Auuuu kolko toga od danasnjih utakmica ima za analizu i generalno za text...
Jel ste spremni za novu Anu Karenjinu ? :D Od cega da se pocne uopste ?
- Vise nema neporazenih timova u nasoj ligi !
Gandza je izgubila od Hofmanskog i to sa vecim zalaganjem !
- Crnokosa , tim koji je do danas izgledao kao jedan od najslabijih
u ligi ( 1-4 ) , doduse vise zbog manjka igraca nego sto je kvalitet
upitan , sada pobedjuje protiv Red Zmaja , tima koji ima 700 k plate !
Pritom je doveo pojacanje sa platom od 150 k , koje je danas igralo sa
6 formom. Dakle , jos jedan tim koji u nastavku sezone moze da pomrsi
racune svima , ako dovede jos nekog ozbiljnog igraca posto idalje ima
samo 4 igraca sa platom preko 20-30 k moze da bude bas bas neugodan...
- Cudna utakmica mi je Giants - Mitrovica. Giantsi pobedjuju u gostima sa
manjim zalaganjem 34 razlike. Mitrovica samo 5 igraca , dal je hteo da odmori
neke igrace za kup jer nije mogo svima da da minutazu zbog previse minuta
( forma ) ili sta je u pitanju pojma nemam. Mozda zaboravio da namesti taktiku ?
Ako je namestao , cudi da bar nije stavio Opusteno zalaganje jer ovako svakako
nije mogo da pobedi...
- Bolesni Mamlazi nakon poraza od mene , pobedjuju Sveti Vid koji je bio 4-1
do ove utakmice i to sa manjim zalaganjem ! Ovde imam i pitanje ako neko zna
odgovor. I Hofmanski i Mamlazi dobijaju danas kod kuce sa manjim zalaganjem i to
protiv timova koji su prvi po konferencijama ! Ja sam vec stekao utisak da domaci
tim dobija boost i to ozbiljan ? Ja sam npr 3-3 za sada , sve tri pobede kod kuce. Jel
ima neko ideju koliki je taj boost procentualno ? Na primer 10% ? Meni deluje kao da
je bar 20% , mozda samo lupam gluposti...
- I za kraj imamo jedan pokolj i opasnu makljazu ! :D Purple Rams protiv moje malenkosti.
Krece utakmica , Rams se koristi prljavim trikovima , jak udarac dobija Cumsudov koji je do
ove utakmice bio najbolji skakac lige i zbog povrede napusta parket u 6 minutu ! Na prljavu
igru odgovaramo jednakom merom , Ramsu zbog povrede izlazi startni centar a potom i jos
jedan igrac ! Ljuti zbog povrede Cumsudova nastavljamo da igramo MMA umesto kosarke !
Dva igraca zavrsavaju utakmicu sa 6 penala i Lucky Fun je imao tu cast da zavrsi utakmicu za
nas tim ! :D Nazalost nisam gledao prenos pa ne znam koliko pre kraja su ova dvojica izasla sa 6
faula , verovatno pri kraju. Uglavnom i bez Cumsudova sam se dobro drzao ali bez njega sam
naravno dosta slabiji , pre svega u skoku. 16 skokova vise za Rams i zasluzena pobeda od 6
razlike. Da se samo meni povredio igrac pa da pricam one price "sta bi bilo kad bi bilo" ovako
samo obojica bili oslabljeni i on se tu bolje snasao. Cestitke na pobedi ! :)
Liga je bukvalno u toj meri zanimljiva da gotovo svako svakog moze da pobedi ! Osim mozda
Ale koje su prodale i blokera sa 190 k platom , svi ostali imaju sta da kazu i pokazu. Bice ovo
jako zanimljiva sezona do samog kraja ! :)