BuzzerBeater Forums

Hellas - II.1 > Season 16

Season 16

Set priority
Show messages by
This Post:
11
181581.33 in reply to 181581.31
Date: 5/28/2011 1:58:30 PM
Overall Posts Rated:
112112
Τι κηδείες γίνανε αυτή την αγωνιστική?
Μπιριμπάκηδες και Παοκ χάσανε με ανώτερη διάθεση και πλήρη σύνθεση!
Μπράβο στους Τιπ και Μονάρχες αντίστοιχα.
Τι θείο δώρο ήταν αυτό?
Έπιασα πάλι κορυφή συνεχίζοντας το πείραμα να παίζω κάθε παιχνίδι χαλαρά!
Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω ακόμη, αλλά όσο συνεχίζω και στο κύπελο, με παίρνει να συνεχίζω να παίζω χαλαρά.
Έχει πλάκα που έχω 15 μετά τον αγώνα κυπέλου και παίζω στο πριβέ με 13!!!
Κάνω κάτι κηδείες απέναντι σε πολύ ακριβότερες ομάδες.
Αλλιώς παίζω τον αγώνα σαββάτου με 12, της τρίτης με 11 και της πέμπτης με 12.
Πάντως τείνω να καταλήξω πως ο ενθουσιασμός παίζει πολύ μεγαλύτερο ρόλο στα εντός παρά στα εκτός έδρας.
Οι καταστάσεις που είχα απέναντι στον Παοκ ήταν εξαιρετικές, αλλά επιθετικά τα έσπασα.
Σήμερα απέναντι σε μία εξίσου πολύ καλή ομάδα, ακόμα και τα δεύτερα και τα τρίτα μου κάναν πάρτυ.
Εντάξει με Γκοϊτία και Ταντμόρ στο 1,1 και 1,3 DMI αντίστοιχα δεν περίμενα σθεναρή αντίσταση στη ρακέτα, αλλά 1,3 είχε ο Ταντμόρ και με τον Παοκ και ο Τσανγκ τον έδεσε κόμπο! Και ο Μπιγκάζ ήταν σούπερ και τα έσπασε εξίσου.
Σημαντικό για όσους είναι κύπελο ακόμη να περάσουν αυτή την εβδομάδα.
Θα εξασφαλίσουν 3 παιχνίδια την επόμενη βδομάδα και θα κρατήσουν χρόνο συμμετοχής, προπόνηση και ενθουσιασμό.

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
00
181581.34 in reply to 181581.33
Date: 5/29/2011 8:38:18 PM
Overall Posts Rated:
6565
ο ταντμορ ηταν ο κυριος με 0 ποντους απεναντι μου....???μηπως τον πηγες πουυθενα κ αλλαξε??

τεραστια νικη απο τιπτονερς η οποια με εχει τρομοκρατησει για το επομενο μας παιχνιδι...
ενα πραγμα που παρατηρω ειναι οτι οι μεγαλοι εχετε παιξει αρκετα παιχνιδια χαλαρα κ εχετε αποκτησει πλεονεκτημα...
θα το δουμε

