Hajde da i ja prozborim nesto na ovu temu. :)
Sa dosta stvari se slazem sa tobom, ali ne oko detalja. Mislim da je suvisno da imas nekog ko ce pratiti toliko liga svaki dan kad se neko nov pojavi pa da salje svakome PM. Po meni bi najbolje resenje bilo staviti jednu sablonsku poruku na forum svake cetvrte lige, to nije ne znam koliko velik posao, sa linkom nekih ljudi, kao sto si rekao, ne treba ih puno, kojima bi mogli da se obrate u vezi pomoci. Isto kao tvoj plan, odrediti voljnim ljudima lige za oje ce biti zaduzeni, ali ako im se nov korisnik javi, a ne da oni pokrecu kontakt. Iz tog razloga sto ako njega mrzi da otvori forum lige, koji je dosta uocljiv cim otvoris tabelu, po meni mnogo pristupacniji od globala (gde ti uvek pise (lupam) 300 i nesto neprocitanih poruka sto ti odmah ubije volju), u tom slucaju si ti bacio svoje vreme piskarajuci mu. Ako je zagrejan za igricu, videce post na forumu svoje lige i kontaktirace te.
Nekad se to radilo, mada je vecina tih menadzera koja je ponudila pomoc sad neaktivna, sto ne bi bila sada neka nova poruka?
Evo, ja se nudim da budem jedan od tih.
Sto se tice pitanja koje si uputio skautima, i na to mogu da ti odgovorim, ne znam za ostale,ja imam oko 200 igraca koje pratim, uzmimo da tu ima oko 130-140 timova, ne znam tacno da ti kazem, i mogu ti reci da nisam dobio odgovor na 60 ili 70% poruka koje sam poslao. Iako sam slao po par puta!
Pitao si takodje da li se radi samo o treniranju potencijalnog reprezentativca: Ne. Ja uvek napisem na kraju da mi se moze obratiti u vezi bilo cega sto ga zanima, i mogu ti reci da me svaki 15-ti pita jos nesto oko igre.