Ziadneho zolika nemam v rukave, NT potrebuje hlavne generacnu obmenu, aby sme stihali s konkurenciou a to bude nejaku tu sezonu trvat. Preto kladiem velky doraz na vyber vychovu mladikov pre NT uz od 18 rokov. Co sa tyka fungovania NT ako takeho, tak by to malo vyzerat priblizne ako kombinacia fungovania U21 so sezon 12-15 a NT 13-14 s malymi vylepseniami. Posudenie je uz na Vas, ci to ma byt posun smerom k lepsiemu alebo horsiemu. Doraz chcem klast na komunikaciu a zapajanie komunity do diania (diskusia o taktikach, superoch, smerovanie nasich hracov, zmeny majitelov, atd.), nech to nevyzera, ze to robim sam pre seba len a dopisujem si sam na fore. Hlavnym nastrojom by malo z dovodu bezpecnosti ostat externe forum. Aj ked niekedy je to tazke, kedze vela ludi nema predstavu o skilloch NT hracov, lebo k nim nemaju pristup. Kludne by som bol aj za to, aby sa s dovolenim manazerov samozrejme tieto skilly niekde na externom aj zverejnili. Moji hraci s tym nebudu mat problem.
V poslednom case su dost vyuzivane vnutorne taktiky, ale nerad by som sa uchylil len tymto smerom. Ked si pozries ine NT, tak sa uspesne daju stale hravat aj vonkajsie taktiky, takze ich urcite nevylucujem hlavne proti slabsim superom.
LP som hraval preto, ze nemam este dotrenovany PA na obvode a hlavne u Renaca IS, preto som volil pomalsiu taktiku.
Budeš manažérov NT hráčov oslovovať, budeš im dávať tréningové plány?
Toto mal byt vtip alebo si to myslel vazne? Vies si predstavit fungovanie NT bez koordinacie treningu s manazermi hracov? No ja veru nie, ved to by sme kazdu sezonu spravili tak 2 sezony posun dozadu. Nie zeby manazeri nevedli ako trenovat a NT manazer by ich mal osvietit, ale telepaticke schopnosti zatial nemam, takze koordinacia bude viac ako nutna.