Zašto da igram trgaonu kad mi je ekipa 40+ razlike jača od tvoje? Lackey je odigrao ispod svih očekivanja, a ne iznad. Razlog tome je jer je morao igrati na playu. Da nije bilo iscrpljenosti igrača, ne bi me dobio ni ovu. Dobio bi te 20 razlike. Izgleda da je realno da igrač odigra 36 min normalno i onda još 4 minute gubim jer se umorio, a unatoč tome što ima igrača na klupi, komp ga ne mijenja. Na kraju završi sa maks odigranih 40 min????? Kad mi se vrati igrač sa ozljede možemo prijateljsku. Bit će +40 sigurno. Ovo je 2 sezona u 7 sezona, koliko sam u prvoj ligi, da mi se igrači ozlijeđuju u ključnim trenucima. Uništen mi je i B3, a ekipa mi je nikad jača. Trebao sam barem do četvrtfinala. Sasvim ok je što sam izgubio, ali slika nije onakva kako se čini. I da u playoffu budem imao 2-3 ozlijede istovremeno i izgubim , isto mi nije bitno. Jedan trofej više manje. Samo sam uvjerenja da na internacionalnom planu će uviijek biti namješteno da nemogu ništa da napravim. Očigledno za Hrvatske momčadi tu nema mjesta.