No ja jestem nieco zaskoczony. Liczyłem, że w tym sezonie uda się zrobić w końcu bilans dodatni, może powalczyć co nieco w PO, ale wyniku 7-0, po pierwszej rundzie sie nie spodziewałem. Ale trzeba uczciwie powiedzieć, że miałem dosyć łatwy terminarz. Na początek nieco słabsi rywale, potem Ci mocniejsi głównie u siebie. Cieszy, że udało sie to wykorzystać. Warto też zaznaczyć na korzystne dla mnie rozstrzygnięcia w innych meczach. Drugi zespół już ma dwa mecze straty co pozwala spokojnie kontrolować sytuacje. Oby tak do końca
Teraz posotaje walczyć dalej o jak najelpszy bilans. Trzeba przyznać, że w meczach z niebieskimi znowu mam nieco szczęścia gdyż mocniejsi rywale u siebie, a na wyjeździe jedynie Diabloz. Ale tak na prawdę moją siłę zweryfikuje następny mecz z WTK Włocławek.
Liczę na jak najlepszy bilans. Póki mam szanse na awans dzięki niemu to walczymy o wina. Jak pojawią się pierwsze porażki to być może skupimy się na budowaniu jak najlepszej pozycji przed PO. Ale póki co gramy o wygraną w każdym następnym meczu!