Pa dobro a je treba res vedno znova odkrivati toplo vodo? Odkar sem postal selektor pred nekje 10 sezonami, sem uvedel pravilo, da se večno slavne igralce trenira po članskem trening planu! To ni nobena znanost, katero je treba zdaj na novo odkrivati. Kdor tega pravila ni hotel upoštevati, je bil pač toliko bolj dobrodošel v U21 in ponavadi so bili to takšni menedžerji, ki so vedeli, v kaj se spuščajo in so si lahko privoščili igralca s tako plačo.
Če sem treniral Navršnika v podajah? Ja menda ni iz drafta prišel s podajami 11, se ti ne zdi? Pri koncu 21. let, ko sem ga kupil, je imel ZO 6 in POD 5, zdej pa si zračunaj, koliko časa sem mogel njegovo 200k+ plačo dajati na OI-ja. Mimogrede, kljub temu sem se uspel dve sezoni zapored obdržati v 1. ligi.
Vse, kar opisuješ, je bilo na forumu predelano že velikokrat in tudi ideje za prihodnost so bile na forumu podane. Glede na tvoje pisanje domnevam, da jih nisi blagovolil prebrati. Rezultati mojega dela in dela vseh zaslužnih trenerjev se vidijo v igralcih, kot so Niki Vukojanec, Samir Anžic, Toporišič (Skica ga žal ni uspela dokončati), Navršnik, Šmit...in še jih prihaja. Ti pa vidiš samo tiste, ki nimajo najboljših sekundarnih skillov in to posplošiš na vso reprezentanco.
Jebenti kako mi gre na živce, ko neki pametnjakoviči z eno potezo zbrišejo trud veliko ljudi samo zato, ker so videli par igralcev na trgu...in potem še kanidirajo za U21 selektorja s takimi luknjami v znanju, kot videno zgoraj. Ma dej dej...