BuzzerBeater Forums

Lietuva - IV.25 > naujas sezonas

naujas sezonas

Set priority
Show messages by
This Post:
00
29556.33 in reply to 29556.32
Date: 10/4/2008 12:39:53 PM
Overall Posts Rated:
00
Na gal ir negalima taip jau prognozuoti bet spejimai tam ir yra kad suzinoti visu nuomone :) as savo nuomone isreiskiau nors kazkiek turbut kaip ir visi tikiuosi ir pats kaipnors prasimusti i finala :)) bet manau kad siuos planus reiks atideti kitam sezonui ;))

This Post:
00
29556.34 in reply to 29556.33
Date: 10/5/2008 5:50:53 AM
Overall Posts Rated:
4040
Kaip jau ir sakiau as manau, kad is Vakaru diviziono i finala pateks Cleaners arba LT Operation, bet dar pridesiu ir BC Kaunas (sorry jei kas isizeis, bet perziurejes visas komandas Vakaruose, ju rungtynes ir zaidejus taip manau, beje Bc_Suduva_ turi du labai gerus zaidejus, kuriu pats bijojau kaip velniu :D Bet kadangi mes jau nebesusitiksim lenteleje, o Bc_Suduva_ praktiskai neturi sansu pakilt auksciau 5 vietos tai jos neminesiu), o pusfinalyje manau zais "Cleaners - LT Operation", tai si pusfinali prognozuoju tarkim 2-1 Cleaners naudai, nes manau, kad jie tures namu rungtyniu pranasuma, tai butu mazdaug 60% Cleaners ir 40% LT Operation. Finalas aisku noriu pirmos vietos todel neprognozuosiu nieko, nes sakysit, kad per gerai apie save galvoju ;D Neisizeiskit kitu komandu savininkai - tokia mano nuomone :)

Last edited by Reloader at 10/5/2008 5:58:10 AM

This Post:
00
29556.35 in reply to 29556.34
Date: 10/5/2008 9:37:04 AM
Overall Posts Rated:
00
Aciu Reloader, kad mano ekipa priskiri prie vienu is favoritu. Manau daugelis galvoja, kad praeitame sezone buvusi LT united, pakeite savininka, ne, tiesiog pasikeiciau komandos pavadinima ir ne veltui zaidziau pusfinali, bet deja pralaimejau BC Balionai ekipai, bet tikiuosi si sezone zaisti finale.

This Post:
00
29556.36 in reply to 29556.35
Date: 10/5/2008 10:23:46 AM
Overall Posts Rated:
4040
Va cia tai geras, as galvojau, kad nauja komanda iskritus is III lygos :) Idomu bus ziuret Vakaru diviziono kovas, o kolkas as kazkaip ramus, nes jus abu esat is kito diviziono ir susitiktumem tik finale jei aisku ten patektumem :) Tai kokios tavo prognozes? :)

Last edited by Reloader at 10/5/2008 10:24:31 AM

This Post:
00
29556.37 in reply to 29556.35
Date: 10/5/2008 12:12:10 PM
Overall Posts Rated:
2222
na nors as ir is kito diviziono, bet taip paziurejau neutraliai i jusu lentele (beveik neutraliai) :) gal dar prisimenat mane is praeito sezono BC Balionus. visu pirma mane nustebino kad BC Kaunas tai tie patys LT United, galvojau kad jau botu pavirte buvo :) na tai mano nuomone del atkrintamuju butu tokia: siuo metu ziurint vakaru diviziona atrodo stipresnis uz rytu nes trys komandos Cleaners, BC Kaunas, LT Operation yra labai panasaus lygio ekipos. Zinoma siuo metu Cleaners yra pirmoje vietoje ir tai kad jie (pagal esama situacija) turetu namu pranasuma jau yra sioks toks pliusas ypac tarp lygiu komandu. siaip BC Kaunas mano poziuriu turi silpniausius is iu triju komandu zaidejus, bet tai kad jie yra antroje lenteles vietoje parodo kad komandos vadovas geras strategas arba komanda isnaudoja gerai savo ziedeju pivalumus ir nuslepia trukumus ir tai atnesa pergales. . . Cleaners turi namu pranasuma ir tai jau yra gerai :) o LT Operation man atrodo yra su stipriausiais zaidejais bet kartais nelabai pasiseka varzybos. . . siap is sio diviziono pagal mane sios trys komandos ir yra verciausios kelaiut i finala, na negalima nurasyti ir BC Eexit bet jei nepakils auksciau 4 vietos tai nelabai besulauks finalo, nes visos rungtynes isvykoje. . . na . . . sunkiai matosi finalas tokiu atveju ypac kad aukciau esancios komandos tikrai yra ne silpnas varzovas.
Dabar apie rytu diviziona: Cia matau tik dvi virsutines komandas tai Reloaderz irMargiris na ne veltui jos ir yra virsuje,siaip Reloaderz komanda dabar kaip matau permainu kelyje, keicia zaidejus, nuo sezono pradzios pasikeite kone visa sudetis, taip kad juos sunku prognozuoti (kadangi tai mano draugo komanda tai noreciau juos matyti finale) bet ziurint neutraliai juos yra sunkiausia prognozuoti. . . Margiris turi keleta labai neblogu zaideju, bet pralaimejo Reloaderiams Cleaneriams LT Operationui ir tai jau rodo kad su tokiom komandom jau nelabai sugeba konkuruoti. . . dar kazkiek galima butu itraukti BC Petardas bet na... ne toliau pusfinalio, na o Eskalada padare labai dideli suoli nuo praeito sezono kai jo vadovas tik praeito sezono antroje puseje prisijunge prie sios lenteles ir matosi jau gana neblogi rezultatai :) bet na sis klubas gal but gales rimciau pakovoti tik kitame sezone.
Na mano kaip neutralaus klubo BC Balionai valdytojo pastebejimai butu tokie, kiek jie teisingi nezinau. . . prasau visu neisizeisti cia tik mano asmenine nuomone :) iki :)
P.S. sorry uz gramatines klaidas (jei tokiu bus) tingesiu jau taisyti tiek parases :)

