No, tako napete tekme pa že dolgo nisem videl (v BB-ju). 3 sekunde do konca 91:91, Drejc Brajdić ob zvoku sirene za zmago NY Titansov. Tako smo zdaj pristali na zadnjem mestu. Se bomo kmalu pobrali iz njega ali ostali na njem do konca sezone?
Še nekaj komentarjev po koncu tekme :D XD
Sanja Modrič: "G. Sendai, odigrali ste tekmo sezone. 56 točk ob več kot 50% metu je zavidanja vreden dosežek. Na koncu pa se vam ni izšlo. Kaj je bilo narobe?
Mototsugu Sendai: "Žal se danes res ni izšlo. Kaj mi pomaga 50 pik, če ekipa na koncu izgubi. Res ni pošteno, ko celotno tekmo vodiš, nato pa se ti vse sesuje v nekaj minutah!!"
Sanja Modrič: "Na koncu je bilo tudi nekaj čudnih sodniških odlo..."
M. Sendai: Klinc gleda sodnika!!! くそくらえ! [Kuso kurae]" (v prevodu: Eat shit= Jej drek? hahah :)
----------------------------------------------
S. Modrič: "Drejc, danes ste bili veliki junak Titansov. Kako se počutite?"
D. Brajdič: "Čutil sem, da bom zadel. Skozi celotno tekmo sem dobro igral, nato pa celo zadel za zmago! Super občutek!
S. Modrič: "Kako , da ste se odločili za met, ko vam je glavni zvezdnik ekipe in reprezentant Bezjak na ves glas zavpil: "Podaj, sam sem!!!" "
D. Brajdič: "Zelo me je prizadel, saj misli, da zmore vse! Tudi na treningih se obnaša precej nezrelo. Ne vem, kako je lahko tak igralec v reprezentanci! Navaden egoist!!!"
-----------------------------------------------
S. Modrič: : "G. KOMET, kaj je šlo danes narobe?"
KOMET: "Ekipa ni delovala EKIPNO! Igralci se niso trudili eden za drugega! 2. peterka je bila danes popolnoma razglašena. 5/18 met? Resno?! Kakorkoli, ohladiti moramo glave, prespati poraz... Jutri je nov dan in s fanti bomo analizirali poraz ter pridno nadaljevali s treningi. Z nekaj igralci pa se moram temeljito pomeniti o zastopanju našega kluba na parketu. Lep pozdrav."
-----------------------------------------------
S. Modrič: "Izgleda, da je v ekipi Titansov počilo na relaciji Brajdič-Bezjak. Kaj bo klub storil? Kako se bodo znašli Ostroge po tesnem porazu, po katerem so pristali tudi na zadnjem mestu? Kaj bo KOMET povedal svojim igralcem? Vse to bomo izvedeli v naslednjih dneh. Za RTV, Sanja Modrič."