Οσον αφορα τα παλτά (που μπήκαν για προπονηση, το μέλλον τους ανήκει
) δεν ξερω πόσο καλύτερα θα ήταν να έπαιζα με 7-8 παίκτες και να φόρτωνα κι άλλο χρόνο στους βασικούς (πλέον με το σύστημα κόπωσης). Ίσως δλδ και τα 3-4 λεπτά που έπαιξαν λιγότερα οι δικοί μου βασικοί να τους φρέσκαρε καλύτερα. Επίσης, ο ντραφτ σε 10 λεπτά κατάφερε με εσωτερικό σύστημα να φάει τα καλαθάκια του, ο Μπέλλος τώρα που ήταν τρύπα και συμφώνησα εξαρχής στα παραπονά σου θεωρώ οτι σώθηκε από την ομαδική άμυνα και τις κακές προυποθέσεις που θα σούταραν τα 3ρια σου (μόνο ετσι εξηγείται το κακό π.π.100).
Στο π.π του ασσου μου θα πω ότι με τόσο λίγες προσπάθειες δεν βρίσκω το θέμα δλδ πήρε 3 σκοτωμένα ο μικρός που θα είχε κάποια πιθανότητα ίσως να μπει το ένα και 3 εύκολα ο Φίτζιος που έχει την πάσα να διαβάζει τη φάση και στην υπομονή να τη δίνει στον Κάκαλο.
Για τον Τζιοβάνη δεν ξερω αν εχεις δει το σκιλλσετ του, αλλά θεωρώ πως άνετα στέκεται και στο 3 και γενικά ειναι μεγάλο μου όπλο. Τους έβαλε στο καλάθι προφανώς αλλά δεν εχει κακό μπάσιμο ή σουτ για να είναι άχρηστος στα υπόλοιπα.
Το καταρτισμένος του Μπένου δεν το πιασα, σίγουρα δεν θεωρώ οτι μπορεί να σβήσει έτσι τον δικό σου κι ουσιαστικά προτίμησα να πιέσω τη ροή σου με Φιτζιο Κακαλο απ το να τους βάλω στον πιο μεγάλο Σαμουρ να παλεύουν.
Υ.Γ : το συγκεκριμενο παιχνίδι έχει το παράδοξο ότι τα φάουλ ηταν 23-16 για σένα αλλα οι βολές 28-18 υπέρ σου πάλι.
Υ.Γ.2: δεν ξέρω να υπολογίσω και πολύ σίγουρα τα π.π.100 γιατί οι 2 σου αναπληρωματική παίζαν παντού κι αυτοί κυρίως σου έριξαν τα ποσοστά.
Last edited by johnny15 at 8/3/2022 7:37:26 AM