BuzzerBeater Forums

BB Srbija > BB reprezentacija Srbije -21-

BB reprezentacija Srbije -21- (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Navaro

This Post:
00
224573.33 in reply to 224573.32
Date: 8/30/2012 12:31:26 PM
Overall Posts Rated:
178178
Maleri su nastavili da se redjaju, jos 2 povrede danas, Josifovic i Nadj, kako je krenulo u subotu posle utakmica cu morati da pravim novi spisak.. Za Josifovica mi je cak i drago jer ne znam sta je trazio na terenu s obzirom da je ispunio minutazu u prethodne 2 utakmice, i da nije doslo do ovoga bila bi mu unistena forma a ovako mozda ovo vlasnika natera na prodaju jer unistava ga otkako je otisao kod njega a to je bilo pred mec sa Ukrainom.. Igra covek sa botom u kupu i stavi Duleta koji mu je bio starter i u prethodne 2 utakmice, sta reci.. Od starih drva sad nam ostaje samo Grubor ako se i njemu nesto ne desi do ponedeljka tako da ce mladji morati da pokazu od kakvog su materijala napravljeni i da izguraju ovih par utakmica na pocetku na svojim ledjima..

This Post:
00
224573.34 in reply to 224573.33
Date: 9/3/2012 6:19:23 AM
Overall Posts Rated:
178178
Danas u 20h krece evropsko prvenstvo, nas prvi protivnik Albanija.. Neverovatno koliko je samo muka bilo oko sastavljanja ekipe koja ce krenuti takmicnje, za mene su ovo do sada bile najvece, vise problema nego pred proslosezonski mec sa Ukrainom.. Toliko povreda, lose forme, gubljenje igraca u poslednjem trenutku na koje sam mislio da cu moci da racunam.. Ne zna se broja.. Tako je ispalo da sam na kraju morao da pozovem 2 igraca na koja sam mislio da necu racunati evo sezone uopste, mislim na Visnjickog i Grujina.. I eto izabrano je 11 igraca koji ce krenuti takmicenje.. Visnjicki je upao umesto Balatova na koga sam racunao ali on je vec prvog dana utakmica odigrao nestvarnih 96min tako da ne smem ni da zamislim na sta ce mu forma liciti u buducnosti, prvo kod sireta 48min a onda ga je i pametni novi vlasnik isto vece stavio da i njemu odigra 48min.. A oko centara mukama nije bilo kraja.. Barac sam mislio da ce moci koristiti ali njegov vlasnik se ocigledno sprda sa mnom.. Kaze trenirace ID a onda mu igra 3 utakmice na PF i unisti mu formu i dobije skill up na staminu.. Onda kada sam mu uputio jedan slatkoreciv mail pravda se kako je zaboravio da namesti postavu za kup i kako ce mu sada dizati odbranu i gle cuda on u subotu odigra 30min na krilu, izgleda da na kipru drugacije funkcionise trening :) Dule i Mlinarevic su povredjeni, Baticu je pala forma na 6 i logican potez je bio Grujin.. Sparovic samo trenutno nije u sastavu i dobice poziv cim mu se forma vrati na zeljeni nivo u sta ne sumnjam.. Boskovic je takodje na cekanju, cuvaju se mesta za povredjene Mlinarevica, Nadja i Josifovica.. Na sirkovog Eklema se takodje racuna ali on je igrac zadatka tako da se sa njegovim pozivom ceka pravo vreme.. I od centara tu je jos Vule Stojanovic koji lepo napreduje i u toku sezone ce sigurno dobiti poziv a sada ce mozda moci da se racuna i na Zivkovica koji ima novog vlasnika koji ce ga po njegovim recima trenirati ali treba sacekati da se to vidi na delu.. To je neki krug igraca koji ce izgurati ovo evropsko prvenstvo..
Sto se danasnjeg meca tice nadam se da necemo imati problema, kvalitet je na nasoj strani, i njihova forma je krs mozda i veci od naseg ali s obzirom da je u pitanju prvi mec gde je entuzijazam svima isti videcemo veceras u 20h razvoj situacije na terenu..

From: Golub

This Post:
00
224573.35 in reply to 224573.34
Date: 9/3/2012 3:43:47 PM
Overall Posts Rated:
427427
Bice bolje.. Ispada da vise sa TIE ni ne moze da se igra :/

From: azzikka

This Post:
00
224573.36 in reply to 224573.34
Date: 9/3/2012 3:46:52 PM
Overall Posts Rated:
7070
Kakva igrica. Budeš u 4 od 6 parametra bolji, u dva isti i izgubiš lagano.

This Post:
00
224573.37 in reply to 224573.36
Date: 9/3/2012 6:39:40 PM
Tunjevina
Prva Liga
Overall Posts Rated:
683683
Second Team:
Krompir
Bice sada strasno tesko proci grupu,ali nije nemoguce!

Najbitnije da se forma dovede u red za sledecu nedelju jer igramo mnogo bitan mec.Dobro je sto cemo imati veci entuzijazam od Izraela.Taj mec apsolutno mora da se dobije.

