válaszaim a legjobb dobós ügyhöz, kár ugyanis csűrni-csavarni,mindig ki fogsz forgatni a szavaimban...
"Azt is kétlem, hogy egy 10 meccses szériából legjobb dob vs 2 pontos a legjobb dobós kerül ki győztesen többször."
Igen, barátom megint elbeszélsz mellettem (szerintem szándékosan)....
Volt két külön állításom az egyik, amit te idézel, a másik amit fentebb látsz szintén tőlem.
Az elsővel mindketten egyetértünk, hiszen azt mondod más taktika, mert pl lassabb tempós,mint a 2 pontos. Akkor pont emiatt lenne halálra ítélve, ahogy a 2p vs h közelnél az utóbbi taktika is esélytelenebb.
A másik állítás - amit most én idézek - meg arról szól, hogy 10 db 2p vs legjobb dobós csatából a 2 pontosos jöhet ki többször győztesen. Szerintem. (Tegyük fel utópisztikusan, hogy a formák nem változnak a 10 meccs során és semmi nem zavar közbe a meccsen, pl sérülések)
Nem jó példa, mert én arra vagyok kíváncsi, hogy elitszinten mire menne a 2p vs legjobb dobós párharc. WW csapata "csak" 3. ligás szintet üt meg.
Keress már nekem 1. ligában tartósan legjobb dobós taktikát nyomató csapatot. Mennyire sikeres, bajnok volt volt vele esetleg b3-akat vitt haza???
Erre lennék kíváncsi és nem a "Piripócs"-(F)egyház 3. ligás meccs egyértelműnek tűnő ww sikerére.
Akkor nem érted a gondolatmenetem. Az szerinted hol ér bármit is, ha kikap egy csapat és legyen az akármilyen taktikával "elérve", így a 2-3 is idekapcsolódik. Tehát hol jó az szerinted, ha kikap egy csapat? Erre mondom, h s.t se ér! En bloc. Minden vereség 0 pont hiába csak -1 vagy -50 pont a difi.
Egy nagy nudli. Számomra a ezért nem ér sokat és most jöhetsz azzal, ha vki kikap az általam favorizáltabb taktikákkal. Akkor is azt mondom, hogy ott adott esetben semmit sem ért a vesztes csapat taktikája hiába volt 2 pontos vagy akármi is. Egy nudli volt ott és akkor az is.
Az rng-ét ismerjük hellyel-közzel, a legjobb dobósat kevéssé. Erre mondom a gombás hasonlatot, hogy olyat szedj fel, amit ismersz azaz inkább játssz olyat, amiről van némi fogalmad - pl rng/motion/gyp.
A legjobb dobóshoz meg teszteredmények (meccsek) sora kell, hogy kielemezhessük ki merre hány méter abban a taktikában.
Segítesz összeszedni pl 2 tucat érdemi meccset? Nem olyat, amikor az ellenfél 2-3* gyengébb volt...