BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 28

Σεζόν 28

Set priority
Show messages by
From: Getho

This Post:
00
260825.33 in reply to 260825.32
Date: 7/12/2014 12:44:20 PM
Overall Posts Rated:
162162
Κατσε εδω ρε που θα πας ? Εισαι τοτεμ της κατηγοριας και πρεπει να παραμεινεις.. Λεφτα υπαρχουν..

Φετος θα εχω την τιμη να παιξω αντιπαλος με 2 δικα μου παιδια που κουβαλησαν τις ομαδες τους στην Α1.. Τον Πατσινικ της Βελανιδιάς που ειναι δικο μου δημιουργημα με 200 επισημα παιχνιδια στην ομαδα μου..Ο Βαλεχο των Τιπτονερς (παλιος ανταγωνιστης στην ΙΙΙ.10) που μεταφερε το winning mentality στην νεα του ομαδα με αποτελεσμα να την οδηγησει στην μεγαλη κατηγορία.. Θα τιμηθουν αμφοτεροι για την προσφορα τους στην ομαδα..

This Post:
00
260825.34 in reply to 260825.32
Date: 7/12/2014 1:31:57 PM
Overall Posts Rated:
8787
Συγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση, αλλά με φώναζε η παραλία... :Ρ ... Επέστρεψα πριν λίγο και θα σου απαντήσω...

Λοιπόν αν είσαι ΙΙΙ και έχεις ένα γήπεδο όπως το δικό σου, θεωρώ πως μπορείς να κερδίζεις κάπου στα 200.000$ από εκεί. Υπόψιν ότι δε σου μιλάω για ομάδα σε αυτόματο πιλότο. Μιλάω για ομάδα που θα πρωταγωνιστεί, κάτι σχετικά εύκολο για την ελληνική ΙΙΙ με όχι τόσο υπερβολικούς μισθούς. Κρατάς τα ντραφτάκια σου και τα χρησιμοποιείς για να μην πέσουν τα εμπορικά (καμία 40αριά, θεωρώ εφικτό) και τέλος, κανένα 100ρικάκι τηλεοπτικό περίπου αν θυμάμαι καλά... Σύνολο 340.000$/βδομάδα... Έξοδα τώρα, άντε 20.000$ σε προσωπικό και περισσεύουν 120.000 για ρόστερ. Πολλά τα θεωρώ για ΙΙΙ, αλλά και να τα δώσεις, έχεις 200.000$/βδομάδα...

Επιπλέον έσοδα κλασσικά... Αγοράζεις ένα 18χρονο αιώνιο με 1.000$, βλέπεις το "αξιοσέβαστο" σκιλ, δίνεις ένα βελάκι για να "κοκκινίσει" και το πουλάς (τουλάχιστον) 100.000$... Επί τρία αιώνια πάνω κάτω, περίπου κανένα 200αράκι καθαρό, κάθε φορά που το κάνεις... Επίσης μπορείς να χτυπάς τα κύπελλα παίζοντας δυνατά...

Πολύ απλά και εύκολα τα κάνω να ακούγονται... Πιστεύω πως αν ασχοληθείς, δεν είναι ανέφικτο όμως...

This Post:
00
260825.35 in reply to 260825.33
Date: 7/12/2014 1:52:39 PM
Overall Posts Rated:
8787
Φίλε Getho να ξέρεις ότι το "ουκρανικό καλάσνικοφ" όπως το είχες αποκαλέσει και εσύ όταν τον είχα αγοράσει, αποτελεί το πιο μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία της ομάδας μου...

Ήρθε πριν περίπου ένα χρόνο στη Βελανιδιά (για την ακρίβεια έκανε επίσημο ντεμπούτο στις 8/8/2013) όταν ήμουν στη V, πήρε την ομάδα από το χέρι και την οδήγησε μέχρι την Α1...

Εξαιρετικός παίχτης και για να σε ξενερώσω λίγο, την πρώτη εβδομάδα που τον πήρα, ήταν ο πρώτος που ήρθε στην ομάδα όταν αποφάσισα να σταματήσω να προπονώ και να ξεκινήσω το χτίσιμο, όμως είχα ξεχάσει να αλλάξω την προπόνηση και να κάνω βολές-αντοχή και όχι εσωτερικό σκοράρισμα... Σε εκείνο το φιλικό ο Πάτσινικ έπαιξε για πρώτη και τελευταία φορά κατά τύχη πφ και με άθλιο προπονητή (φυσικά και είχα απολύσει τον αξιοσέβαστο που χρησιμοποιούσα μέχρι τότε) και στα 28 του χρόνια το αλάνι ο Ουκρανός κατάφερε να πάρει βελάκι... Δεν ξέρω αν θυμάσαι το εσωτερικό σουτ του, αλλά πρόσθεσε +1... :)

Ανυπομονεί να γυρίσει "σπίτι" του ναι μεν ως αντίπαλος αλλά πάντα ως μέλος αυτής της οικογένειας!!!