This Post:
00
224573.38 in reply to 224573.36
Date: 9/3/2012 6:53:21 PM
Overall Posts Rated:
178178
Sta reci posle ovog.. Ocekivao sam njihov CT, kome ce ako nama nece u znak medjusobne ljubavi.. Ali nisam ocekivao da je igra toliko prsla da mozemo da izgubimo.. Ne znam ni kakvu analizu ovog poraza uraditi, u svemu smo bolji a izgubili smo.. Muka mi je vise od ove igre i bitnosti zalaganja.. Vise ne smes ni protiv ovakvih pacenika da igras tie.. Oni ti kroje sudbinu kome ce zalepiti CT a kome igrati tie i obezbediti jaku kos razliku, blago njihovom sledecem protivniku.. Ali dobro, sta je tu je, iz ove koze se ne moze i sad idemo na smisljanje kako pobediti sve do kraja jer mislim da je to jedini put za dalje.. A da li je moguc videcemo.. Vec sledece kolo Izrael koji je protiv Ceha takodje imao vece zalaganje, ali samo za nijansu i za malo i oni da pobede, da je bilo kao u nasem slucaju i oni bi imali zabelezenu pobedu..

From: krmelj

This Post:
00
224573.39 in reply to 224573.38
Date: 9/3/2012 7:23:19 PM
Kurajberi
II.4
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje
ova utakmica je pokazala sve nase slabosti trenutno i koliko smo losi u odbrani,i pored njihovog kranca...iako su neke stvari zaista nejasne recimo njihov plej kako nas je napunio protiv dulanovica ili njihov KC koji ima formu 6...
mnogo rada je pred nama morace i da nas posluzi sreca pogotovo pred zadnja 3 meca i sa formom i sa povredama,da bi imali sanse i muski se probili kroz ovu grupu...

This Post:
00
224573.40 in reply to 224573.39
Date: 9/4/2012 8:19:07 AM
Overall Posts Rated:
178178
Evo sad bas gledam, pa mi smo poslednjih 6 utakmica popili kranc, e ta sreca treba malo da nas zaobidje.. Nadam se da su nas ovim porazom mnogi otpisali pa sad neka malo medjusobno lupaju kranceve i bore se za poziciju a mi cemo oberucke da prihvatamo takve poklone i koristimo ih..

This Post:
66
224573.41 in reply to 224573.38
Date: 9/7/2012 4:27:36 PM
Overall Posts Rated:
3535
Ok selektore, rezonski je odigrati opusteno u prvom kolu protiv slabije ekipe i ja te zbog toga necu napadati.Ali mi smeta sto imas te alibi fore, kao pljujes bazer, zalaganje ima preveliki znacaj itd.Pa naravno da ima veliki znacaj i treba da ima.Prvo, ekipa kojoj puca k.... za utakmicu i treba da pretrpi los rezultat, drugo, ti igranjem opusteno nabijas svojoj ekipi entuzijazam.Pa najbolje jos i da ne igraju slabije kad igras opusteno. Mi smo igrali opusteno oni mec sezone i to je to.

Ponavljam, ja te ne osudjujem, i dalje imas moju podrsku ali ne volim te alibi fore, kad se pukne problem je u bazeru.Bazer je brutalan!

Pozdrav, pa da prodjemo grupu.

Last edited by Milenko Topić at 9/7/2012 7:29:14 PM

This Post:
00
224573.42 in reply to 224573.41
Date: 9/7/2012 7:30:23 PM
Overall Posts Rated:
178178
Nisu to alibi fore, samo sam naveo razlog poraza, a i dalje mislim da smo morali da dobijemo i pored njihovog kranca, pogledas rejtinge posle meca i sve ti bude jasno.. Medjutim, nas je problem sto smo mi za protivnika u prvom kolu sa sijaset problema imali ekipu koja iskljucivo ima zelju da nama napakosti i u tome su uspeli, bez ikakvih daljih ambicija.. Pogledas mec Ceske i Izraela koji Izraelci za malo nisu dobili a zamisli sta bi bilo da su i oni raspalili kranc i hteli njima da napokste.. Eto o tome sam pisao.. Mozda sam pogresio sto se nisam osigurao i odigrao normal, i za to snosim punu odgovornost ako mislis da je to pogresno.. A ja ne mislim da sam pogresio, treba razmisljati i malo dalje od prvog meca ako mislis da prodjes i imas neke ambicije.. Mi bi sa normalom pobedili nesto sitno a sada ce rusija i finska da nabijaju kos razliku protiv njih sto nas svakako stavlja u losu poziciju u odnosu na njih i morali bi svakako oba ta meca da dobijemo.. A mislis da bi imali sanse sa takvim entuzijazmom, ja ne mislim jer ce oni svakako da nabijaju i entuzijazam protiv ostalih i bez rizika od poraza jer su ovi sve ispucali na nas.. Eto to ti je sva filozofija.. Bice tesko proci dalje ali ja cu se i dalje boriti na sve nacine i ucinite sve sto je u mojoj moci pa kako bude..

This Post:
00
224573.43 in reply to 224573.42
Date: 9/7/2012 7:43:23 PM
Overall Posts Rated:
3535
Nisi me razumeo, procitaj ponovo moju poruku.
Ja sam rekao da je rezonski igrati prvo kolo sa slabijom ekipom opusteno, znaci tu se slazemo.Nego mi smeta to pozivanje da bazer ne valja.

Rekao sam sta sam imao u svojoj prvoj poruci.

Last edited by Milenko Topić at 9/7/2012 7:54:24 PM

Advertisement