Vėl vejus pradedi burti, as siandien po laidotuviu kurios vyko 3dienas...o as girtas, katu katu...pasiplok pats sau...kas pradejo ciulbinti senus sezonus? nuo kada skaicius 7 pavirto i 10 (kalbu apie sezonus) Įdėk konkretumo savo postouse, faktu tada ir diskutuok kaip žmogus...nes čia to tikrai neparodai...
Ka tu man siulai turint lieva komanda specialiai pradeti pasidavineti - ka as kaltas kad mokedamas vos nemaziausiai algu savo lygoje losdavau finaluose - tau tikrai reiktu galva persisviesti visa tai rasant ir neisigylinus i esme, per tuos kelis sezonus buvau susikaupes ~11kk pinigu kiek atsimenu ir galiu drasiai teigti kad jie prisidėjo prie to kad dabar esu pagal reitinga 1 Lietuvoj (pats pastoviai rasinedavei "Ei turi pinigu kaip sieno pabidink uz zaideja mano") - kaip debilas užmesdavau dar kelis bidus - bet dabar žiuriu kad be reikalo...
Niekada nepuoliau pametes galva i LBBL'a...parodyk nors viena posta mano II lygoj kad planavau pakilti i LBBL'a visalaik kaip ir dabar esu pelno salininkas...tiesiog rezultatai ateina su laiku jei sugebi izvelgti komandoje vizija
O jei tu juokiesi su kazkuo ten kad as tiek sezonu sedėjau II lygoj, tai pradėk juoktis iš visu kas jos nelaimi, kuom cia as išskirtinis ?
Last edited by pupkiz at 3/22/2012 4:36:08 PM