This Post:
00
260825.37 in reply to 260825.36
Date: 7/12/2014 7:11:00 PM
Overall Posts Rated:
8787
-ΟοΟοΟοΟοΟ- Τέτοια θέλω... Μπιχτές ώστε να ξεκινήσει σιγά σιγά ο πόλεμος!!! :Ρ

Πάντως πέρα από την πλάκα, δε σε στοχοποιούσα με την πρότασή μου. Γενικά το θέτω ότι αν ασχοληθεί κάποιος, πιστεύω πως αυτή η οικονομική πολιτική είναι πιο προσοδοφόρα από οποιαδήποτε άλλη.

υγ1: Αν είναι να βγουν μαχαίρια, δώστε ραντεβού για Δευτέρα πρωί που θα ξύνω τα @ρχίδι@ μου στο γραφείο. Αύριο έχω κανονίσει mini trip σε μια παραλία του Πηλίου και δυστυχώς εκεί με το ζόρι να πιάσει 2g... Το 3g εκεί αποτελεί όνειρο!!!

υγ2: Μπορείς να μου απαντήσεις στην ερώτησή σου μόνος σου; Φτιάξε ομάδα και πάρε αέρας το πρωτάθλημα!!! (πσσσσ... κι άλλο λάδι στη φωτιά!!!)

:Ρ :Ρ :Ρ

This Post:
00
260825.38 in reply to 260825.37
Date: 7/13/2014 7:29:57 AM
Overall Posts Rated:
162162
Πολυ χαιρομαι πρωην παιχτες μου να αναλαμβανουν σπουδαιους ρολους σε άλλους οργανισμους.. :)

Με το γηπεδο που εχεις παντως ξεκινας με ενα μειονεκτημα 150 - 200 χιλ την εβδομαδα..

This Post:
00
260825.40 in reply to 260825.38
Date: 7/14/2014 2:43:40 AM
Overall Posts Rated:
8787
Δυστυχώς το ξέρω αυτό. Κάθε χρόνο έλεγα να ασχοληθώ και να το φτιάξω πριν ανέβω στην επόμενη κατηγορία και κάθε χρόνο ήμουν τυχερός, έπεφτα σε ομίλους χωρίς κάποια υπερομάδα και όλο το ανέβαλα. Σκεφτόμουν ότι αφού έχω την ευκαιρία τώρα, ας ανέβω έστω για την εμπειρία και βλέπουμε για το γήπεδο. Αν άφηνα την άνοδο για την επόμενη σεζόν, δε μπορούσα να είμαι σίγουρος ότι ένας "L e g e n d" για παράδειγμα, δε θα πέσει από πάνω και η άνοδος θα αναβληθεί για τουλάχιστον μια ακόμα σεζόν... Γι' αυτό και φέτος σκέφτομαι ότι κέρδη βγάλω, να τα επενδύσω εκεί, χωρίς όμως να είναι αυτός ο σκοπός της ύπαρξης μου στην Α1 (γι' αυτό άλλωστε δεν πούλησα κάποιον παίχτη και αν το κάνω θα τον αντικαταστήσω με κάποιον ανάλογο...)... Μέχρι να γίνει επένδυση όμως, εσείς στα παλάτια και εγώ στο καλυβάκι!!! :Ρ

This Post:
00
260825.41 in reply to 260825.39
Date: 7/14/2014 2:49:31 AM
Overall Posts Rated:
8787
30 (!!!) σεζόν; Χαρά στο κουράγιο σου φίλε και σύγαυρε Μάτσα!!! Τουλάχιστον αν το κάνεις μετά από 30 σεζόν, τόσα εκατομμύρια που θα 'χεις μαζέψει, θα μπορείς να ρίξεις το Game σε ένα δευτερόλεπτο... :Ρ

This Post:
00
260825.43 in reply to 260825.42
Date: 7/15/2014 3:11:22 AM
Overall Posts Rated:
8787
Τρελό ναρκωτικό... Αν και έχω τις μισές σεζόν από εσένα, με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο ο χαρακτηρισμός αυτός. Όπως το είπες, ακόμη και τίποτα να μην θέλεις να κάνεις, ένα Login είναι υπεραρκετό για να περάσει άνετα ο ελεύθερος χρόνος βαρεμάρας, που δεν έχεις κάτι άλλο πιο ουσιαστικό να ασχοληθείς... Και πάνω σε αυτή τη λογική βασίζομαι και σου λέω ότι αφού κάνεις που κάνεις το Login, κάνε και τη διαδικασία των δύο τελευταίων εβδομάδων από τώρα. Στίσε μια ομάδα "πρωταθλήματος" και βάλε αυτόματο πιλότο. Αλλά οκ, εσύ ξέρεις καλύτερα από οποιονδήποτε... Οπότε σταματάω το ψηστήρι-πρήξιμο!!! :Ρ

υγ: Πόσες κατάρες παίζει να έχω φάει ο άνθρωπος από τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου, που προσπαθώ να σε ξυπνήσω από τη νάρκη!!!

Advertisement