Last edited by Aranas ( rudupi uzblokavo), peremiau sia komanda at 10/5/2008 12:15:51 PM

This Post:
00
29556.38 in reply to 29556.37
Date: 10/6/2008 1:58:34 AM
Overall Posts Rated:
00
Kuo toliau tuo ydomiau darosi skaityti visu prognozes, ypac kai nugirsti savo komandos varda priskiriama prie lyderiu. :) Jau vis sunkiau darosi laukti sezono galo, nes nusimato tikrai kruva ydomiu kovu. Manau kad nemazai slapcia tikisi patekti i playoff, gal siek tiek maziau masto apie pusfinalius, o visi isvardinti lyderiai masto tik apie finala, negi as neteisus? :) pabukim pagirunais ir pasisakykim :DD nes as nenuvertinu ne vieno is visu isvardintu ir manau kad jei butu galimybe tai tikrai buciau uz tai kad visos 5ios (Cleaners, BC Kaunas, LT Operation, Reloaderz irMargiris) komandos butu finale. Jei nuosirdziai tai norejosi pasakyti 4ios, pamirstant Margiris, nes butent jis pralaimejo pries 3 lyderius, TACIAU cia tik pasakiau ka norejosi pasakyti ir tikrai jo neatmesiu, nes baisu kad jis nebutu sugalvojes butent pries sezono gala pasistiprinit taip kad paskui visi zagsetume.. :D ydomu ydomu kaip cia bus.. :)

This Post:
00
29556.39 in reply to 29556.37
Date: 10/6/2008 5:27:26 AM
Overall Posts Rated:
4040
Su viskuo sutinku, bet del to, kad BC Kauno zaidejai silpnaiusi tai nenoreciau sutikt :) 2 zaidejai kurie savo pozicijoj padaro viska ka gali ir statistika tai tik patvirtina, bet neminesim konkreciai, kiekvienas nagrineja taip kaip jis mato :) O man teko zaist su tais dviem velniais, Gravel :D

This Post:
00
29556.40 in reply to 29556.38
Date: 10/6/2008 5:31:11 AM
Overall Posts Rated:
4040
Del Margirio sutinku, bet ne todel, kad jis mano divizione ar kad mano komanda jauciasi pranasesne, taip nera, bet yra vienas dalykas, kuris varzybas pries Margiri labai palengvina ir tai turbut ir yra priezastis tu 3 pralaimejimu pries "lyderius" (atsiprasau dar karta, kad save ten iveliu, bet konstatuoju fakta :)) Noretusi daugiau nuomoniu...

This Post:
00
29556.41 in reply to 29556.40
Date: 10/6/2008 7:57:30 AM
Overall Posts Rated:
00
Bet koks slapukas.. :DD "yra veinas dalykas kuris labai palengvina..." ir nutyli viska.. :D galejai ir ivardinti, man pvz ydomu :D bet pilnai suprantu tave nes konkurentu klubai juk nesidalina paslaptimis tik siaip pasidalina nuomonemis ir dalyvauja konferencijose.. :) Odel nuomoniu tai rimtai, negi jei jau esi kokioj 5oj ar 4toj vietoj tai jau nereikia dalyvauti forume, atsiraskit gi nors vienas didvyris kuris apgins zemesniuju vietu garbe.. :D (tik niekas neisizeiskit) bet tokia realybe jau, nes zaidziu dar ir kita analogiska zaidima kaip buzzerbeater ir ten tas pats kad zemesniu vietu atstovai ne nesileidzia i kalbas forumuose, vat :) na bet uzteks lyriniu nukrypimu ir toliau teskim diskusijas apie KOVAS.. ;)))

This Post:
00
29556.42 in reply to 29556.11
Date: 10/6/2008 2:06:47 PM
Overall Posts Rated:
00
Nu ka, ryt laukia sunkios rungtynes pries "Margiris"...

This Post:
00
29556.43 in reply to 29556.42
Date: 10/7/2008 5:16:34 AM
Overall Posts Rated:
00
Ooo, ydomi dvikova nusimato.. :)))

Advertisement