This Post:
00
181581.35 in reply to 181581.34
Date: 5/30/2011 2:15:58 AM
Overall Posts Rated:
112112
O Ταντμόρ και ο Γκοϊτία είναι πρώτα αμυντικοί και μετά επιθετικοί παίκτες.
Βασικά όλη η ομάδα μου είναι πρώτα αμυντική και μετά επιθετική.
Οπότε για να δουλέψει ο Ταντμόρ στην επίθεση χρειάζεται το σύστημα να τον βοηθήσει.
Σε Run n Gun ο ψηλός χωρίς jump shoot θα ατα σπάσει. όπως έκανε με σένα*.
Σε Look Inside και σε εξαιρετική αγωνιστιική, θα τα βάλει.
Βασικά την ομάδα μου δεν πάνε τα ουδέτερα συστήματα. Επειδή έχω χαμηλά σκοραρίσματα χρειάζομαι στοχευμένα συστήματα, ώστε να στοχεύω Γκοϊτία-Ταντμόρ ή Μπιγκάζ-Λο.
Πάντως θέλω να ψάξω λίγο παραπάνω αυτό με τον ενθουσιασμό και την έδρα.
Με χαλαρή διάθεση πρέπει να είσαι πολύ ανώτερος για να πάρεις παιχνίδι εκτός έδρας, ενώ το ίδιο δεν συμβαίνει εντός.
Θα πάιξω κάποιο εκτός έδρας κανονικά και θα δω τι θα κάνει η ομάδα.
Φέτος έτσι κι αλλιώς δεν είχα στο πρόγραμμα την άνοδο. Ήθελα να πειραματιστώ και να φτιάξω το γήπεδό μου.
Έχω πάει ανέλπιστα καλά ως τώρα για τους 5 παίκτες που έχω, αλλά ξέρω πως κάποια στιγμή θα έχω έναν τραυματισμό και δεν θα αντέξω.
Έλεγα να διεκδικήσω άνοδο την επόμενη σεζόν, όταν θα έπαιρνα έναν ακόμη σοβαρό παίκτη και θα είχα 6 ικανούς να παίξουν βασικοί, με απώτερο στόχο να τους κάνω 7.

*: Με εσένα όμως έπρεπε να πάει καλύτερα ο Μπιγκάζ και ο Λο. Σαν σύστημα όμως βγήκε. Το 1-2-3 πήραν κατά σειρά τις περισσότερες προσπάθειες, όπως έπρεπε.
Εσένα πχ δεν σου δούλεψε τόσο καλά, όταν το 5άρι σου πήρε 20!!! προσπάθειες και το 2άρι σου 13, ανεξάρτητα από τη νίκη σου. Μέχρι και το 4άρι σου πήρε πιο πολλές προσπάθειες από το 2άρι σου, τώρα που το ξαναείδα.
Απλά η έδρα δίνει μπόνους στα ριμπάουντ, οπότε τα χάναμε και οι δύο, εσύ όμως πήρες παραπάνω κατοχές και λόγω χαλαρής δικής μου διάθεσης τσίμπησες, λογικά, παραπάνω φάουλ και έχασα λόγω βολών και ριμπάουντ.

This Post:
00
181581.36 in reply to 181581.35
Date: 5/30/2011 9:13:41 AM
Overall Posts Rated:
6565
ελπιζω να καταλαβες οτι αυτο με τον ταντμορ το ειπα για πλακα.
οντως το τρεξε δεν μου ταιριαζει και το εβαλα ρισκαροντας αφου κ παλι λογω τραυματισμων δεν ημουν πληρης..
ο λο μια χαρα τα χε παει παιζει ρολο και ποιος τον μαρκαρει μην το ξεχνας αυτο

This Post:
00
181581.37 in reply to 181581.36
Date: 5/30/2011 9:40:18 AM
Overall Posts Rated:
112112
Ναι βρε, δεν παρεξηγώ εγώ.
Δεν έχεις παρά να δεις τα post που μου γράφανε στο νήμα της Εθνικής συζήτησης την πρώτη μου σεζόν και θα καταλάβεις πως έχω τεράααααστια ανοχή στα... δημοσιέυματα.

Κοίταξε οι άμυνες εδώ δεν είναι τόσο δυνατές όσο θα περίμενα.
Οι περισσότεροι επενδύουν στην επιθετική ικανότητα ενός παίκτη. Εγώ πάλι το αντίθετο.
Αλλάζω κιόλας τους Περάλτα, Λο και Μπιγκάζ θέσεις ώστε να μην είμαι προβλέψιμος. Θα δεις πως από την αρχή της σεζόν έχουν παίξει και οι τρεις όλες τις περιφερειακές θέσεις. Νομίζω μόνο ο Λο δεν έχει παίξει άσσος, αλλά στο 2 και στο 3 σίγουρα. Οι άλλοι 2 και στις τρεις.

