Tehát
1) Mi akadálya van, hogy egy főskillekre érvényes  minimumot  meghatározz? 
Fő skilleknek értem az irányítónál a  kv+passzt, dh-nál tempó+kv-ét (a dobótáv az  lehet egyedi), bedobó mindenben egyedi (sőt azt több vélemény szerint  kár is erőltetni az u21-re), a magasaknál meg  legyen 14 a védekezés,  és  14 a 2 pontos. (pattanó is minimum 12, mert különben satnya a játékos). Nem hiszem, h az kifogás lehet ha  nem érik el, akkor  mi van? Akkor is az van, hogy a legjobbak kerettagok lesznek.
Továbbá  ma is régen is konstansnak számított a  magasság, az edző szintje  meg az indulóskillek. Ezek sem okozhatnak  problémát.
2) Milyen  rendszert használtok a scoutolásban? Milyen időközönként  keresitek meg a nevelőket? Ha eltér a régi/bevált módszertől 
(252291.4), akkor tervezed-e a régi módszer átvételét? 
Ez a  kérdés csak a mostani   IR probléma miatt merült fel bennem, nehogy előfordulhasson a  későbbiekben is amennyiben  hiba lenne a rendszeretekben.
3) 
(252291.10)Pontosan tudom, hogy  gyenge draftok is vannak 2-3 szezononként, abból  nehéz várat  építeni, de ilyenre még nem volt példa, hogy egyik poszton  ennyire tré legyen a helyzetünk. Régen is voltak  gondjaink ir poszton (tudok ilyenről és azt is, hogy  nehéz edzeni őket), de  mindig akadt 2-3  valamire való játékos. Sőt, a dh is  neuralgikus pontunk, mert   sokáig  nne mentünk kintről. Volt, hogy  csak  évente 1-2 edződött, azok társak híján mentek a  levesbe, hogy  úgy  mondjam. 
Nem tudták őket kihasználni a kapitányok megfelelő  társak  hiányában.
Tehát sosem volt kolbászból 1-1 évet   leszámítva. Csak annyit akartam ezzel mondani, hogy jobban figyelni  kell a következő korosztályokra (is).
Nem tudom hogy néz ki  pontosan Kasper, de nem vagyok hülye, hogy   ne sejtsem, hogy a fizetése alapján erős  játékos.
Legalább  1, de inkább 2 16-os  skillje biztos van, mindazonáltal azt  viszont tudom, hogy   a tempója , lveze  fejleszthető - ez meg is történt. Gondolom hasonló mód,mint anno Hubával, akit  21 évesen  alig edztek  benti skillre, jóformán végig kieget  kapott. Ugyanez igaz Czédlire is. 
Lehet, hogy nem mondtam újat abból a szempontból, hogy  kb  ezeket  kell edzeni a normális eredményért, ahogy  edzetted  a tavalyi csapatot, viszont a  módszerekben (scoutolás) látok  hibapontokat. Arra viszont  mondtam  módszert hogyan   lenne   logikus  csinálni, ha   mégsem úgy teszitek, ahogy ezt megelőzően vendától kezdve cimiig bezárólag minden  szöv. kap tette.
A blank meg   nem ér sokat.. Tudtál menni a  vigaszági  döntőn  blankot? Nem teljesen! 3-4 embert fixálni kellett!
Másfelől  érdemi edzésmunka mellett a klubok nem tudják  használni. Csak válogatottnak való vagy azoknak, akiknek mindegy mennyi idő megy az edzett poszton (mert  momentán nem edzenek semmit).
Van játékosom, akit  pl minden posztra berakott a gép, akkor  hogyan blankoljak, hogy  normálisan  tudjak edzeni mellette?
Na,csak emiatt szar... meg  volt itt  már NT  edzői panasz is rá.
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 12/26/2013 8:25:19 AM