Ovako prvo za sve....ova tema se zove nacionalna debata, i ne vidim zasto je spam ako pricamo i komentarisemo rad proslog selektora i slusamo misljenja buducih.
Dumbarajko:
I SHVATI JEDNOM ZAUVEK. BROJ POENA NIJE MERILO KAKO JE IGRAC ODIGRAO NA UTAKMICI. AKO NISI ZNAO POSTOJI I STVAR KOJA SE ZOVE ODBRANA, ZATIM SKOK, ASISTENCIJA, PRAVLJENJE BLOKOVA U NAPADU ITD
Ja se apsolutno slazem da broj poena nije merilo. A sto se tice odbrane ----> igrac mora imati ocene za tu odbranu. Skok ----> igrac mora imati skok. Blokade ------> igrac mora imati blok.
Da li se slazes? Moze se desiti da ga usere da odigra jednom u 9 utakmica dobro...ali sta je sa ostalih 8? A ako ima visoke skilove i ako se trenira onda ce imati vidok i DMI. A ako mu je DMI visok imace visoku i platu.
Da li se sa ovim slazes? I na kraju za mene najvaznije ----> GODINE. Mislim da je to ono na sta bi se najvise paznje trebalo obracati u reprezentaciji, ne zarad nekih trenutnih interesa i ciljeva, nega ako stvarno mislimo iole bolje nasoj reprezentaciji u buducnosti.
Da li se slazes?A u prethodnoj godini je bio slucaj da su u reprezentaciji bili igraci koji UOPSTE nisu ili su samo malo trenirani, i tako su dosli do 20 godina bez nekog velikog pomaka. Po je ono sto sam ja zamerio, a vidim da nisam jedini.
I na moje pitanje sta je merilo ako nije plata, ako nije DMI, ako nisu godine....(statistika i frizurica su bili ironicni:) nisam dobio ni jedan odgovor od selektora. 3 puta je preskocio da mi odgovori, a jednom je rekao da je njegom mandat na isteku i da ga vise ne zanima.
(a sto se tice mog ispaljivanja...slatko cu se nasmesiti;)
@Laimbeer40:
Hoces li staviti "limit" vestina za reprezentaciju isti i za igraca od 18 i za igraca od 21 godinu?