Én a kupa sorsolással nem vagyok kibékülve a játékban. A randommal. Lenne inkább kiemelés ranglista alapján. Különben minek van az is? Csak dísznek jelen állás szerint...
Mert azt nem hinném, hogy az 1.- 2. ligás csapatoknak ne jutna méltányosságból nem humán csapat az 1-3. körben....
De nem, mert nem bot jött immár 2. éve, tavaly MKL-es, most egy másik 2. ligás csapatot kaptam.
De mások is szenvedtek/nek ezzel tavaly volt egy Csiki10-Deac (II 4. mindkettő) meccs az 1. körben.
Idén meg a 2. körben: Jessze team(MKL)- ch25(II), Pécs Foxes (II)- Police Stars (III) Köszeg Allstar (II) vs Gang Star (III) , Paks(III)-X Oilers (II), Kanizsa Ants (II) - Detroit Motors(III), MTE(III) -Barca Szeki(II)
Nem mintha ezen múlna bármi is, lásd előző szezonom menetelését, csak ha vagyok olyan erős önerőből, hogy pl 2. liga tag vagyok, azt díjazhatnák a kupában nem humán csapattal. És a pénz is csak apró, mert ha 6 kört megyek az is "csak" 300k, ami itt 2-ben egy fél vagy harmad játékos ára. Persze, becsüljük meg kicsit is, de... nem sok a kupa díjazás és nincs motivációs erő, ha a pénzt nézem
Azt is értem, hogy III. ligásokat "támogassuk meg" kicsikkel és verhető csapattal, de akkor ott is igaznak kéne lennie a fenti felsorolás és ne kaphassanak 1-2. ligást ellenfélnek.
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 1/29/2015 4:00:44 PM