvā,nekā vakar(2 pamatspēlētāji nevarēja spēlēt pamatā - viens formas dēļ,un viens traumas), TĀPĒC:
ĻOTI JŪS VISUS LŪDZU PIESKATĪT SAVU SPĒLĒTĀJU MINŪTES,UN UZTURĒT VIŅUS VISLABĀKAJĀS FORMĀS!!!

Lakeris

Last edited by Lakeris at 6/30/2015 8:02:04 AM

This Post:
00
246450.337 in reply to 246450.336
Date: 7/3/2015 3:58:39 PM
Overall Posts Rated:
214214
Izskatās,es tā arī BB formas nesapratīšu. Spēlētājs 28 minūtes nospēlējot saglabā iespaidīgu formu,spēlētājs ar 90 minūtēm zaudē no iespaidīgi uz labi,un viens ar 78 min. no labi uz labi. Ir bijuši arī tādi gadījumi,kad ar 118(!!!) ja nemaldos minūtēm forma cēlās tikai tā..un diezvai tas ir formas treniņa efekts. Tāpat izskatās,ka te dažiem indivīdiem ir jāuzraksta,lai mācētu sabalansēt formas spēlētājiem. Nu iedodot 129 minūtes,nebūs labums ne tavai komandai,ne arī izlasei(kur prāts iedot divas pilnvērtīgas līgas spēles,un vēl draudzenībi). Čīlei formas tieši viņu rotācijai vairāk,kā pieklājīgas līdz ar to tiek sagaidīta ļoti sarežģīta spēle. Labi ka mājās spēlējam,+ es domāju,diezgan loģisku CT no viņiem varam sagaidīt...

Lakeris

Last edited by Lakeris at 7/3/2015 4:41:32 PM

This Post:
00
246450.338 in reply to 246450.337
Date: 7/6/2015 9:41:01 AM
Overall Posts Rated:
214214
Šodien sākam,es vismaz teiktu,neiespējamo ceļu pretī uzvarai Mierinājuma kausā! Cīnīsimies katrā spēle,lai arī kas mums nāks pretī,un kādos apstākļos(entuziasms,forma,mājas/viesu spēle), un lai ir pašiem gandarījums par šīs sezonas paveikto! 1/16 šodien mums pretosies Čīles valstsvienība,un manuprāt tā nebūs viegla pastaiga,un arī nevar to nosaukt par 100% uzvaru. Formas viņu rotācijai ļoti pieklājīgas,savukārt mūsu rotācijai būs pamanāmas izmaiņas,un jaunas sejas,sakarā ar formām. Pretinieks apskatīts,noteikti entuziasms šamajam ir mazāks,bet šiem nav ko zaudēt,jo cīņa par rīkošanu viņiem ir tikai ar Kanādas jauniešiem(un šie arī nav uzskatīti par favorītiem savā spēlē),tātad es domāju,arī būs skaidrs,kā viņi spēlēs. Paši labāk spēlēsim droši,un šodien paļaušos arī uz savu intuīciju,ko nedarīju pagājušnedēļ,un vēl pāris spēlēs :D :)
GAIDU VISUS 17:30,LIVE,SPĒLES ČATĀ!!!

Lakeris

This Post:
11
246450.339 in reply to 246450.338
Date: 7/6/2015 3:21:31 PM
Overall Posts Rated:
214214
Amerikas(Z-daļu,un D-daļu kopā skaitot) 3.stiprākā komanda uzvarēta! Atkal vēl viena spēle,kā pa viļņiem,ar nervozu galotni! Spēles gaitā tika iekrāts diezgan pārliecinošs +16,bet protams tā nebūtu Latvija,ja mēs to visu pārsvaru nepazaudētu! Ļoti nestabili(kā jau LV baskets dzīvē) spēlējam pēdējās divas spēles,bet uzvara ir,un dodamies tālāk. Nākamais pretinieks,Čehija,nu vienkārši ideāls... :D It kā 24.pozīcija Mierinājuma kausā,bet no 6-2 pulka tas arī ir bīstamākais pretinieks. Kāpēc? Jo šajā pozīcijā viņi ir tikai tāpēc,ka sezonas sākumā ierāva tehnisko zāģi pret somiem,kas viņus aizsūtīja daudz zemāk,nekā viņiem vajadzētu būt! Arī pret šodienas pretiniekiem,rumāņiem,viņi varētu apmainīties tabulas vietām,jo čehiem sastāvs bija stiprāks,vienīgais rumāņi bija mājās,līdz ar to spēle bija sīvāka. Tākā,izskatās,ka ir daļa kas nelasa forumu,privāti pabrīdināšu par formām,jo nākamās nedēļas spēle,būs ļoti svarīga,un sīva! Nelielu daļu tās spēles paguvu apskatīties,bet dziļāks skautings notiks nākamājās dienās!!

Lakeris

Advertisement