Gramy dzisiaj z Portugalią, przed meczem miałem trochę wątpliwości co ustawić, z której strony zaatakować, ale ostatecznie kilka elementów sprawiło, że gramy dzisiaj tak:
(http://img294.imageshack.us/img294/8053/portugalia2zy2.jp...). Po pierwsze forma niejakiego Rocha Kupsa, mam nadzieję, że przypomni sobie swój najlepszy mecz w kadrze
(1826) i powtórzy coś takiego dzisiaj. Po drugie kwestia podkoszowych z defem, przy LI mogłoby nam trochę tej obrony zabraknąć, a tak powinno być nieźle.
W obronie gramy każdy swego, jestem prawie pewien, że Portugalia zagra z obwodu, ale jak pokazał ich ostatni mecz forma i analiza rywali to niekoniecznie są rzeczy którymi kieruje się damena przy ustawianiu składu. Także choć mam 99.9% pewności to jednak nie widzę sensu aż tak ryzykować zwłaszcza, że gramy u siebie i mamy maksymalny entuzjazm jaki może być w kadrze.
W ataku run and gun planując grę od tyłu atak z obwodu zdaje się być naturalnym i mam nadzieję najlepszym wyjściem w tym meczu. Znowu przestawiłem Bolbota na PG, no ale Galazka w meczu z takim rywalem mógłby się nie przebić. Poza tym bez zaskoczenia wystawiłem graczy w najlepszej formie i najbardziej zrównoważonych do tego co gramy. To tyle jestem przekonany, że powalczymy, a to powinno oznaczać wygraną i oby tak było.
Last edited by al_said at 9/30/2008 7:21:18 AM