Σαφώς και δέχομαι την πλάκα. Αν και ο Ταντμόρ ήταν τραγικός απέναντί σου, γιατί να το κρύψουμε άλλωστε.

Άντε να δούμε και τι θα ψηφίσει ο κόσμος για το all star game και το διαγωνισμό τριπόντων.

From: geopal
This Post:
00
181581.38 in reply to 181581.37
Date: 5/30/2011 11:05:12 AM
Overall Posts Rated:
5050
Καλά είναι όλα αυτά και κατανοητά. Δυστυχώς το μηχανάκι αρχίζει και παραλογίζεται σε αλλους τομείς, όπως η προπόνηση. Προσπαθώ εδώ και 6 εβδομάδες να δώσω ένα κρίσιμο βελάκι σε Hilla & Shalom το οποίο θα αλλάξει την συμπεριφορά τους και δεν λέει να τους το δώσει. Έλεος θα φέρω τον παπά και άμα δεν μπορέσει να έρθει θα βάλω φωτογραφία!!!
Παπά πάρτο απάνω σου!!!!!!!!!!!

This Post:
00
181581.39 in reply to 181581.38
Date: 5/30/2011 12:11:20 PM
Overall Posts Rated:
00
Στην προπόνηση δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι περίεργο αλλά ότι η μηχανή τα παίζει που και που είναι σίγουρο. Εδώ με έναν μόνο βασικό παίχτη κάνοντας προπόνηση σε δύσκολη θέση κερδίζω τον πρώτο απο τους υπέροχους, τώρα θέλω να δω τι θα γίνει με ARGASTIRI παίζοντας φουλ για τη νίκη...ε λογικά θα χάσω!

This Post:
00
181581.40 in reply to 181581.39
Date: 5/31/2011 3:09:47 AM
Overall Posts Rated:
112112
Για όσους έχουν χρόνο, αξίζει να διαβάσουν το φόρουμ της Εθνικής Νέων και να μου πείτε την άποψή σας.

This Post:
00
181581.41 in reply to 181581.40
Date: 5/31/2011 9:11:09 AM
Overall Posts Rated:
6565
απο τη μια το παλικαρι ο,τι γουσταρει κανει αφου ειναι εκλεγμενος εθνικος προπονητης...
με τη νικη αυτη μαλλον περναμε στον επομενο γυρο

απο την αλλη??εγω δεν θα το εκανα ποτε..θα εχανα την προκριση θα μ πει καποιος κ θα χει κ δικιο...
αλλα ειναι ΠΑΙΧΝΙΔΙ και το χουν ξεχασει αρκετοι
αν δεν εστελνε οκ και το εκανε οκ αλλα μην στελνεις ενταξει θα παιξουμε χαλαρα και κατεβαινεις κανονικα..
αποψεις ειναι βεβαια κ ολες ειναι σεβαστες..
αλλοι εκφραζονται απο αυτο κ αλλοι οχι

This Post:
00
181581.42 in reply to 181581.41
Date: 5/31/2011 10:03:31 AM
Overall Posts Rated:
112112
Όταν ένα παιχνίδι σε κάνει να ξεχνάς ότι είναι παιχνίδι, τότε πρόκειται για ΓΑΜΑΤΟ παιχνίδι!
Δεν είναι πια manager game, είναι RPG σε περιβάλλον VR.

This Post:
00
181581.43 in reply to 181581.39
Date: 5/31/2011 11:35:03 AM
Overall Posts Rated:
5050
Και μένα πρώτη φορά μου κάνει τέτοια σχέδια στην προπόνηση και μου κάνει εντύπωση. Με βάση την εμπειρία που έχω στις βάσεις δεδομένων, μόνο το επίθετο "παράλογο" μπορεί να χαρακτηρίσει αυτή την κατάσταση.
Όχι τίποτα άλλο, δίνουμε λαβές στους άσπονδους φίλους μας όπως ο air και βγαίνουνε και λένε ότι δεν ξέρουμε να στήσουμε την ομάδα. Καλά air, θα πεις και αλήθεια :-)

Advertisement