Blemba, visu cia savo taktiniu veiksmu nenoreciau komentuoti (tokia strategija tiesiog pasirinkta, arba man bus pravalas sezono pabaigoje arba ne), bet jo specialiai losiau atsipalaidaves ir su savo paciais sudiniausiais zaidejais :) kodel ltu united lose is visu legu tai man ir paciam lb idomu :D realiai isejo taip, kad as net nenorejau ir neketinau vs ji laimeti, o jis atvirksciai lb nrejo vs mane laimeti :d
Dabar kas liecia super manos 3 is maziukus , visada tokiu pats norejau tai man cia jo komanta butu ideali jei tik priekine linija stipresne butu... o kas ten per zveris, as net neabejoju kad visi tris mazi turi gera ir virsu ir apacia....o pagrindinis sf itariu kad yra jau tikrasis sf tai ten tiek vidine tiek isonire gybynos itariu po stebuklingus bus....apskritai visas virsus bus kaip gero sg, o apacia dar su kokiu didziuliu artimais ir gausia kova del kamuoliu....bendra skilus suma apie 120 turetu but..., toks rimkoj net ir budamas senis gerai parsiduotu. (bet cia tik mano spejimas).
O dar kas liecia mane, nesijaudinkit, tikrai nenusibotinsiu ir net neplanuoju, ir nenoriu iskristi i zemesne lyga, taigi lengvu pergaliu nesitikekit :D