Manau, kad visa tavo BB karjerą taip bus arba iki tol kol išmoksi lošt, nes kaip dabar pastebėjau tu esi visiškai žalias ir nemoki tinkamai elgtis su savo komanda ir priimti tinkamus sprendimus. :) Jeigu nori tapt geriausiu turi nuo pat žaidimo pradžios daug ką su komanda nuveikt ir reformas nuo pat pirmų dienų daryt o ne taip kaip dabar. :) Aš irgi iš pradžių didelis optimistas buvau, toks kaip tu ir tas toli nenuvedė :) teko nauja komanda susikurti, kad galėčiau ką nors pasiekt BB, tačiau papuoliau į man prakeikta IV.5 lyga ir jau 4 sezonas sėdžiu čia ir vis išbrist iš jos negaliu, nors lyginant su kitom lygom ši lyga yra iš ties labai stipri iš 4 lygų pogrupių manau į TOP 10 pagal pajėgumą tikrai šį lyga įeina, kiek teko stebėt 4 lygas vienetai tokių kaip ši :)
Bent kokių atvėju sėkmės tau. Jei čempionu nori tapti neužtenka turėt ilga liežuvį, reikia tai rodyti darbais, kad tu tikrai toks gali būti, o šiuo metu esi vienas silpniausiu BB menedžeriu pasaulyje, tai dar karta sėkmės tau tvarkant savo komanda :)
O pirmas patarimas iš mano pusės, tai paskaityk taisykles, bus nors kažkiek aiškiau. :)
Last edited by TheJuozas at 5/9/2011 12:57:12 PM