Akkor év végére értékelek én is!
Elképzeléseim voltak bőven a szezon elején, de nem tudtam kitől mit várhatok, így nem is tippeltem mi lehet az alapszakasz vége! Számomra végig az volt a lényeg, hogy az irányítómat edzem és a kupában jól szerepeljek. Ez meg is látszódott a teljesítményen, mert a csapat két vereséggel nyitott, de a jó taktika és talán a csoport egyik legkeményebb védekezésével azért sikerült hozni a következő meccseket. Majd eljött okt. 10. Ez a nap sorsdöntő volt számomra és a csapat számára! Az első osztályban szereplő Dombó KC megverése lebegett a szemünk előtt, s ezért a két bajnoki meccset fel is adtuk előtte, de hiába. A Dombó kemény falatnak bizonyult, bár rossz volt a taktika is, sajnos... Ez után döntöttem úgy, hogy amit lehet megnyerek lazázva, amit nem azt meg majd kikapom, de valahogy be kell jussak a playoff-ba. Hát ez nem tudom mért, de könnyebben ment mint gondolnám, s ha nem az utolsó kupa előtti meccsek lettek volna a Lethal Dunkers és a Cajasol BCF ellen, most liga első lennék két zakóval, de nem így lett! :) Úgy gondolom, ha a csapat egészséges lesz végig akkor csak a döntőbe lehet megállítani (talán) a srácokat! Persze volt már nagy "meglepi" a meccsmotorban így lehet a Joke kiüt az első körben, ki tudja... A csapatszerkezeten nem nagyon szándékozok változtatni, ha itt maradok a feljutok, akkor se! "Röviden" ennyi...